ea berbec- el berbec?

•  
    • 127 mesaje
    21 Mai 2006, 14:21
    0 0
    ce spuneti de relatia ea berbec-el berbec?
  •  
    • 5148 mesaje
    21 Mai 2006, 16:40
    0 0
    uite ce-am gasit:

"Femeia din zodia Berbec poate manifesta cele mai fanteziste preludii si poate gasi cele mai erotice locuri alaturi de iubitii din semnele de foc, caci acestia ii impartasesc impulsul spre provocarile imediate.

Impreuna cu barbatul din zodia Berbec, nativei din Berbec ii va placea cel mai mult sa se joace amoros schimband rolurile. Ambii parteneri vor dori sa domine, insa fiecare va intelege ezitarea celuilalt de a se supune. Vor rade si vor glumi si vor gasi o multime de locuri pentru aventuri amoroase si scene de seductie. Amandoi au un simt straniu despre nevoile celuilalt. Insa poate fi greu de mentinut o relatie amoroasa de lunga durata, deoarece ambii sunt nerabdatori si nelinistiti. Se pot plictisi daca nu acorda suficienta atentie aspectului erotic, cat mai ales explorarii lui."
  •  
    • 2209 mesaje
    21 Mai 2006, 17:29
    0 0
    În relatiile sexuale, femeia dominã de obicei bãrbatul. Dar el nu se multumeste multã vreme cu acest rol de subordonat. Se iscã o luptã palpitantã, fiecare vrea sã preia conducerea si în curând sar scântei. asta înseamnã dezarmonie în pat. Un început promitãtor. dar o nesansã în cãsãtorie.
  •  
    • 4487 mesaje
    22 Mai 2006, 13:12
    0 0
    Fetelor, imi pare rau, dar va contrazic. Eu sunt in aceasta situatie si ma inteleg nu bine ci ffffff. bine cu sotul meu. Ne completam unul pe celalalt. Eu sunt mai nebuna, el este mai asezat. Deci nu se pune. Am mai avut si alti parteneri in zodia berbec, cu kare m-am inteles fff. bine. Iar in zodiacul chinezesc, nu asta de pe net., berbec cu berbec se inteleg ffff.bine.
    Iar parintii mei, el este varsator, ea leu. Se inteleg de minune, si tot asa, zodia spune ca nu sunt compatibili. Wroooooong!!!!
    Nu se poate pune baza pe zodii ca se inteleg sau nu, pentru ca sunt si exceptii. pup.