Cuplu barbat leu+ capricorn? posibil..?
-
0 0salutare tuturor! sunt noua in acest domeniu de membru al vreo unui club dar m-a comditionat intrebarea pusa in tiltlul subiectului meu. Faptul ca ma aflu intr-o relatie de 3 luni care ma framinta...E posibila OARE o astfel de cesiune emotionla intre leu si capricorn sau MAI bine nici nu tre de continuat..cam ma oboseste relatia, prea multa energie capricornului ii ia...preconizam casatorie.))) Dragelor, sa dau bir cu fugitii cit nu mai e tirziu, cum credeti? sau putem pune NOI intr-un mod sau altul INFUMURATUL si PLIN de sine leul la punct.? astept sugestiile voastre...
-
Meghera, daca tot crezi in compatibilitati intre zodii, eu as zice
mai bine nu... Am cunoscut insa o astfel de familie care parea ok. Toate toanele lui, ea le trata cu umor si nu se supara nimeni. Cat despre cum sa-l scoti din sarite...cred ca daca
nu-l mai recunosti de suveran, nu-i recunosti meritele si "superioritatea", nu-l lauzi,il subapreciezi, atunci se produce fenomenul.
Personal, cred ca este o gresala sa ne impovaram viata, si asa destul de stresanta, cu astfel de prejudecati. E un fel de superstitie... Daca-ti place baiatul si va intelegeti bine, ce conteaza zodia? -
yardley))) Pai asta e si problema ca sa ne intelegem bine nici nu merge vorba....dar ceva ne tine alaturi, care ceva nu stiu......undeva sunt convinsa ca nu merita efortul din partea mea...ex> se face a nu auzi cind discutam, se face a repeta .....chestiute prostute din alea...
ceva solutii..??))) nu vreau despartire, doresc solutionare...... -
Vorbeste-i deschis, sincer si civilizat si spune-i ce te doare. Sau, daca nu vrea o confruntare verbala, scrie-i o epistola, onesta si corecta. Pot sa-ti spun ca barb. leu sunt f. pretentiosi si n-ai voie sa decazi sub standardele lor. Atunci, e de rau! Mai grav este ca, de multe ori ei ajung sub standardele noastre dar nu recunosc, sau uneori recunosc si pleaca singuri, fara cearta. Oricum, nu le convine situatia. Eu nu pot sa-ti dau un sfat calificat, am cunoscut un singur leu, dar nu m-am simtit compatilbila din prima si am renuntat rapid, rapid.
Parerea mea personala este, ca in momentul in care simti ca ti-ai intalnit jumatatea, nu tb. sa tii cont de zodie. Dar nici sa tragi de o relatie care nu prea merge, nu se merita. Inseamna nervi si timp pierdut.
Tipul merita sa lupti pt. el? Daca da, atunci, mai incearca. Daca nu...tu stii mai bine. -
uite, eu am avut langa mine un leu...dragut, dar destul de egocentrist. schimbator, da, in functie de ce anume ii convenea in momentul respectiv. eu pana la urma am ajuns la concluzia ca nu merita si l-am lasat balta. nu prea accepta el, de unde vine si concluzia mea cu indiferenta, dar nu ma mai intereseaza pe mine. desi lucrurile au fost si foarte bune intre noi.