strigat de ajutor?
-
0 0deja subiectul "tarot" e atat de plin de intrebari care cer ajutor, incat mi si rusine sa mai cer ajutor acolo. cateodata simt ca as vrea sa nu ma fi nascut. mi-e atat de frica si totusi in viata mea nu se intampla nimic foarte concret. sunt nemultumita de prezent asa ca traiesc cu gandul la viitor. acum am un sentiment melancolic. nu stiu de ce. tocmai am vazut un documentar despre o cantareata de muzica country care a fost foarte faimoasa la vremea ei. si mi-am amintit care era visul meu de cand eram micuta. vroiam sa fiu faimoasa. visam sa ajung si eu intr-o zi pe scena, si lumea sa ma iubeasca pt ce le ofeream eu prin cantecele mele. dar nu s-a putut. iar acum e prea tarziu. m-am apucat de fumat si mi s-a cam stricat vocea. sau pur si simplu am devenit prea timida in timp. am ajuns intro tara straina si cu frica de nou, m-am inchis in mine. si aproape acum un an cred ca mi-am intalnit sufletul pereche. dar n-a iesit nimic...se putea? cum sa se poata?!? eu cea lasa si fricoasa, am sperat ca destinul va lucra in favoarea mea, iar eu va trebui doar sa stau si sa astept. dar am aflat ca destinul nu face totul pt noi. te pune in fata cu unele situatii, dupa care trebuie sa te descurci singur..si daca nu reusesti asta e...as vrea sa dau timpul inapoi, as vrea sa raman in lumea aceea de vis in care traiam pe la varsta de 5 ani, sau poate chiar mai devreme. atunci cand credeam cu tarie in visele mele. as vrea sa pot plange si sa nu ma mai opresc din plans, pt ca ma simt bine cand plang, dintr-un anumit punct de vedere..si as fi dorit sa-l fi intalnit pe el intr-un alt mediu, intr-o alta situatie...as fi vrut ca totul sa fie mult mai simplu...intr-o vreme credeam ca viata e o calatorie frumoasa, in care cineva acolo sus, are grij
-
Fericirea exista...numai ca nu dureaza o vesnicie - odata ce o intalnesti.
Suntem egoisti dorindu-ne ca ea sa dureze pentru totdeauna...suntem p.rosti....ar trebui sa o traim la maxim atunci cand o intalnim.
Sa o TRAIM. Si atat.
Daca ti-ai intalnit sufletul pereche, fii fericita pentru asta. Putini au norocul asta....iar sufletul pereche nu intra in vietile noastre ca sa ramana, decat rareori.
Asa ca numai tu poti sa afli rostul pentru care l-ai cunoscut. Exista un 'inteles' in toate astea ...
Nu fugi de tristete si melancolie...traieste-le si pe acestea la fel cum ti-ai trai fericirea. Au si ele rostul lor.
Nu te opune oricarui lucru care doare, ci lasa-l sa treaca prin tine.
Va fi mai usor. -
se zice ca inainte sa te nasti, sufletul tau alege daca vrea viata sau nu...eu nu vreau asta...ar fi fost mai bine sa nu fi existat, sa nu simt nimic...nici durere, nici fericire si nici frica...daca Dumnezeu exista, atunci de ce ne lasa sa ne chinuim asa? de multe ori simt ca noi oamenii suntem doar niste marionete in mainile Lui...si vietile noastre alcatuiesc o telenovela...noi nu contam..
-
Lali, unde te afii acum?Esti plecata din tara?
Ce-mi arati tu este un suflet poetic,si un mare talent la scris.Ce ai zice daca ai lua evenimentele de la inceput si le-ai pune pe hirtie?Izolarea pe care ti-o doresti poate fi benefica si-ti poate acorda timpul pentru o hotarire clara.
Daca vrei, mi-ar placea sa citesc ce scrii.
