cei care trec pe langa mine sunt oameni?
-
0 0Vad atata lipsa de sensibilitate, atata egoism in cei de langa noi...parca toti cei pe care-i vad zilnic trecand pe langa mine nu sunt oameni sunt niste fiinte care se transforma in niste fiare. Fiinte care nu au sentimente, compasiune, iertare. desi suntem din ce in ce mai multi pe lumea asta suntem singuri...ne simtim singuri.
-
si eu cred asta, sintem f multi dar daca avem nevoie intr-adevar de cineva, sa apelam poate odata in viata pt o problema la cineva apropiat, acea persoana ori nu are timp... ori ride pur si simplu de problema ta
recent m-am certat cu o prietena, era o prietenie de mai mult de 15 ani si exact nu stiu de ce, ea a fost plecata in strainatate in martie ac si a facut tot posibilul ca eu sa nu aflu, dar am aflat, intimplator, si pt asta m-a facut una cu pamintul , bineinteles asta e problema mea dar cred ca nu sint singura -
eu de felul meu nu am prea multi prieteni tocmai din cauza asta pentru ca multi nu merita sa-i numesti prieteni sau pur si simplu oameni am 2 persoane care nu m-au dezamagit pana acum: prietenul meu cu care sunt de 7 ani si prietena mea care s-a dovedit a fi o adevarata prietena. eu o consider sora mea de suflet. dar in rest pe nimeni.cand esti la greu toata lumea te paraseste.atunci se vad adevaratii prieteni.
-
nu are rost sa te straduiesti sa inveti sa iubesti oamenii asa cum sunt.
Nu toata lumea are stofa de martir. Fiecare persoana are capacitatea ei de a inghiti rautatile din jur. Unii o au mai mica, motiv pt care mediul este chiar dureros, produce depresii.
Exista si oameni minunati, totul este sa ai sansa sa ii intalnesti. -
Poate esti prea pretentioasa...nu stiu ce sa zic. Eu am observat ca cei mai multi prieteni ii am din copilarie, cand i-am acceptat asa cum erau si am primit ajutor din partea lor, iar acum imi fac mai greu prieteni de suflet. Incearca sa fii si tu putin mai maleabila, nu sa lupti sa iti fie prieteni.Accepta-i ca si companie si se aleg pe parcurs cei care merita.Considera-i parteneri de distractii si mai vezi tu...
Asa e, oamenii sunt rai, dar nu toti.S-ar putea sa fii surprinsa.Toti gresim...