Barbatii fecioara..de neinteles..

•  
    • 90 mesaje
    26 Mai 2006, 22:50
    0 0
    Prietenul meu este fecioara..si..stau cateodata si ma gandesc..ca dak nu la-s iubi atat de mult..cred ca nu l-as suporta si poate nici nu as incerca sa il inteleg..sunt firi ffff ciudata..cu toane..si ciudati..parerea mea..insa dragostea-i mare..ce sa-i faci.
    si ma gandeam evele care au iubitei tot fecioare sa imi dea niste sfaturi poate doar al meu e cam dus cu pluta
  •  
    • 432 mesaje
    26 Mai 2006, 23:18
    0 0
    Stai linistita...cred ca majoritatea sunt asa!
    Asa sunt ei,nu-i putem schimba... dar ca sa imi fie mai usor, am incercat mereu sa-l inteleg si sa-i vad numai parile bune! O relatie cu un fecior...te seaca de energie! Dar ce sa-i faci...dragostea e mare si oarba!
  •  
    • 1711 mesaje
    27 Mai 2006, 10:38
    0 0
    Si sotul meu este fecioara, dar nu va inteleg.... Ce parti rele???????????
    Pur si simplu, NU ARE!!! Ca este el mai pedant, meticulos, chitibusar, ordonat pana la D-zeu si perfectionist asta da, dar eu nu le vad drept defecte. Pur si simplu, imi place ca de multe ori el preia gospodaria pt ca eu sa pot avea mai mult timp liber... Si sunt geamana, deci va dati seama ca avem 0 compatibilitate, conform zodiacului....
  •  
    • 967 mesaje
    27 Mai 2006, 17:01
    0 0
    Fecioara mea este foarte iubitoare si dragostoasa desi sta nopti intregi la calculator.Ma enerveaza ca s-a facut cam zgircit si se gindeste numai la el: spune ca nu are sa imi dea de vopsit parul 600.ooo lei. El vrea sa isi cumpere un alt calculator si eu trag de el sa ne casatorim . Cum sa fac? Sa ii fac un copil? Ma gindesc ca poate asa il prind in plasa.
    Cind nu avea de lucru imi facea toate poftele ,iar acum isi cumpara doar pe el,iar pe mine ma trimite la munca.
  •  
    • 12 mesaje
    28 Mai 2006, 01:09
    0 0
    Ahhh..si eu am avut o mare iubire cu un "fecior" care s-a terminat acum 4 luni.Dragostea a fost mare dar la fel si toanele lui,multe si dese.Se supara din orice si eu nu ma gandeam decat ce sa mai fac,cum sa mai zic ca nu cumva sa starnesc supararea lui...Era f obositor...Intr-adevar barbatul fecioara poate sa ofere multa afectiune dar in acelasi timp poate fi si egoist.E tare complicat...eu una m-am lecuit si fug de ei cat ma tin picioarele..ca te prinde dragostea si cazi iar in capcana si...stai pe ghimpi si pe un butoi cu pulbere in loc sa ai parte de intelegere si armonie in cuplu..cam atat despre experienta mea!p.s.:nu stiu cat e vina zodiei si cat e genetic..cred ca avea probleme cu nervii..pe bune!...
  •  
    • 2198 mesaje
    29 Mai 2006, 11:12
    0 0
    haioasa idee aia cu copilu'..Nu e bine sa fortezi fecioarele sa faca lucruri pentru care nu sunt pregatite...SE vor ambitiona mai tare ...Eu zic sa ia rabdare ...E adevarat ca se hotarasc greu la insuratoare ...dar cand o fac inseamna ca se vor dedica doar familiei ..
    Lasa-l ca se hotaraste el pana la urma ..
  •  
    • 12 mesaje
    31 Mai 2006, 00:38
    0 0
    Lol ... toti au probleme... si toti sunt de neinteles ... Uff .. asta e viata ... mergem inaite ... si speram ca va fi bine ... daca nu ... tot va fi bine ... ca undeva exista un baiat pentru fiecare ... ... so THINK PINK ! te pupik scumpa
  •  
    • 12 mesaje
    31 Mai 2006, 00:39
    0 1
    Lol ... toti au probleme... si toti sunt de neinteles ... Uff .. asta e viata ... mergem inaite ... si speram ca va fi bine ... daca nu ... tot va fi bine ... ca undeva exista un baiat pentru fiecare ... ... so THINK PINK ! te pupik scumpa