vis
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
10 Iun 2006, 00:100 0V-am zis ca visez des pui,oua sau gaini. Nu am visat de ceva timp acest subiect
, dar joi am visat ca puisori mici erau in soba prin cenusa,iar deasupra stateau gaini si ii ciupeau prin ochiurile de la plita sobii.
De o saptamina am puisori. Acest lucru a influentat visul meu sau stiti voi interpretarea?
In acvaria am gasit :"GAINA: credulitate, naivitate, neglijenta, supunere în fata celor mai puternici, creativitate, intuitie, spirit ocrotitor. " -
10 Iun 2006, 00:41ou vazand in vis- afacerile iti vor merge bine.
oua sparte- cearta in familie
oua vopsite- urmeaza zile imbelsugate
gaini umbland prin curte- vei avea un nou mostenitor
soba de vezi in vis- intristare
atat am gasit in carte.
sa-ti traiasca puisorii!!!!!!!!!!!! -
10 Iun 2006, 10:14visele nu au o interpretare general valabila pt toata lumea....Ele au semnificatie care difera de la individ la individ in functie de stilul sau de viata, de ce i s-a intamplat in ultimul timp, de dorinte, de neimpliniri...Asa ca mai intai trebuie sa cunosti persoana respectiva prin discutii si dupa aia sa faci interpretarea viselor....
Deci, eu nu cred ca chestiile astea din carti gen "interpretarea viselor",... in afara de cea a lui Freud , bineinteles
-
10 Iun 2006, 12:00Sunt de acord cu Ancuta.La mine ouale au insemnat ca sunt insarcinata.
-
10 Iun 2006, 23:22bine ca nu erau aviare, cleo-adina...
Pe mine ma amuza asta cu interpretarea viselor...sa nu se supere, fetele!!! dar nu au nicio noima unele chestii....
Înapoi la: Forum » Astrologie