Artuzia!!!

•  
    • 8901 mesaje
    2 Iun 2006, 08:22
    0 0
    Tare as vrea sa facem o paralela intre felul nostru de a fi,sa vedem unde exista coincidente.Te abordez,pt ca e prima data cand cunosc pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine si sunt curioasa daca ziua de 7 iunie ne-a dat ceva comun in destin sau comportament.In afara de capricorni!
    adina
  •  
    • 1158 mesaje
    2 Iun 2006, 10:45
    0 0
    Buna dimineata adina ! sigur avem in comun ceva iar diferentele provin in functie de anul nasterii (1976) si datorira ascendentului (la mine rac din cate am aflat )
    Sa iti spun despre geamana de mine ? nu am vazut o alta fiinta atat de complexa si simpla in acelasi timp. uneori imi dau seama ca nici la 30 de ani nu am ajuns sa ma cunosc si inca imi mai ofer surprize (si placute si neplacute )

intreaba-ma mai multe si iri voi raspunde in masura timpului. Si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre un geaman - 7 inunie - poate asa ajung sa ma inteleg si eu
  •  
    • 8901 mesaje
    2 Iun 2006, 11:06
    0 0
    Esti organizata,duci lucrurile pana la capat?Ai energie?Iubesti cu pasiune sau te plictisesti repede?Cum te integrezi in grup?Si mai ales daca te lasi purtata de prima impresie?
    Eu chiar sufar de lipsa de organizare,daca ma plictiseste ceva ce trebuie sa fac mi se pare o corvoada,sunt nitel pesimista,daca nu-mi place un grup sunt un arici,si prima impresie conteaza mult.AAA...era sa uit ca cu greu mi-am gasit sufletul pereche si am facut multi barbati sa sufere pt ca imi pierea repede interesul.Si mai zi-mi ce pasiuni ai si daca iti place profesia ta.Eu consider ca am un inger pazitor care m-a aparat de multe rele.Tu ai?
  •  
    • 8901 mesaje
    2 Iun 2006, 11:10
    0 0
    Am uitat sa spun ca eu am ascendent in sagetator si ca imi place tare astrologia si tot ce tine de stiintele oculte.Si nu-mi place sa ma plimb decat in rare cazuri,prefer sa stau in casa sa casc ochii la tv sau sa citesc,iar de gimnastica nici nu mai vb ca detest sa am febra musculara.Am prieteni putini dar buni si stiu sa imprastii sfaturi.
  •  
    • 1158 mesaje
    2 Iun 2006, 14:51
    0 0
    Adina ma recunosc intru totul la tine :
    putin pesimista,vorbareata,pasiune pentru fiecare lucru nou,energie doar cand ma apuca dracii ,lipsa de organizare,fara noroc in dragoste dar noroc la bani (nu o duc rau),inteligenta si DA imi place sa petrec timpul liber acasa la mine citind sau uitandu-ma la TV. Am prieteni multi dar nu prea am chef de vorba cu ei sau mai ales sa ii vizitez (la mine clar ca se aplica chestia cu lenea e cucoana mare ),sunt gurmanda si imi place sa mananc mai ales la restaurant.
    Nu imi place minciuna,nu imi place tradarea,imi place sa ma inconjor de oameni mai destepti ca mine si am prostul obicei sa cred ca toata lumea e buna si cinstita (motiv pt. care mi-am luat-o in freza de prea multe ori )
    Ce altceva?........ nu cred ca mi-am gasit jumatatea inca si nici nu cred ca o voi mai gasi pt. ca se pare ca ma indragostesc numai de barbati nepotriviti pt. mine iar pe cei care ma iubesc nu prea ii vad .

Si daaaaa iarasi am intalnit un capricorn care desi pare ca avem multe in comun am un feeling ca apele linistite sunt adanci dar cum sunt incapatanata si batuta in cap probabil ca voi continua relatia asta pana cand mi-o voi lua iarasi in freza asta e defectul meu sunt fidela ........ ei si ce cine a zis ca viata trebuie sa fie perfecta ????? .........
  •  
    • 8901 mesaje
    2 Iun 2006, 19:52
    0 0
    Nice!Se pare ca suntem facute de o mama,mai putin la relatii amoroase,ca eu am cautat mult dar am gasit un geaman turbat ca si mine si se pare ca ma accepta sau ma intelege.Oricum am senzatia ca pana la urama iti vei gasi si tu sufletul pereche.Ca de aia ne-am nascut noi pe sapte,sa fim fericite si implinite!
  •  
    • 8901 mesaje
    2 Iun 2006, 20:15
    0 0
    si voiam sa-ti mai spun ca sexul inseamna nimic pt mine atat timp cat nu exista dragoste.