sagetatorul
-
0 0cum as putea sa recuceresc un sagetator...?am auzit si am observat si eu ca sunt cam dificili
-
zi-i de tari straine, arata-i imagini de acolo, sau vb de ceva filozofic , spiritual sau paranormal dar la un niv de ansamblu ca altfel se plictiseste repede. Daca ii zici de ceva paranormal interesant se poate sa ii placa si detaliile ca sa traga concluzii.
Le mai plac excursiile si sport in aier liber, la fel animalele de care se ataseaza instant. Daca ai animal de casa e perfect. -
Ca la orice zodie nu toti sunt la fel . Calatoriile, sportul in aer liber si animalele cred ca se aplica la toti

Conteaza foarte mult ce relatie ati avut pana acum.
Daca e genul aventurier nu prea ai ce-i face , chiar daca il recuceresti o sa fie foarte greu sa il tii langa tine.
Mai depinde si de ce v-ati despartit ... daca l-ai inselat ,iar slabe sanse sa mai prinda incredere.
Din ce puncte de vedere ti se par dificili ?
Eu ma inteleg foarte bine cu ei. -
Eu sunt sagetator si am multi amici in aceasta zodie...
Ca sa il recuceresti trebuie sa fii vesela,glumeata,spontana si dinamica....plina de viata,sa nu-i dai ocazia sa se plictiseasca
Eu una,toata viata am ocolit oamenii depresivi,morocanosi,critici,etc.
Nu-l critica,abordeaza discutii interesante,nu-l sufoca.
Se spune ca este cel mai libertin semn din zodiac
aa!inca ceva!Nu-i place sa fie mintit,si eu si amicii mei facem ca trenul daca suntem mintiti...
Tu ce zodie esti? -
Sunt foarte sigura!!!
DAR, sa nu-i acorzi atentie nu inseamna a te purta urat!!
Ci pur si simplu arata ca poti sa traiesti si fara el,o sa-l arda chestia asta.
Fii mai indiferenta,vbeste cu el la telefon ca si cu un coleg,dar politicos.Sa simta el o raceala din partea ta...si se va stradui sa te recastige el.
Crede-ma ca merge asta,stiu si din proprie experienta si din ceea ce mi-au relatat amicii...numai sa nu exagerezi,trebuie sa-l tzii in sah
-
Sa RECASTIGI un sagetator este destul de greu dar nu imposibil.Trebuie multa rabdare si diplomatie.Sagetatorii adora provocarile,le place vanatoarea.Sa cucereasca este mai important decat sa pastreze.Le plac discutiile filozofice,misterele,istoria.Trebuie sa ai tot timpul ceva nou de vorbit cu ei.Le plac persoanele cu nivel intelectual ridicat pentru discutii si cu tehnica buna in alte "domenii".Si ai grija ca e destul de greu sa fie mintiti.Detecteaza rapid falsul.Partea buna este ca nu prea pot sa minta.Deci daca doresti sa prinzi un sagetator,trebuie sa fii "cea mai buna".Si daca esti leu ,berbec gemeni sau varsator sansele cresc.