Eu Rac, EL Varsator...cum comentati?

•  
    • 31 mesaje
    31 Mai 2006, 17:59
    0 0
    Sunt de 9 luni cu un varsator (40 ani)cu care am o relatie OK...Dar, eu fiind Rac (35 ani), sunt mai sensibila la declaratiile de dragoste, la tot ce implica exprimarea sentimentelor si verbal...de care am nevoie.El, varsator, e total opusul din acest punct de vedere...pt. el doar gesturile conteaza...nu-mi spune nimic despre sentimentele lui fata de mine.Imi da senzatia, uneori, in felul acesta, ca nu ma iubeste, desi stiu ca e gresit sa gandesc asa.Am devenit si suspicioasa, chiar geloasa pe femeile cu care mai sta de vorba pe net...Sunt nesigura pe relatie.Cand ii spun , imi raspunde ca fiecare tb sa aiba spatiul sau intim... ca nu face nimic rau daca sta de vorba, mai ales ca nu se ascunde de mine ca sa o poata face.Sunt oare prea posesiva?Cum sa procedez?El imi spune ca nu sunt deloc atenta la ce se intampla in jurul meu si la ce face el pt. mine (adica gateste, e responsabil in relatie,se preocupa ca sa ne mearga bine pe plan financiar etc.) Nu -mi pretinde nimic decat sa-l accept asa cum e.In rest,relatia e ok, pe celelalte planuri.Ce ma sfatuti?Va pup pe toate si nu ma uitati.Conteaza si parerea voastra, mai ales ca toate am trait niste experiente!
  •  
    • 1450 mesaje
    1 Iun 2006, 08:23
    0 0
    sa nu-i pretinzi mai mult decat iti poate da,fiindca o va lua la goana in momentul in care se va simti ,,inchistat''.
    fie te obisnuiesti cu situatia actuala,fie abandonezi relatia.De schimbat,nu se va schimba!O relatie destul de dificila si de frustranta pentru sensibilitatea unui rac!
  •  
    • 93 mesaje
    1 Iun 2006, 11:26
    0 0
    Northstar are perfecta dreptate.
    In timp nu cred sa te obisnuiesti cu o relatie in care nu ai si siguranta sufleteasca, si este firesc.Analizeaza bine si pentru ca nu poti spera la mai mult ia hotarirea potrivita.
    Nu va vorbi niciodata despre sentimentele lui pentru ca nu poate sa le expime verbal.