barbatii din zodia berbec

•  
    • 127 mesaje
    22 Mai 2006, 00:09
    0 0
    Ce ziceti de acestia?
    Cum spuneti ca sunt
  •  
    • 1025 mesaje
    22 Mai 2006, 00:17
    0 0
    simpatici....mie imi plac
  •  
    • 150 mesaje
    22 Mai 2006, 10:30
    0 0
    Directi, sinceri, spontani, curajosi si idealisti.
  •  
    • 365 mesaje
    22 Mai 2006, 14:12
    0 0
    Caposi, incapatanati, orgoliosi, ambitiosi, spontani, fideli ,curajosi, devotati, energici.Sunt niste barbati minunati alaturi de femeia potrivita!
  •  
    • 65 mesaje
    22 Mai 2006, 23:58
    0 0
    Daaaaaaaaa... mai ales fideli
    Pe naiba... eu am intilnit unul care m-a inselat si pe deal si pe vale cu cele mai urate fufe, pe bune ca erau urate si coarde penale... De ce coarde? una din ele se "lauda" in gura mare cu 200 bucati barbatzi pana la 24 de ani Faina fata, nu? In rest... avea un talent deosebit sa-ti faca capul mare si mai nimic altceva... Ba, le mai place sa manince bine, sa bea bine de parca la asta se reduce totul in viata, sa mince si sa ....
  •  
    • 655 mesaje
    23 Mai 2006, 10:22
    0 0
    Orgoliosi, incapatanati, mandrii nevoie mare, pana acum, sper eu , fideli, dar din ce am auzit nu as baga mana in foc, si f f f f f f f f egoisti , e drept, uneori...Dar sunt si pasionali, dulci, mamosi, rasfatati, sociabili, etc
  •  
    • 3548 mesaje
    24 Mai 2006, 16:33
    0 0
    foarte liberi in gandire, in general; cerebrali, sociabili, ironici, toleranti si le plac femeile -asta nu inseamna ca-s afemeiati; cel putin asa sustin ei!
  •  
    • 365 mesaje
    26 Mai 2006, 15:04
    0 0
    liqueur,

tolerati berbecii???neeee...
    sunt foarte transanti, foarte rigizi..trebuie mangaiati mult intre cornite ca sa obtii ceva de al ei
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Mai 2006, 16:04
    0 0
    nope!!! va contrazic. Al meu este fidel, dulce, si cand ii spun....iubireee!!! ma intreabace vrei? Si de obicei cer ceva si obtin. yapiiiii!!!! ca nu toti sunt asa....nu va contrazic. Si eu sunt tot berbeaca. si ne inteleg fff.bine.
  •  
    • 655 mesaje
    26 Mai 2006, 16:53
    0 0
    Si eu obtin cam ce vreau, dar tb sa il iau cu frumosul si sa il las sa creada ca el vrea sa faca lucrul ala si nu ca trebuie. Eu sper sa fie fidel...Deh, fiecare cu buba lui!!!
  •  
    • 3548 mesaje
    26 Mai 2006, 18:35
    0 0
    mai, ma refer toleranti ca mod de a privi lucrurile.

