vis

•  
    • 967 mesaje
    10 Iun 2006, 00:10
    0 0
    V-am zis ca visez des pui,oua sau gaini. Nu am visat de ceva timp acest subiect , dar joi am visat ca puisori mici erau in soba prin cenusa,iar deasupra stateau gaini si ii ciupeau prin ochiurile de la plita sobii.
    De o saptamina am puisori. Acest lucru a influentat visul meu sau stiti voi interpretarea?
    In acvaria am gasit :"GAINA: credulitate, naivitate, neglijenta, supunere în fata celor mai puternici, creativitate, intuitie, spirit ocrotitor. "
  •  
    • 480 mesaje
    10 Iun 2006, 00:41
    0 0
    ou vazand in vis- afacerile iti vor merge bine.

oua sparte- cearta in familie

oua vopsite- urmeaza zile imbelsugate

gaini umbland prin curte- vei avea un nou mostenitor

soba de vezi in vis- intristare

atat am gasit in carte.

sa-ti traiasca puisorii!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 7364 mesaje
    10 Iun 2006, 10:14
    0 0
    visele nu au o interpretare general valabila pt toata lumea....Ele au semnificatie care difera de la individ la individ in functie de stilul sau de viata, de ce i s-a intamplat in ultimul timp, de dorinte, de neimpliniri...Asa ca mai intai trebuie sa cunosti persoana respectiva prin discutii si dupa aia sa faci interpretarea viselor....
    Deci, eu nu cred ca chestiile astea din carti gen "interpretarea viselor",... in afara de cea a lui Freud , bineinteles
  •  
    • 1070 mesaje
    10 Iun 2006, 12:00
    0 0
    Sunt de acord cu Ancuta.La mine ouale au insemnat ca sunt insarcinata.
  •  
    • 44 mesaje
    10 Iun 2006, 12:03
    0 0
    incearca www.vise.ro e misto de tot siteu
    numai bine
  •  
    • 7364 mesaje
    10 Iun 2006, 23:22
    0 0
    bine ca nu erau aviare, cleo-adina...
    Pe mine ma amuza asta cu interpretarea viselor...sa nu se supere, fetele!!! dar nu au nicio noima unele chestii....