Sufleteste sunt linga tine si daca te pot ajuta altfel te rog sa-mi spui. -
da am 16 ani...stau in danemarca de aproape 5 ani...nu scriu de placere, am scris ieri aici fiindca ma simteam rau...si inca ma simt cam la fel...am plans ca un copil ieri...si nu cred ca ma poate ajuta cineva, si nici eu nu stiu exact ce sa fac...as fi vrut doar sa nu ma fi nascut
am scris cateva cantece (sau mai bine zis versuri) pe care nu leam folosit la nimic...mai vorbim..acum iau o pauza ca-s prea obosita...pupici si noroc la toata lumea -
Am fost orbita de frica, o frica pe care am avuto toata viata in mine, si cred ca nu voi scapa niciodata de ea. frica de ce? nici eu nu stiu exact - de viata, de necunoscut..pt ca viata este mereu un necunoscut..in fine, acum cred ca mi-am revenit..mi-a luat ceva timp pana am realizat ca viata tio faci cu mana ta...ieri am revazut o parte din Titanic, si pur si simplu ma lovit, cand jack a zis: "i figure life is a gift and i dont intend on wasting it. you learn to take life as it comes to you, to make each day count." si am realizat ca asta ar trebui sa fac si eu. multa lume a incercat sami zica asta dea lungul timpului numai ca mie mia fost cam greu sa inteleg acest lucru, sau pur si simplu sal accept. intrebarea e daca e prea tarziu? nu stiu, poate e poate nu e..timpul va arata...nu chiar toate depind de mine..e vorba de un tip...pe la inceputul anului scolar am observat ca se uita insistent la mine, si incerca sa intre in legatura cu mine mai indirect...la vremea aceea naveam chef de el, fiindca aveam o depresie, si eram sigura ca nu va iesi nimic...insa, am inceput sal studiez, pt ca ma intrebam ce pisici vede el la mine...a trecut ceva timp, insa cand ni sau intalnit privirile, am simtit in acel moment ca nu mai aveam aer, ca imi venea sa lesin dar inca stateam in picioare...am fost socata de reactia mea, si de faptul ca o singura privire ma afectat asa de mult..un tip pe care eu nici nul cunosc...nam luato eu prea in serios, gandinduma ca va trece, fiindca naveam chef sa ma incurc cu un danez, pt ca mas fi simtit nasol ca straina, stand cu el si cu prietenii lui...in fine, prea mult de povestit...a tot trecut timp in care ne intalneam de vreo 10 ori pe zi, intarziam la ore etc. suntem in acelasi liceu..am mai avut eu perioade si in trecut in care imi placea la nebunie de unii si de altii, dar chestia asta sa dovedit a fi total diferita..e cam greu de explicat si e prea mult oricum...a fost un fel de dragoste la distanta...suna patetic probabil, si numai cand treci prin asa ceva ramai uimit la cum o astfel de chestie, ca nu stiu cum altcumva sa o numesc, te poate afecta asa de mult...in fine, eu am ajuns sa fiu oribita de frica..vedeam ca el are curaj, si miera frica de ce va urma daca va face un pas...si asta din simplu fapt ca sunt straina..si de aceea de multe ori il evitam...deci eu ma comportam ca si cum ba il vroiam, ba nul vroiam, si cred ca lam derutat rau de tot la un moment dat..au fost momente in care ma evita si el, si parea suparat cand ma vedea...eu, la randul meu, ma simteam nasol rau de tot...prietenii mei au incercat sa ma ajute...unii au vorbit cu el despre mine, dar intotdeauna miau zis ca aici asa este, ca trebuie sa lupti pt ce vrei. eu eram obisnuita cu "legile" din romania...acolo de obicei baiatul face primul pas...aici e pe invers..in fine, deci timp de aproape un an amandoi incercam sa facem ceva pt a ajunge unul la altul..dar cum suntem amandoi timizi, nu a iesit nimic...eram la un concert o data, si tocmai dupa ce a coborat de pe scena, cand lam vazut mai singur, mam dus sa vb cu el, gandinduma ca e singura mea sansa...nam vorbit mult...iam zis de o prietena dea mea care dorea sa cumpere CDul formatiei lui...numi mai siteam picioarele din cauza fricii care o aveam in mine, si intrun fel vroiam ca discutia sa se termine cat mai repede...spre mirarea mea, tipul acesta inalt, care mai inainte imi dadea senzatia de un tip