barbatul in balanta

•  
    • 108 mesaje
    3 Iun 2006, 00:23
    0 0
    buna all!ce ziceti de barbatul in balanta?cum este?punctul slab?ce vrea in general?cam totul dsp el...hmm ce ziceti?
  •  
    • 150 mesaje
    5 Iun 2006, 12:35
    0 0
    ezitant, timid, sensibil, dar stie ce vrea si e destul de insistent cand prinde curaj sa actioneze in sfarsit!
  •  
    • 1280 mesaje
    5 Iun 2006, 12:38
    0 0
    vrea afectiune. Ii place genul foarte feminin si pisicos
  •  
    • 332 mesaje
    5 Iun 2006, 13:01
    0 0
    Eu am inceput sa cred in chestia asta cu compatibilitatile intre zodii cand am observat ca mai toti baietii (mai tarziu barbatii ) care imi dadeau tarcoale erau BALANTA :o :o eu sunt gemeni. Un barbat in balanta a fost prima mea iubire...

Au foarte multe calitati, sunt foooarte sensibili, draguti, atenti etc. Mi se pare ca daca o balanta ajunge sa iubeasca foarte mult devine vulnerabila in sensul ca este in stare de orice pentru a-si multumi partenerul. Din aceasta cauza nu cred ca sunt oameni foarte puternici.

Eu am avut o relatie de 2 ani cu o balanta si ce m-a deranjat era ca devenise aproape dependent de mine, se transformase in genul ala de om care nu dezaproba niciodata ca sa nu te nemultumeasca... ceea ce mi-a dat de gandit...
  •  
    • 332 mesaje
    5 Iun 2006, 13:05
    0 0
    Am uitat sa-ti spun ca balantele sunt in general compatibile cu gemenii, varsatorii, scorpioni.

Cel putin asa se zice...
  •  
    • 1280 mesaje
    5 Iun 2006, 14:35
    0 0
    sunt puternici prin puterea de a iubi, care nu este asa de des intalnita la majoritatea oamenilor.
    Si ce daca devin dependenti? Asta este dragostea totala.
  •  
    • 332 mesaje
    5 Iun 2006, 15:03
    0 0
    rozz in cazul despre care vorbesc eu tipul se transformase, nici nu-l mai recunosteam. Nu facea nimic altceva decat sa ma aprobe... Stiu ca ma iubea foarte mult dar genul asta de iubire e cam ciudat.

E frumos ca cineva sa te iubeasca foarte mult, dar nu atat de mult incat sa renunte la propriile opinii doar pentru a fi de acord cu persoana iubita. Eu prefer oamenii mai cu picioarele pe pamant...
  •  
    • 1025 mesaje
    5 Iun 2006, 16:16
    0 0
    dar daca pur si simplu in timp a ajuns sa aiba aceleasi opinii ca si ale tale? aia nu mai e renuntare de opinie..e schimbare de opinie
  •  
    • 332 mesaje
    5 Iun 2006, 16:27
    0 0
    nu lali, era ceva de genul: EU: "mergem in cutare loc?" EL: "daca vrei tu mergem"
    EU: "iti place melodia aia?" EL: "daca iti place tie imi place si mie" etc.

Si de la chestii de-astea marunte se ajungea la schimbrea, in functie de optiunile mele, a propriilor lui pareri.
  •  
    • 1025 mesaje
    5 Iun 2006, 19:36
    0 0
    hmmm...da..totusi daca stau si ma gandesc asa miar fi convenit...adica mi sar fi parut dulce...insa probabil experienta reala ar fi altcumva..
  •  
    • 332 mesaje
    5 Iun 2006, 20:16
    0 0
    nu e tocmai ok.. uite de asta am si ales pe altul cu capul pe umeri care stie ce vrea si nu se lasa influentat (atat de usor )
  •  
    • 1652 mesaje
    6 Iun 2006, 12:11
    0 0
    eu sunt balanta si sunt fomeie, dar cunosc vreo 4 tipi balanta.

