racoaicele
-
0 0Cum sunt femeile rac?
-
Sunt niste firi foarte sensibile.Tin mult la parinti chiar daca au o groaza de lucruri sa le reproseze.Atunci cand sunt mici si nu numai, nu suporta sa se simta abandonati,adica lasati intr-un loc de unde sa nu aiba parte de atentie si afectiune. Se simt raniti foarte usor si atunci reactioneaza fie prin a se ascunde, fie prin a lovi la randul lor. Se ataseaza foarte usor,dar daca ii dezamagesti cu greu ii mai poti convinge sa treaca peste, fiindca de uitat... nici nu se pune problema. Tin foarte mult la amintiri, se hranesc cu ele, indiferent daca ele sunt sau nu placute. Sunt hotarati, incapatanati in a-si urma drumul si ideile,iar daca se intampla ca sfatul cuiva sa fie bun dar spus in cadrul unei dispute, se vor preface ca nu-l vor lua in seama, dar vor tine cont de el.
-
Personal nu consider ca are vreo importanta in ce zodie sunt parintii.Cel putin pentru un racushor adevarat NU conteaza ZODIILE in care sunt membrii familiei de baza,fiidca ei sunt unici si daca stiu sa comunice si SA INTELEAGA modul de a simti si a percepe lumea a celui de langa ei,atunci nu ar trebui sa fie probleme.Zodia conteaza mai mult in momentul in care-si aleg partenerul de viata si asta fiindca vor din start pe cineva care sa-i inteleaga din priviri.
-
conteaza f.mult in ce mediu se dezvolta un mic racushor,deoarece el se hraneste din iubire si asta ii da incredere!daca pleaca timorat,in viata,crezi ca poate percepe ce e adevarat si ce fals?????????racushorul tine cel mai mult la radacini,la trecut,deci parintzii sunt primordiali in dezvoltarea sa!eu sunt rac,fiul meu e rac,si de la nastere i-am protejat cum am putut sufletul!ii voi da aripi ,dar ii voi supraveghea zborul!