femeia taur, barbatul balanta

•  
    • 909 mesaje
    21 Iun 2006, 15:39
    0 0
    aveti cumva idee cum se inteleg partenerii care sunt in aceste zodii?
  •  
    • 909 mesaje
    21 Iun 2006, 16:15
    2 1
    sau, mai bine zis, cum pot prinde in mreje un barbat din zodia balantei? dar, sa-l prind asa de bine, sa nu mai aibe scapare toata viata. sa fie mort dupa mine. va pupic pe toate
  •  
    • 150 mesaje
    21 Iun 2006, 21:52
    0 1
    balantele sunt atrase de rac berbec si capricorn, atractie irezistibila. de taur nu sunt atrasi fizic si daca il tii fara sa fie si el implicat destul, cu prima ocazie te va insela cu una care il atrage fizic de-adevaratelea! tu te atragi cu varsatori leii si scorpionii .
  •  
    • 1372 mesaje
    21 Iun 2006, 23:59
    0 0
    Ce ironic..eu sunt Taur si prietenul meu e Balanta...Dar eu nu prea cred in zodii...dk vrei sa afli cum se termina relatia noastra cauta la "dragoste".
    Tot ce pot spun e k noi suntem f posesive,f pline de energie si poate pe ei ii obosim...si ei sunt ff sensibili..
  •  
    • 163 mesaje
    22 Iun 2006, 09:50
    0 0
    Dar de femeile balanta si barbatii taur nu stiti nimic?
  •  
    • 909 mesaje
    22 Iun 2006, 10:44
    1 0
    am inteles ca nu stam chiar pe roze la capitolul atractie, desi el zice ca pt. el sunt cea mai atragatoae femeie, si ca nu-i trebui alta. dar, ceva despre caracterul barbatilor din balanta, poate cineva sa-mi spuna mai multe?
  •  
    • 1051 mesaje
    22 Iun 2006, 10:50
    2 0
    eu sunt taur si nu suport barbatii balanta!!!
  •  
    • 909 mesaje
    22 Iun 2006, 11:53
    0 0
    de ce nu-i suporti? e adevarat ca sunt cam mitocani (uneori), dar totusi, sunt oameni de casa. aduc banii acasa, se ingrijesc de gospodarie, sunt muncitori. cel putin al meu asa este
  •  
    • 50 mesaje
    22 Iun 2006, 22:08
    1 0
    am si eu o balanta acasa
    atent, adica preocupat sa-mi ofere tot ce am nevoie, diplomat pana la exasperare, oscilant si mereu in cautarea unui echilibru.....putin feminin , comod.....dar un sot bun, atent, grijuliu....
  •  
    • 210 mesaje
    22 Iun 2006, 22:20
    0 0
    eu sunt balanta si am avut multi prieteni taur. eu zic ca sunt ok taurii, doar ca pentru mine sunt prea rigizi, incapatanati si plictisitori. daca stii sa tii o balanta mereu in suspans, sa fii intotdeauna aranjata, pusa la patru ace, ai multe sanse sa o pastrezi toata viata langa tine. cuvantul cheie este: Surpriza!
  •  
    • 909 mesaje
    23 Iun 2006, 09:08
    0 0
    alba -ca-zapada - se poate sa ai dreptate. de fapt, sunt convinsa ca ai dreptate.eu sunt intr-adevar mult mai rigida ca el. se poate chiar sa-l plictisesc? el este mereu in forma, pus pe sotii, este in permanenta in miscare, f. vorbaret si sociabil, in schimb eu sunt mai retrasa, mai linistita. de obicei ma simt f. bine in singuratate, pe cata vreme el nu.
  •  
    • 210 mesaje
    23 Iun 2006, 10:27
    0 0
    stai linistita, se poate ca lui sa ii placa asta. era exact ce ma atragea pe mine la tauri: imi dadeau stabilitatea de care aveam nevoie dupa ce ma epuizam intr-o mie de activitati, discutii si nazbatii. dar incearca in acelasi timp sa fii alaturi de el, sa il sustii, sa iesi cu el si cu prietenii, nu sta morocanoasa in casa sa il astepti, chiar daca tu poate ti-ai dori asta. si ceva foarte important pe care in general taurii nu prea inteleg: balantele au nevoie de multa libertate! cat mai putina gelozie, cat mai putin posesivitate, cat mai putin..."control".
  •  
    • 909 mesaje
    23 Iun 2006, 10:51
    0 0
    alba ca zapada - chiar ai pus punctul pe "I". gelozia la noi e......nu stiu cum sa spun. cand ma apuca nebunia, mi se pune din orice. " ca ai vorbit cu aia, ca ai ras cu cealalta, ca i-ai facut ochi dulci alteia, etc..."
    ce sa spun, il inebunesc complet. uneori, chiar imi zice ca am luat-o razna, ca nu poate discuta cu nici o femeie de frica mea, ca mi se pune "pata", si iar avem discutii. e adevarat :la capitolul gelozie, sunt groaznica. si cu verificatul telefonului, aceeasi problema : nu scap ocazia, de fiecare data cand il prind, " trec in revista" nr. formate si primite. binenteles, si mesajele.
    oricum, sunt constienta ca trebuie sa ma schimb.dar el, prin comportamentul lui, imi da mai mereu senzatia ca ar avea ceva cand cu una, cand cu alta.
    eu nu rad cu toti barbatii, si nici nu ma chicotesc cu altii, asa cum face el cu altele ( cunostinte, prietene, vecine, etc.)
  •  
    • 150 mesaje
    23 Iun 2006, 13:13
    0 0
    nu cred ca o sa iasa ceva din asta.
    Precis vrea o tipa sociabila care sa straluceasca ca si el in anturaj sau in societate. Eu sunt cu un tip balanta de 10 ani si ma simt perfect in societate, chiar am mereu un dor de duca nemaipomenit in fiecare week-end la munte asa de azi pe maine rezervare bagaje facute in 2 ore decizii de moment si trebuie sa tii pasul, mie chiar mi se pare grozav. Daca nu tii pasul cu el te considera inceata iar in discutii inculta si te lasa. Sunt pretentiosi cu cine isi impart viatza, nu ar sta cu oricine. Au tendinta de a deschide discutii pe diverse teme si vor sa auda argumente logice pe toate fatetele , daca vezi intr-o singura directie imediat te clasesaza ca limitata si in timp te si lasa.
  •  
    • 2938 mesaje
    23 Iun 2006, 18:35
    1 1
    Ce sa spuuun, masculul face, masculul crede, masculul te considera nu stiu cum......get real!! Eu sunt taur, my ex (4 ani a durat relatia) balanta si mi se pare aberanta perspectiva ca o gagica Taur nu e suficient de frumoasa ( no shit??! tauroaicele sunt vestite pt sex appeal, daca ceva tinea la noi mereu aia era atractia fizica, mai ales din partea lui ), interesanta bla bla pt Balantzoi . Pana la urma, El nu a fost suficient de bun pt mine .

Asa ca draga tauritza, nu mai gandi in termenii astia, chiar nu ai de ce.

PS: oricum as fi spus asta indiferent de zodiile despre care vorbim, pt ca fiecare om e minunat in felul lui .