sagetatorul

•  
    • 30 mesaje
    23 Iun 2006, 13:51
    0 0
    cum as putea sa recuceresc un sagetator...?am auzit si am observat si eu ca sunt cam dificili
  •  
    • 150 mesaje
    23 Iun 2006, 15:52
    0 0
    zi-i de tari straine, arata-i imagini de acolo, sau vb de ceva filozofic , spiritual sau paranormal dar la un niv de ansamblu ca altfel se plictiseste repede. Daca ii zici de ceva paranormal interesant se poate sa ii placa si detaliile ca sa traga concluzii.
    Le mai plac excursiile si sport in aier liber, la fel animalele de care se ataseaza instant. Daca ai animal de casa e perfect.
  •  
    • 54 mesaje
    23 Iun 2006, 16:06
    0 0
    Ca la orice zodie nu toti sunt la fel . Calatoriile, sportul in aer liber si animalele cred ca se aplica la toti
    Conteaza foarte mult ce relatie ati avut pana acum.
    Daca e genul aventurier nu prea ai ce-i face , chiar daca il recuceresti o sa fie foarte greu sa il tii langa tine.
    Mai depinde si de ce v-ati despartit ... daca l-ai inselat ,iar slabe sanse sa mai prinda incredere.
    Din ce puncte de vedere ti se par dificili ?
    Eu ma inteleg foarte bine cu ei.
  •  
    • 30 mesaje
    23 Iun 2006, 20:25
    0 0
    mi se par dificili in sensul ca nu reusesc sa imi dau seama ce e in mintea lor...ce gandesc...mi se par confuzi....dar in fine...nu l-am inselat...si nu ne-am despartit...imi pare rau ca ai inteles gresit.vreau doar sa mai piperez un pic relatia...sa fie ca inainte
  •  
    • 3158 mesaje
    24 Iun 2006, 23:10
    0 0
    Eu sunt sagetator si am multi amici in aceasta zodie...
    Ca sa il recuceresti trebuie sa fii vesela,glumeata,spontana si dinamica....plina de viata,sa nu-i dai ocazia sa se plictiseasca
    Eu una,toata viata am ocolit oamenii depresivi,morocanosi,critici,etc.
    Nu-l critica,abordeaza discutii interesante,nu-l sufoca.
    Se spune ca este cel mai libertin semn din zodiac
    aa!inca ceva!Nu-i place sa fie mintit,si eu si amicii mei facem ca trenul daca suntem mintiti...
    Tu ce zodie esti?
  •  
    • 30 mesaje
    24 Iun 2006, 23:55
    0 0
    watermelon eu sunt balanta
  •  
    • 3158 mesaje
    25 Iun 2006, 00:17
    1 0
    din cate stiu eu,se potrivesc.
    Am si eu amici balanta si mi-au placut vreo 3 balante la viata mea... dar nu am avut niciodata o relatie cu ei.

Sa revenim: o alta metoda de a-l recuceri este sa nu-i acorzi atentie,iti garantez ca va lua foc
  •  
    • 30 mesaje
    25 Iun 2006, 01:04
    0 0
    esti sigu de ce zici watermelon?
  •  
    • 3158 mesaje
    25 Iun 2006, 13:05
    0 0
    Sunt foarte sigura!!!
    DAR, sa nu-i acorzi atentie nu inseamna a te purta urat!!
    Ci pur si simplu arata ca poti sa traiesti si fara el,o sa-l arda chestia asta.
    Fii mai indiferenta,vbeste cu el la telefon ca si cu un coleg,dar politicos.Sa simta el o raceala din partea ta...si se va stradui sa te recastige el.
    Crede-ma ca merge asta,stiu si din proprie experienta si din ceea ce mi-au relatat amicii...numai sa nu exagerezi,trebuie sa-l tzii in sah
  •  
    • 3484 mesaje
    25 Iun 2006, 15:30
    0 1
    watermelon, incercam un private? ma intereseaza tare ce ai de zis
  •  
    • 3158 mesaje
    25 Iun 2006, 16:09
    0 0
    da,pushica,scrie-mi pe private
  •  
    • 54 mesaje
    25 Iun 2006, 17:36
    0 0
    kiss_u scuze, am inteles gresit
    watermelon a descris foarte bine ce trebuie sa faci
    Bafta
  •  
    • 3158 mesaje
    25 Iun 2006, 20:04
    0 0
  •  
    • 70 mesaje
    28 Iun 2006, 07:31
    0 0
    Sa RECASTIGI un sagetator este destul de greu dar nu imposibil.Trebuie multa rabdare si diplomatie.Sagetatorii adora provocarile,le place vanatoarea.Sa cucereasca este mai important decat sa pastreze.Le plac discutiile filozofice,misterele,istoria.Trebuie sa ai tot timpul ceva nou de vorbit cu ei.Le plac persoanele cu nivel intelectual ridicat pentru discutii si cu tehnica buna in alte "domenii".Si ai grija ca e destul de greu sa fie mintiti.Detecteaza rapid falsul.Partea buna este ca nu prea pot sa minta.Deci daca doresti sa prinzi un sagetator,trebuie sa fii "cea mai buna".Si daca esti leu ,berbec gemeni sau varsator sansele cresc.
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Iun 2006, 14:05
    0 0
    watermelon si eu sunt sagetator!
    Pentru eva care a deschis topicul, am un zodiac erotic super-fain despre sagetatori. daca vrei, da-mi mail si-ti trimit. E mai mult, nu vreau sa umplu aici pagini!
  •  
    • 3158 mesaje
    28 Iun 2006, 15:12
    0 0
    Stiu Boracha
    Acum mult timp am vazut cand ai postat
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Iun 2006, 17:45
    0 0
    Se zice ca cei ce adora cainii si caii...au toate atuurile pentru a se imprietenii cu sagetatorul. Cand am citit asta, mi-a stat inima. Chiar sunt animalele mele preferate...
  •  
    • 3158 mesaje
    28 Iun 2006, 23:22
    0 0
    ...si trebuie sa fii tot timpul bine dispusa ,asta pt ca sagetatorii evita persoanele morocanoase,critice,mereu prost-dispuse.nu? hihi
  •  
    • 2209 mesaje
    29 Iun 2006, 02:23
    0 0
    Mai...nu a mai raspuns fata, chiar era super-fain zodiacul ala. Zicea multe chestii adevarate. Nu mi s-a potrivit in proportie de 100%, dar oricum, m-a socat. detalii, chestii minore pe care credeam ca le stiu doar eu...aflu ca sunt trasatuir dominante de zodie!
  •  
    • 480 mesaje
    29 Iun 2006, 08:59
    0 0
    Boracha te rog frumos trimite-mi si mie horoscopul acela pe e-mail la adresa ************