pe care nimic nu lar speria, la cat de calm pare el de obicei, in fata unei pitice, a inceput sai tremure vocea...hmm acum nu mai stiu ce sa zic, in fine, discutia sa terminat repede pt ca amandoi eram extrem de timizi...eu ma asteptam ca macar el sa abia mai mult curaj...mai ales ca la o petrecere, amicul meu jakob sa dus sa vb cu el despre mine...jakob mia zis: vezi ca tocmai am vorbit cu el si a zis ca vrea sa te cunoasca si sami zici mie cand esti pregatita sa vb cu el, si sa ma duc sal chem...si a mai zis ca se descurca cu engleza, si ca nui nici o problema faptul ca tu nu te prea descurci cu daneza...la care eu care eram cam beata, nam reactionat in nici un fel...am as
-
ce prostie...iarasi nu mi sa postat tot mesajul...gata ma dau batuta
in fine, ideea era ca cred ca am pierdut toate sansele de a fi cu el, mai ales ca la un moment dat am auzit ca dintro data are prietena, si ma cam evitat el o vreme, dupa care iar a inceput sa se uite dupa mine..unii imi zic ca nare importanta faptul ca are prietena si ca ar trebui sa lupt, insa nu stiu...ma simt cam nasol... -
Lali stiu ca fata de mine esti o copila . Dar si eu cind am fost de virsta ta ma simtem singura , dificila si trista . Doream sa fiu dorita de baieti si sufeream enorm cind vedeam ca eram ... nu chiar pe primul loc fata de alte colege . Eram trista pentru orice si cred ca asa am ramas . Cineva spunea ca nu stim sa ne bucuram sa gustam si sa traim adevarata fericire atunci cind o intilnim cu adevarat, ca de fapt tu esti prin nastere o fiinta sensibila, prin zodia ta .Tu stiu ca esti o luptatoare asa ca te rog incearca si lupta cu tine sa iesi din starea in care te afli acum. Tu esti puternica prin zodia ta asa ca vei treca si de aceasta perioada .In viata sunt motive si mai grave care te vor face sa suferi cu toate ca nimeni nu isi doreste acest lucru . Gindeste-te ca acel tinar te va regreta , iar tu vei gasi pe cel care iti este harazit si spera ca va fi mult mai bun . Acum ai aceasta putere de a dorii , timpul este de partea ta prin tineretea ta .
-
mersi pt raspuns...e incurajator...insa este posibil ca pt unele lucruri sa fie prea tarziu pt a mai actiona? si eu il voi regreta si il regret deja...pt ca a fost ceva deosebit...el e singurul tip care e exact pe placul meu, dintre toti cei pe care iam intalnit pana acum...e genul de om care nu credeam ca exista...fat-frumos din visele mele din copilarie, pe care cu timpul leam lasat balta, fiindca eram sigura ca nu voi intalni un asemenea baiat/barbat vreodata...si p.r.o.a.s.t.a. de mine, cand lam intalnit, nu mia venit sa cred, si mi sa facut frica, sa nu fac ceva gresit, sau ca nu as fi destul de buna pt el, insa nam observat ca el ma vroia la fel de mult pe mine, cum il vroiam si eu...e nasoala si situatia..ma gandeam eu ca intro zi ma voi casatori, asa ca sa am o familie si chestii de genu, dar nu credeam ca dragostea adevarata miar fi harazita mie...si cand am dat de ea, mam blocat, si am pierdut
-
Lali,hai sa clarificam citeva lucruri:
1-ce simteai tu era trac nu frica
2-incearca sa intelegi ca daca nu iei ce-ti doresti te vei alege cu ce ramine
3-in tine se da o lupta intre maturitatea naturala si firea poetica.
Insist sa incepi sa scrii toate aceste lucruri ca pe un capitol pentu o viitoare carte.Trairile tale sunt pline de naivitate, gingasie dar si de o foarte fina analiza a sentimentelor.Este pacat sa irosesti talentul.
Si eu am fost extrem de timida si ma simteam ca ratusca cea urita si, tot ca acolo am descoperit ca nu aveam de ce sa-mi fac griji.
Ceea ce te afecteaza cu adevarat este nesiguranta de inceput de drum in alta tara.Parintii tai au crezut ca esti un copil atunci cind ati plecat si n-au tinut cont de psihicul tau.Iti sugerez sa stai de vorba cu ei pentru ca sunt cei pe care te poti sprijini.In Danemarca mai sunt si altii straini nu doar tu.Locul tau este acolo unde te aflii si trebuie sa demonstrezi ca esti lafel de capabila ca ei.
