vise prevestitoare?
-
0 0nu stiu daca e de bine sau de rau dar am avut un vis care mi-a tulburat ziua de ieri!!!
m-am visat mireasa imbracata superb, si eram alaturi de actualul meu iubit(cu care ma voi casatori anul viitor...sau poate nu?)sotul meu era imbracat in costum negru si asteptam invitatii care nu au venit ..la nunta mea nu venise nimeni, si nici mzica nu aveam!!ceea ce am simtit era numai vantul care batea prin sala si imprastia baloane frumos colorate
stie cineva ce inseamna asta? sunt tare speriata! -
cora_s,
nu te mai ingrijora, uite ce am gasit in carte:
MIRE/MIREASA: capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie.
MIREASA VISANDU-TE: trai linistit in casnicie.
BALON: (zburand) perioada fericita, succese pe plan profesional sau intelectual, dar la voia întamplarii, în care nu poti avea nici un control; noroc chior, succes neasteptat; (umflat) vise desarte, minciuni, emotii înselatoare; lucruri trecatoare, fara viitor; (spart) frustrari, dezamagiri; proiecte esuate, luciditate, trezire la realitate; (vazand pe cer) sperante noi.
BALON ZBURAND: marire, folos nesperat.
te pupik........ -
f3lychia ma ajuti si pe mine?
eu in fiecare noapte imi visez bunicii alternativ.
azi noapte am visat ca murise bunicul,l-am ingropat si noaptea venea si ne bantuia,ne speria.
alalta noapte am visasem ca murise bunica,am ingropat-o si noaptea venea si ne bantuia.
de vreo 2 saptamani numai asta visez.o noapte bunica o noapte bunicul.
amandoi sunt morti.bunicul a murit in 2000 si bunica anul trecut.