Minerva

•  
    • 1964 mesaje
    26 Mai 2006, 17:51
    0 0
    Stie cineva unde poate fi gasita ?

Am inteles ca arenun cabinet de psihoterapie si ... astrologie .. dar nu am idee pe unde

Mercic
  •  
    • 186 mesaje
    26 Mai 2006, 18:43
    0 0
    Buna,
    Un topic cu acelasi nume "Minerva" a mai fost deschis, este cam pe la pagina 5-6...
    Am dat acolo detalii despre D-na Minerva de fapt D-na Eliane Gabriela Caradima, care avea (sau mai are) emisiune vineri seara la DDTV...
    In Bucuresti nu stiu unde are cabinet (am inteles ca nu), in schimb stiu aici in Pitesti (unde stau eu)...deci...

e-mail : ecaradima_2004@yahoo.com

Cabinet "ELI MINERVA ASTRO"

Adresa :
    Pitesti, Cartier Prundu (langa piata), Str.Horia,Closca si Crisan
    Bl.B24A, Sc. C, Ap. 4

Orar cabinet :

Luni-Marti 14,00 - 20,00
    Miercuri - Joi 12,00 - 20,00
    Vineri 12,00 - 18,00
    Sambata 14,00 - 20,00

Programari telefon:

0721276325
    0248253412

Sper sa-ti fie de folos aceste informatii.
    Elly
  •  
    • 1964 mesaje
    26 Mai 2006, 22:44
    0 0
    Multumesc mult mult ... Tot eu deschisesem topicul ala dar nu l-am mai gasit

Oricum, imi sunt de mare folos informatiile. Te pup, I.
  •  
    • 967 mesaje
    27 Mai 2006, 17:04
    0 0
    I-am trimis un email si nu mi-a raspuns. Am incercat sa sun la emisiune si desi nu am intrat in direct m-a mincat de 40$. Ma mananca de vie astia din casa .
  •  
    • 186 mesaje
    27 Mai 2006, 21:52
    0 1
    Daca tot vreti sa intrati in legatura cu D-na Minerva cel mai bine este sa va programati la o consultatie...nu cred ca o sa va raspunda asa cum vreti prin telefon sau mail...timpul ptr dumneaei costa bani, altfel de ce sa-si fi deschis cabinet privat specializat in asa ceva...
    Si oricum consider ca cel mai bine este o consultatie "face to face"...
    Faceti programarea, dar v-am spus ca are cabinetul in Pitesti, in Bucuresti nu avea poate are acum, nu stiu...
    Dar nici Pitestiul nu este departe rau de cei care stau in Buc.(o ora si ceva pe drum cu "Ionescu" este 100.000 lei)si vedeti si voi orasul nostru care splendit cel putin Centrul Civic.
    Daca doriti sa veniti va pot indruma eu cum sa ajungeti repede fara sa bajbaiti mult prin oras si va fac si recomandari privind locurile interesante din oras.

Ce ziceti?
    Ma bucur daca am putu sa va fiu de ajutor...

Va pup, Elly
  •  
    • 1964 mesaje
    29 Mai 2006, 19:19
    0 0
    Mda ... eu nici nu am incercat mail-ul ca banuiam "deznodamantul". Am pus mana si am sunat. M-am programat sambata asta la ea. .. Mor de curiozitate.

Tu ai fost la ea elly ?
  •  
    • 186 mesaje
    30 Mai 2006, 09:11
    0 0
    Nu iubita...
    Nu am fost la ea ptr ca eu sunt o fire mai sceptica si pragmatica...si acum vreo 10 ani am avut un soc din cauza unei "previziuni"...asa ca imi place sa traiesc clipa, prezentul....
    D-na Minerva are si in ziarul local "Curierul de Arges" o rubrica "Horoscop" si in suplimentele aceluiasi ziar de miercuri si Vineri are niste rubrici cu fapte reale ce se intampla la cabinetul dumneaei...previziuni, astrograme, etc...
    Adina, spune-mi unde te-ai programat...in Pitesti sau in Bucuresti?
    Elly
  •  
    • 1964 mesaje
    2 Iun 2006, 23:27
    1 0
    adina ?! nu e adina aici ... suntem doar noi 2
  •  
    • 186 mesaje
    3 Iun 2006, 21:57
    0 0
    Vai, scuza-ma Babyk...Cand ti-am scris mesajul tocmai vorbisem la telefon cu o colega Adina si vad ca am scris numele asta...Imi cer scuze, dar cu tine vorbeam...Si baiatul meu ma tot cicale la cap, are o melita, nu se mai opreste...cand vrea sa vorbeasca cu mine nu ma mai lasa sa fac nimic.
    Imi vine sa rad, ca nu intelegeam ce vrei sa spui...Ha, ha, ha, stii ce e haios? Ca azi am avut un examen si un coleg din fata ma tot intreba cate ceva..mereu, mereu...si poate am facut iar vreo gafa ca asta...Ar fi culmea...

Sper ca nu te-ai suparat pe mine...ieri nu am intrat pe Forum si abia acum am observat greseala...Mea Culpa!

Deci...Vii in Pitesti?Sa te astept? Ce zici?
    Elly
  •  
    • 1964 mesaje
    3 Iun 2006, 22:50
    0 0
    stai linistita cu greseala

Am fost azi in pitesti . Acum am venit acasa. Ce sa zic ... cam dezamagita ... Mi-a spus unele chestii, dar nu mi-a placut atitudinea ei in general. Am stat in total vreo 15 min doar din care vreo 7 a vorbit la mobil. Mi s-a parut putin deplasat, dar ... nu stiu ... mi-a spus lucruri interesante. Astept insa sa vad daca se si indeplinesc ...
  •  
    • 186 mesaje
    4 Iun 2006, 10:26
    0 0
    Oh, imi pare rau ca ai fost oarecum dezamagita...Si chiar asa numai un sfert de ora? Si a mai vorbit si la telefon? (mie mi se parea o fire extrem de draguta si amabila)...Asta miroase a lipsa de respect fata de client..O consultatie trebuie sa dureze cel putin 30 min. Acum poate ma intelegi de ce sunt eu o fire pragmatica si nu ma bazez decat pe fapte concrete..pe realitate.
    Iti doresc numai bine, Babyk! Elly
  •  
    • 1964 mesaje
    4 Iun 2006, 11:54
    0 0
    multumesc elly, esti o scumpa. Sie u sunt sceptica, dar treaba asta cu astrologia e totusi o treaba matematica nu e de ghicit .... Dar e adevarat ca acum depinde de fiecare cum isi face meseria si cum si-o intelege. Oricum, acum daca tot am luat-o pe calea asta in perioada asta, ma mai duc la o tipa in bucuresti sa vad ce imi mai spune.

Sper totusi sa nu ma duc cu capul acum cu astrologii astia.

Abia vad si eu daca spun lucruri asemanatoare
  •  
    • 3383 mesaje
    5 Iul 2006, 18:42
    0 0
    A mai fost cineva la Minerva? Si eu as vrea sa merg...dar nu vreau sa ma intorc dezamagita...Am nevoie de ajutor! Va rog, cine stie ceva, sa imi spuna!