Singura trasatura pe care o au toti (me included) este nehotararea in sensul ca: azi se da de ceasul mortii sa te cucereasca, maine isi pierde interesul total si tot asa.

Din ce am observat eu se indragostesc destul de greu dar si cand isi gasesc nashul tind sa faca 1000 de compromisuri si sa isi piarda personalitatea.

In functie de ascendent lucrurile pot varia insa in general sunt firi extrem de sociabile, barbatii sunt usor efeminati iar femeile putin mai "barbate" decat te-ai astepta

Au simt estetic dezvoltat si atunci cand isi aleg partenera o fac in primul rand dupa calitatile fizice si abia apoi restul.
  •  
    • 2209 mesaje
    6 Iun 2006, 15:00
    0 0
    Eu am avut prieten 2 ani care era balanta. Ma potriveam cu el in multe. Balanta e cumpatata, cu capul pe umeri. Eu sunt sagetator. Cica balanta + sagetator merge de minune. Eu sunt nebuna, expansiva, vulcanica...el era calm si cupatat. Toate nebuniile si copilariile mele le privea cu afectiune si intelegere. Eu spu ca sunt buni barbatii balanta, dar eu ma plictisesc repede de ei... SUnt buni de soti, nu de amanti!
  •  
    • 1280 mesaje
    6 Iun 2006, 16:13
    0 0
    EU: "mergem in cutare loc?" EL: "daca vrei tu mergem"
    EU: "iti place melodia aia?" EL: "daca iti place tie imi place si mie"

Mie imi place asa!Ce este rau in asta? Mie tocmai asa imi place!
  •  
    • 332 mesaje
    7 Iun 2006, 15:21
    0 0
    :o rozzz, fata, ma sperii!
  •  
    • 2292 mesaje
    8 Iun 2006, 08:47
    0 0
    EU: "mergem in cutare loc?" EL: "daca vrei tu mergem"
    EU: "iti place melodia aia?" EL: "daca iti place tie imi place si mie" etc.

Iubitul meu e balantza si face exact ca cel de mai sus...

Ce am observat in schimb e ca barbatzii balantza nu prea au initiativa. Daca le propui ceva "da, cum zici tu...daca tu vrei...mergem unde vrei tu, facem ce vrei tu..."
    Sincera sa fiu pe mine nu ma deranjeaza, dimpotriva.
    In schimb sunt cumpatati, sufletisti, consecventi in dragoste.
    Am mai avut un iubit balantza...oh Doamne, ce baiat bun si cat m-a iubit! Si acum, dupa 5 ani a ramas la fel... Din pacate eu nu l-am putut iubi...nu ma intrebatzi dece...pur si simplu.
  •  
    • 75 mesaje
    26 Sep 2006, 10:55
    0 0
    cate femei ar vrea sa aiba un astfel de barbat!!!!!!!Si voi va plangeti..
    Oricum intr-o relatie totul se rezolva prin comunicare.Adica daca nu-ti convenea ceva la el trebuia sa-i spui.Oamenii se pot schimba.Probabil ca el te aproba in toate deoarece credea ca iti face placere.Dar probabil ca tu esti una din acele zodii pt care o reduta cucerita nu mai prezinta interes..sau ma insel?
  •  
    • 4132 mesaje
    26 Sep 2006, 11:04
    0 0
    Eu una ,am linga mine un barbat balanta de 25 de ani(in 2007 implinim)si nu imi doresc decit sa il am in continuare,este super din toate punctele de vedere.
  •  
    • 234 mesaje
    26 Sep 2006, 12:10
    0 0
    da e grozava zodia asta.
    eu am avut noroc sa atrag numai balante si pe bune ca dupa faza asta am inceput sa cred in zodii ca se nimereau toti sa fie balante -ei veneau la mine nu eu la ei -si profitam sa intreb zodia. Toti erau balante si in comportament erau la fel.
    Asa ca m-am obisnuit cu acest gen de persoane si nu mai accept altceva.