cum sa recuceresc un rac

•  
    • 9 mesaje
    13 Iun 2006, 10:34
    0 0
    Buna fetelor,

Abia am aparut si eu in club si am o oarecare problema. In urma cu un an am cunoscut un rac, eu fiind leoaica si pot spune ca am avut o interesanta poveste de dragoste. Ce e foarte ciudat ca dintr-o data el si-a amintit de fosta si s-a decis sa se intoarca la ea, numai ca uneori ma suna si pe mine. Cand il intreb daca s-au impacat, imi raspunde ca oarecum. Il intreb de ce ma suna, imi rasp. sa vada ce fac, imi propune uneori sa ne intalnim (a se citi a face dragoste). Daca ii raspund ca vreau doar sa vorbim nu-l intereseaza. Decand ne-am despartit ne-am intalnit o singura data, pentru putin timp si bineinteles eu am refuzat sa facem dragoste. Astept un raspun de la voi.
  •  
    • 3158 mesaje
    13 Iun 2006, 19:58
    0 0
    Realatia intre un semn de foc si un semn de apa nu cred ca e usoara.Si prietenul meu e rac,eu sunt sagetator si suntem cam de un an de zile impreuna,relatia se poate caracteriza ca agonie si extaz,adica ne iubim taaare si totul e perfect,apoi ne certam ca orbetii.insa nu as renunta pt nimic in lume la el.
    Si el a avut inainte o prietena si am suferit ca mai gaseam poze cu ea sau biletele de la ea,din trecut.
    I-am interzis sa mai tina legatura cu ea,scurt si la obiect.Asa mi-a interzis si el sa mai vbesc cu fostul meu(un leu impulsiv,haaha).Deci,nu mai vbim deloc cu fostii,si nici despre ei.
    Racii sunt sensibili si trebuie sa ai grija mereu sa nu ii ranesti.Noi,adica tu-leu si eu -sagetator,suntem mai dintr-o bucata,nu?
    Eu zic sa nu te mai culci cu el pana nu stie concret ce vrea de la tine.
    Cat a stat cu fosta??
  •  
    • 2825 mesaje
    13 Iun 2006, 20:47
    0 0
    Oare merita recucerit?
  •  
    • 9 mesaje
    14 Iun 2006, 09:46
    0 0
    au stat cam 6 ani, au fost casatoriti
    imi zicea la un moment dat, ca el nu vrea sa ramana singur, vrea o familie si ca pe ea o cunoaste mai bine, stie la ce sa se astepte de la ea
    vreau sa iti spun ca nici acum din cate mi-a spus nu s-au impacat definitiv, sunt in continua tatonare
    eu cred ca o vrea pe ea pentru pozitia sociala si ca pe mine nu ma poate uita
    eu nu vreau sa fiu a doua persoana din viata nimanui si el stie asta
    oricum iti multumesc ca mi-ai raspuns, e bine sa ai cu cine discuta
    pa
  •  
    • 9 mesaje
    14 Iun 2006, 09:48
    0 0
    mi-am pus adeseori aceasta intrebare, dar e ceva ce nu ma lasa sa-l uit
  •  
    • 3354 mesaje
    14 Iun 2006, 10:26
    0 0
    eu daca as fi leoaica nu m-as incurca cu un rac. de ce? eu sunt scorpie cu ascendent in leu...

deci... patimasa, colerica, uneori cam nebuna...

racii sunt prea lipsiti de vointa si prea influentabili. pe un rac il intoarce ultima persoana cu care vorbeste.

nu pot spune nu iar daca cineva e destul de insistent, el cedeaza.
    am avut o relatie de patru ani cu un rac...

eu sunt dinamica, un om de actiune, dominatoare.
    imi placea doar ca se lasa dominat si nu mi se opunea...

dar cand se incapatana la o chestie... de obicei p.r.o.s... teasca...

nu stiu de ce, au tendinta intr-adevar de a face un pas inainte si doi inapoi.

e sfatul meu... si nu cred ca va sti vreodata sa aleaga sau ca va sti ce vrea.

asta a fost experienta mea cu un racusor... altfel, sunt foarte tandri si afectuosi... si foarte familisti...

dar din pacate... pentru o leoaica nu cred ca ar fi solutie prea buna...

