Eu ce zodie sunt? :(
-
0 0Mai...eu ce zodie sunt...sunt nascut pe 19 februarie...si habar nu am ce zodie sunt exact...ca ma caracterizeaza multe din pesti...dar la unele sunt total opus...
-
esti pesti sigur. 19 febr e prima zi de pesti.
am un amic pe 18 si n-are nimic din pesti. stiu pe unu' pe 19 si are din pesti la greu. eu chiar nu cred ca daca esti nascut in priam zi dintr-o zodie ai ceva din cealalta. aberatii. linia aia despartitoare e bine trasata si stiu astrologii de ce e acolo si nu dincolo. asa ca stai calm ca esti peste. -
Din postarile lu Bitersah si din cate cunosc eu barbatii vasator si peshti as fi tentata sa cred ca e mai mult varsator...Pestii sunt alunecoshi, timizi...Bitter este genul care ii place sa dea in fatza, sa arunce vorbe grele, sa invinuiasca intotdeauna pe ceilalti ca sa iasa el deasupra. In general barbatii varsator au un astfel de comportament...
PS: asta nu inseamna ca nu au si calitati
-
practic, esti persoana de cuspida...cuspida varsator-pesti.

deci poti avea din ambele zodii ceva...
persoanele de cuspida se definesc printr-um anumit grad de conflictualitate interioara, cauzat de influentele diferite ale celor doua semne adiacente.
19 febr. este denumita ziua exploratorului:
puncte tari: indaznet, imaginativ, impetuos
puncte slabe: imprudent, necontrolat, dur
...
esti compatibil tot cu persoane de cuspida: gemeni-rac (19-24 iunie) si leu-fecioara (19-25 august).