intransigenta lor se manifesta cand cred ei ca au dreptate. da' asta e altceva .
  •  
    • 184 mesaje
    3 Oct 2009, 17:36
    0 0
    cei mai ratati oameni.va spun din inima k in viata mea nu as mai iesi nici la un sun cu un berbec,mi-e sila.am avut 3 iubiti in zodia asta infecta si toti sunt la fel.sunt aroganti,se lauda non-stop,ei sunt cei mai tari,cei mai buni,cei mai pe dracu.am avut un iubit,am stat cu el doar 2 luni,l-a dat naiba pt k vorbea infect,injura,se mai lauda k a dat intr-o fosta iubita.a venit intr-o noapte la mine akasa,doar ca sa-l iert,cum sa vina un baiat la tine aksa la ora 12 noaptea,in conditiile in kre noi eram impreuna de doar 3 saptamani?imi daduse 70 de mesaje in cateva ore si eu nu ii raspunsesem.tineti cont k era internat in spital si a venit prostul cu perfuzia in mana.mai lucreaza si ii armata,putea sa intre in probleme.nu mai sunt cu el de 4 luni,si akm m cauta,a vorbit fratele leu cu el,iubitul meu actual l-a sunat de 3 ori si i-a zis in toate felurile s m lase in pace.nu am simti nimik pt el,nu am tinut la el darmaite sa-l iubesc.ma suna toata noaptea,la 3 dimineata imi da mesaje,m suna chiar daca il injur si il fac in toate felurile.l-am facut"nebun,dement,dezaxat',i-am spus k nu imi inspira nimik,k nu il sufar,k nu m atrage,k mi-e rusine k am stat 2 luni cu un asa om dar nu intelege.mi-am schimbat nr de tel.e un ratat kre nu a fost in stare sa in un examen la bac de 3 ani dar se considera f detept,de parka ar fi studie la Harvard.nu sufar arogantii.e un tzaran si nu pt k e de la giurgiu,ci pt k habar nu are sa se poarte cu o fata.nu zik k mereu i-am platit consumatiile pt k el nu are bani si sta cu chirie.iar knd l-am dar dracu,m-a facut materialista.nu sunt materialista,sunt haioasa k i-am platit mereu consumatiile si k nu ii ceream nimik.nu e mai bn s fii oprtunista,arivista,decat s fii dezinteresata??
  •  
    • 1 mesaje
    3 Oct 2009, 23:37
    0 0
    Draga larysssa, nu vreau sa fiu rea sau sa apar pe cineva, dar ce legatura are o zodie (la general) cu o anumita persoana?
    Imi pare rau ca ai avut o experienta nefericita, oameni rai sunt in toate zodiile, dar a generaliza nu e o idee tocmai buna.
  •  
    • 48 mesaje
    4 Oct 2009, 20:36
    0 0
    Bijuterii lucrate manual.
    Pot fi un cadou unicat de mare efect sau iti pot inveseli ziua.
    http://chaotiqueminet.blogspot.com/
  •  
    • 184 mesaje
    4 Oct 2009, 23:28
    0 0
    stiu k nu trebuie s generalizez,sunt perfect constienta k un om are un anumit caracter din mai multe motive,nu neaparat din cauza zodiei dar el se tot lauda cu zodia lui.sunt oameni si oameni.eu stiu ce de fecte am,intotdeauna imi cer iertare knd jignesc.toti gresim dar nu mi-as permite s m port urat cu cineva kre s-a purtrt frumos cu mine.d-aia nu-l mai sufar pe fostul meu iubit.era extrem de vanitos,de vulgar dar se credea cel puti Brad Pitt.nu spun k toti berbecii sunt dar multi din zodia asta parka nu isi vad lungul nasului.eu sunt rea.o adevarat vipera doar cu cine trebuie.p ala l-am iertat d multe ori.nu m iau dupa zodii,poate am avut ghinionul s m port frumos cu un tzaran needucat.
  •  
    • 283 mesaje
    12 Oct 2009, 05:49
    0 0
    Ofer consultanta in carti personalizate si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre viata dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat. Daca sunteti interesat/a lasati un E-mail cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. http://cassey-tarot.weebly.com/
    O saptamana frumoasa!
  •  
    • 212 mesaje
    12 Oct 2009, 12:19
    0 0
    si sotul meu e berbec...
    e un om minunat,un tata extraordinar si un sot cat se poate de bun...intr-adevar se lauda cateodata si vrea sa aibe el intotdeauna dreptate,e un pic egoist,incapatanat,dar fiecare are defectul lui nu?
    nu bea nu fumeaza e fidel...
    pt mine e cel mai tare!!!
  •  
    • 338 mesaje
    15 Oct 2009, 01:11
    0 0
    Berbecutul meu are un simt al umorului deosebit si astfel reusim sa ajungem la un numitor comun. Ca sa incheiem cu zambetul pe buze o disputa, ii spun "Ca de obicei, ai dreptate!" ... Iar el imi replica: "De cate ori sa-ti spun ca "AI DREPTATE" este un pleonasm? Pe oricine de pe planeta intrebi, stie ca am dreptate intotdeauna. Asadar, nici nu mai merita efortul sa spui, ca doar e de la sine inteles!" Dragut, nu? Si asta in conditiile unei boli care-l macina cumplit... Doamne ajuta!
  •  
    • 38 mesaje
    13 Ian 2010, 19:08
    0 0
    Sunt niste dulci, fermecatori, dar incapatanati nevoie mare. Si se potrivesc bine cu berbecii femele din cate am observat de la prietene.
  •  
    • 94 mesaje
    14 Ian 2010, 15:19
    0 0
    si eu am cunoscut mai multi berbeci..primul lucru pe care l=am observat la ei este fapul ca sunt sarmanti,veseli,spontani...abia apoi am obsevar ca sunt si incapatanati,egoisti de f multe ori...foarte ambitiosi..au o vointa de fier..daca urmaresc un scop anume...si sunt ff atragatori,f buni amanti..cu ei nu te plictisesti..trebuie sa le mangai origoliul..au dreptate mereu...daca te contrazici nu e bine...trebuie sa ai o rabdare de fier cu ei...cu toate astea pt mine reprezinta o provocare.