cei care trec pe langa mine sunt oameni?

•  
    • 169 mesaje
    22 Mai 2006, 10:45
    0 0
    Vad atata lipsa de sensibilitate, atata egoism in cei de langa noi...parca toti cei pe care-i vad zilnic trecand pe langa mine nu sunt oameni sunt niste fiinte care se transforma in niste fiare. Fiinte care nu au sentimente, compasiune, iertare. desi suntem din ce in ce mai multi pe lumea asta suntem singuri...ne simtim singuri.
  •  
    • 187 mesaje
    22 Mai 2006, 12:35
    0 0
    si eu cred asta, sintem f multi dar daca avem nevoie intr-adevar de cineva, sa apelam poate odata in viata pt o problema la cineva apropiat, acea persoana ori nu are timp... ori ride pur si simplu de problema ta
    recent m-am certat cu o prietena, era o prietenie de mai mult de 15 ani si exact nu stiu de ce, ea a fost plecata in strainatate in martie ac si a facut tot posibilul ca eu sa nu aflu, dar am aflat, intimplator, si pt asta m-a facut una cu pamintul , bineinteles asta e problema mea dar cred ca nu sint singura
  •  
    • 169 mesaje
    22 Mai 2006, 17:31
    0 0
    eu de felul meu nu am prea multi prieteni tocmai din cauza asta pentru ca multi nu merita sa-i numesti prieteni sau pur si simplu oameni am 2 persoane care nu m-au dezamagit pana acum: prietenul meu cu care sunt de 7 ani si prietena mea care s-a dovedit a fi o adevarata prietena. eu o consider sora mea de suflet. dar in rest pe nimeni.cand esti la greu toata lumea te paraseste.atunci se vad adevaratii prieteni.
  •  
    • 1070 mesaje
    22 Mai 2006, 17:44
    0 0
    Ei, crista eu am ajuns de mult la concluzia asta.......................
    ce zodie esti?
    un batran , odata mi-a spus:'nu exista prieteni, ci interese!'
    cel mai bun prieten al meu si singurul e sotul meu.
    Mai am o prietena, dar sta departe si ne vedem foarte rar.
  •  
    • 789 mesaje
    22 Mai 2006, 17:52
    0 0
    si asta inseamna sa ne retragem in coltisorul nostru de frica sau scarba de oameni?
    Eu incerc sa-i inteleg,sa le invat "toanele" tuturor sa-i inteleg ca sa ne deranjam reciproc cat mai putin si astfel sa nu avem ce sa ne reprosam.
  •  
    • 169 mesaje
    22 Mai 2006, 18:06
    0 0
    sunt varsatoare
  •  
    • 169 mesaje
    22 Mai 2006, 18:11
    0 0
    rezolvarea nu este in a ne retrage in coltzisorul nostru, dar nici in a permite unor asa-zisi oameni sa intre in viata noastra si sa calce cu bocancii pe sufletul nostru.
  •  
    • 4132 mesaje
    22 Mai 2006, 21:23
    0 0
    Mai ,noi sintem mai sensibile la reactiile si comportamentul oamenilor fata de noi(varsatoarele).
  •  
    • 1280 mesaje
    23 Mai 2006, 08:39
    0 0
    Eu am ajuns la concluzia ca marea majoritate sunt niste fiinte de care nu trebuie sa te apropii prea tare.
    Nici eu nu am multi prieteni si nici nu imi doresc. Chiar nu am nevoie de rautate in jur. Prefer plantele, calculatorul, televizorul, cartile dar nu prea oamenii. Nu ma simt singura.
  •  
    • 3548 mesaje
    24 Mai 2006, 19:04
    0 0
    asta-i o problema a secolului astuia... si eu simt ca suntem singuri. a fost odata un film, cu hugh grant in rolu' unuia destul de miserupist asa si avea el un crez: fiecare om este o insula... la sfarsit i se dovedeste ca insulele formeaza arhipeleaguri da' asta e doar in filme...
  •  
    • 655 mesaje
    25 Mai 2006, 14:10
    0 0
    Ca sa iti faci prieteni trebuie sa cunosti multa lume sa ai de unde alege.Sunt sigura ca sunt si oameni care merita.Nu ai colegi de facultate sau ai terminat-o?
  •  
    • 19 mesaje
    26 Mai 2006, 00:10
    0 0
    Daca vrei sa-ti faci prieteni invata sa iubesti oamsnii asa cum sunt si nu dupa felul in care ai vrea tu sa fie.Incearca sa transmiti iubirea mental si vei avea surprize.Dumnezeu ne-a facut pe toti deci suntem frati iar fratii trebuie sa se iubeasca unul pe celalalt.
  •  
    • 169 mesaje
    26 Mai 2006, 00:16
    0 0
    sunt anul V de facultate. Dar nu-mi pot face prea multi prieteni pentru ca de multe ori ma scarbeste comportamentul....prima impresie.
  •  
    • 1280 mesaje
    26 Mai 2006, 10:10
    0 0
    nu are rost sa te straduiesti sa inveti sa iubesti oamenii asa cum sunt.
    Nu toata lumea are stofa de martir. Fiecare persoana are capacitatea ei de a inghiti rautatile din jur. Unii o au mai mica, motiv pt care mediul este chiar dureros, produce depresii.
    Exista si oameni minunati, totul este sa ai sansa sa ii intalnesti.
  •  
    • 655 mesaje
    26 Mai 2006, 11:50
    0 0
    Poate esti prea pretentioasa...nu stiu ce sa zic. Eu am observat ca cei mai multi prieteni ii am din copilarie, cand i-am acceptat asa cum erau si am primit ajutor din partea lor, iar acum imi fac mai greu prieteni de suflet. Incearca sa fii si tu putin mai maleabila, nu sa lupti sa iti fie prieteni.Accepta-i ca si companie si se aleg pe parcurs cei care merita.Considera-i parteneri de distractii si mai vezi tu...
    Asa e, oamenii sunt rai, dar nu toti.S-ar putea sa fii surprinsa.Toti gresim...