VARSATOARELE FAC TOTDEAUNA LUCRURILE asa cum trebuie daca doresc. -
inteleg ce zici si iti voi urma sfaturile si mersi pt incurajare...dar mai am o intrebare: cand iti dai seama ca e prea tarziu, dar totusi ai vrea din tot sufletul tau o a doua sansa, ce ar trebui sa faci? eu nu stiu cum sa reactionez, iar de fiecare data cand il vad, incep sa ma simt ca un r.a.h.a.t. si nu mai am incredere in mine deloc..!!!!!!!!!
ca de exemplu astazi..de fiecare data cand il vad, simt ca as vrea sa faca el ceva...iar dupaia ma simt urata si oribila, pt faptul ca are prietena..sau nu stiu exact de ce. -
Probabil ai citit fraza asta pe alte cateva zeci de site-uri pana acum. Poate ai incercat asa ceva si alta data si nu ai reusit sau ai fost pacalit. Noi iti garantam ca nu este si cazul nostru. In primul rand trebuie sa retii ca noi doar oferim informatii si nu participam efectiv, iar sfaturile noastre sunt 100% GRATUITE. Acestea fiind spuse, nu te va costa nimic sa derulezi pagina si sa-ti arunci putin ochii..
Te-ai gandit vreodata sa renunti la slujba ta si sa devii propriul tau angajat? Ti-ar placea sa traiesti din ce castigi stand acasa si lucrand doar cat vrei tu? Ai auzit de modalitati de a castiga bani pe internet? Acest site iti propune cateva metode si iti da niste sfaturi FARA SA ITI CEARA BANI! Scopul nostru este de a ajuta cat mai multe persoane si de a castiga un prestigiu prin aceasta activitate.Prin urmare, iti prezentam cateva idei de afacere, un alt fel de comert electronic care poate avea succes.
Pentru ca vrem sa te ajutam si vrem sa fim sinceri cu tine, inainte de a incepe trebuie sa ai in vedere cateva lucruri
-NIMENI nu iti va da bani fara a face absolut nimic! Toate modalitatile prezentate de noi implica activitati diverse, dar care necestita eforturi FOARTE MICI din partea ta si care sunt platite mult mai bine decat ar fi munca efectiva.
-NU TOTI AJUNG BOGATI! Cu toate ca este foarte ushor sa-ti asiguri un venit lunar, nu toti cei care incearca reusesc sa castige cu adevarat. Motivul este evident. Cu toate ca aceste modalitati nu necesita munca efectiva este totushi nevoie de multa perseverenta, daruire, rabdare si mai ales ambitie!
-NU TOATE MODALITATILE GASITE PE INTERNET SUNT REALE! Ai grija ce alegi. Internetul este plin de scamuri, de programe si promisiuni false cu care iti poti pierde atat timpul cat si banii! Din acest motiv noi iti recomandam modalitatile descrie pe site-ul nostru.
Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti destul de rabdator pentru a avea o sansa de a castiga bani adevarati! Sa incepem.
Prima si cea mai simpla metoda de a face bani!!! Homepages friends este un motor de cautare care te plateste daca il folosesti. Foarte simplu. Toata lumea foloseste Google sau Yahoo zi de zi. De ce sa nu fii platit pentru asta? Castigi bani folosind acest motor in mod normal si asta fara ca rezultatele cautarilor tale sa fie denaturate. Homepages friends are acorduri cu cei de la Yahoo si Google, astfel ca rezultatele sunt aceleasi. Mai mult, iti poti convinge prietenii sa foloseasca site-ul vei primi un bonus de 10% din ce castiga ei, 5% bonus din ce castiga prietenii lor si asa mai departe. Incearca acum!
O alta modalitate foarte simpla de a face bani : GOMEZ PEER - un programel pe care daca-l tii deschis si esti conectat la internet iti va aduce o suma de bani lunar, fara sa-ti ceara nimic in schimb! Nu trebuie sa vizitezi site-uri, nu trebuie sa dai click pe reclame, nu trebuie sa citesti e-mailuri sau altceva. Programul nu este un virus si nu intra in conflict cu nici un program antivirus!
http://www.bani-pe-net.110mb.com/ -
se zice ca sufletul pereche ti-l intalnesti la 33 de ani... si de multe ori nici nu stii asta...
stai linistita... daca nu a fost sa fie, asta e... baieti vor mai fi...
si eu am trait multe dezamagiri la varsta de 16 ani...
acum cand maintalnesc cu marea mea iubire de atunci imi vine sa si rad... cat putea fi de naiva...
eu as zice sa te concentrezi pe ce-ti face placere, scrie, citeste, fa-ti un blog...
nu te inchide in tine ca este f rau... mai scrie si aici... eu personal nu am uitat cum eram atunci - la 16 ani... acum am 40 dar sufletul este acelasi... am ramas un copil uimit...
trebuie sa ai grija de tine si bucura-te de tot ce te inconjoara... draga mea, mai scrie... te pup... ma gandesc la tine...