dar o sa vezi tu...
    te pup, corina.
  •  
    • 3158 mesaje
    14 Iun 2006, 12:06
    0 0
    Mie racii mi se par destul de draguti,au ei si partile lor rele(egoism,incapatanare,etc) insa sunt foarte afectuosi si dragalasi...
    Cel putin la mine,este cel mai afectuos baiat cu care am fost.Dupa un an de zile ne purtam ca in prima zi,ne tinem de mana,ma pupa mereu,este destul de sensibil...
    Acum nu stiu ce sa zic adinavargas,e mai greu daca au fost casatoriti.Spun asta pt ca se spune despre raci ca se ataseaza foarte tare cand iubesc si ca le ia o viata sa o uite.Si se mai spune ca iubesc doar o data in viata.Bine,astea sunt vorbe.Tu stii mai bine ce e intre voi.
    Dar voi cat ati stat impreuna?
    Sper sa lamuresti odata treaba,pt ca e groaznic prin ce treci acum...stiu ca nu e usor.
  •  
    • 9 mesaje
    14 Iun 2006, 16:28
    0 0
    si mie mi se par draguti
    e la fel de dragalas, afectuos si pupacios, plin de umor de altfel
    racii au ceva aparte, care pe mine ma fac sa ma simt altfel, atrag multa energie pozitiva in jurul meu
  •  
    • 3158 mesaje
    16 Iun 2006, 11:00
    0 0
    ce ai mai facut adinavargas?sper ca esti bine
  •  
    • 9 mesaje
    17 Iun 2006, 10:16
    0 0
    buna watermeloo,
    da, sunt oarecum bine
    nu am reusit sa stau de vorba cu el
    nu pot sa-mi dau seama ce se intampla
    stiu ca este o persoana foarte ocupata, dar chiar sa aiba un minut sa vorbim?
    totusi, nu cred ca nu vrea sa vorbeasca cu mine, ultima data cand am vorbit, e drept ca am avut un schimb de replici (nu foarte taioase), a incheiat cu te pup
    ce sa mai cred?
    i-am spus de atatea ori ca daca se impaca cu fosta, e ok, eu il inteleg si ii respect alegerea, iar noi putem ramane amici, ca doar nu putem sterge cu buretele ce a fost si nu e vorba numai de asta, e bine sa ai prieteni, sa ai cu cine schimba o vorba, o parere...
    si crede-ma eu nu sunt persoana care sa nu-si respecte intelegerile si poate datorita orgoliului meu eu nu as putea sa impart pe cineva
    il iubesc, dar nu m-as baga intre ei daca el isi doreste o relatie serioasa cu ea
    numai ca asta e, desi i-am cerut de nenumarate ori sa imi spuna cum stau lucrurile intre ei, niciodata nu a fost ferm sau direct
    intotdeauna a lasat o portita deschisa
    de ce oare?
    cum iti explici faptul ca ma suna si imi spune direct:" vreau sa facem dragoste", iar daca i-am raspuns ca eu nu sunt sigura ca vreau dar mi-as dori sa ne intalnim, brusc nu a mai avut timp.
    mai vorbim. te pup
  •  
    • 135 mesaje
    17 Iun 2006, 10:55
    0 0
    Adina, barbatilor le place sa lase o portita deschisa...asa..in caz de "vreme rea". Si eu am fost pusa in fata unei situatii de genul asta, dar am preferat sa termin orice discutie cu acel om. Daca a ales-o pe ea...asta e, inseamna ca asta isi doreste. Inca ceva, lor nu le place sa se desparta de lucrurile vechi , chiar si de un tricou amarat, il iau il peticesc..nu conteaza, e bun de purtat (asa si cu relatiile). Daca te iubea asa tare ramanea cu tine. Eu spun sa-l dai naibii si sa cauti un baiat bun si neimplicat in foste relatii.
  •  
    • 3158 mesaje
    17 Iun 2006, 12:13
    0 0
    da,si eu zic sa-l dai naibii!!in fond,stii ca daca te iubea ramanea cu tine.In schimb,el a ales sa se intoaraca la ea,ceea ce inseamna ca tine mai mult la ea decat la tine...
    Nu te mai chinui cu el,nu merita sa te chinui.
    El,smecher,normal ca lasa o portita spre tine,in caz ca nu-i reuseste cu ea...
    Nu mai suferi,incearca sa-l uiti!
    Sa ai grija de tine
  •  
    • 9 mesaje
    17 Iun 2006, 12:22
    0 0
    multumesc fetelor
    incerc sa va ascult sfatul