eu varsator, el capricorn...
-
0 0dupa parerea voastra credeti ca un varsator(eu..) si un capricorn(el...) se poate face o casa buna? eu sunt nascuta in 86, la ora 6.45 - 7 dimineata (stiu ca are o f mare importanta si asta) iar el e nascut in 85, la ora aproape 4 dimineata... credeti ca poate exista o relatie de lunga durata dintre un varsator si un capricorn?
-
incearca sa citesti ceva horoscoape despre compatibilitatea asta care de fapt ..nu prea e compatibilitate!
poti intalni si exceptii si cei 2 sa traiasca o relatie de vis, dar de cele mai multe ori, draga mea surata de zodiac, capricornii sunt mult prea conservatori si snobi pentru ca o femeie varsatori sa-i suporte! -
Eu cred ca intre un varsator si un capricorn se poate face o casnicie trainica si de ce nu fericita. Eu sunt din zodia caprcorn si sotul este din zodia varsator, ne intelegem perfect, ne ajutam ,ne incurajam ,ne alintam si mai ales ales ne iubim asa ca-n prima zi.Nu credem in horoscoape, pentru ca atit timp cit exista intelegere,incredere si dragoste...se poate construi o casnicie si o familie fericita. Si sunt deacord, ca intradevar atit capricornul cit si varsatorul sunt foarte incapatinati, dar de fiecare data unul din ei trebuie din cind sa mai cedeze de la sine,in dependenta de situatie.