barbatii din zodia PESTI?

•  
    • 190 mesaje
    20 Mai 2006, 12:27
    1 1
    Evelor, ce parere aveti despre barabtii din zodia Pesti, cum vi se par? ce defecte au? dar calitati?
  •  
    • 2209 mesaje
    20 Mai 2006, 12:31
    0 2
    Este sentimental, sensibil si labil. De la el trebuie sã ne asteptãm la orice, cãci este mãcinat de impulsuri contradictorii.Chiar simbolul zodiacului aratã acest lucru prin doi pesti care înoatã fiecare în altã directie. Este un om contradictoriu, care se va decide pentru ceva dar va face exact opusul. Firea sa este atât de caldã si de plãcutã, dar nu vede omenii asa cum sunt ci cum ar vrea el sã fie. Cel mai tare îl atrag femeile rationale mai ales dacã au un aer dominator. El idealizeazã omul pe care-l iubeste si închide ochii si la cele mai urâte comportãri. Cãci vede în iubitã femeia care nu poate face ceva rãu. Atras fiind de schimbare si de agitatie nu-si doreste ceva mai mult decât stabilitatea emotionalã. Este un visãtor. Dragostea nu trebuie sã fie numai romanticã, bunã, trandafirie, liricã ci si cãmin, multumire si protectie. Sexul este ceva intim si personal. Nu este prea credincios pentrui cã este prea influentabil. Cum putem trãi alãturi de un om care-si trãieste atât de intens clipa: trebuie sã manifestãm întelegere pentru tot ceea ce este schimbãtor pentru jocul superficial al sentimentelor si mai ales sã-l lãsãm sã simtã influenta stabilizatoare a iubirii noastre neconditionate, cãci pentru el dragostea este un fenomen fãrã limite. Dacã îi oferim stabilitate putem sã-l câstigãm si sã-l recâstigãm. Nu este însã un candidat la cãsãtorie. Dacã o femeie a reusit sã-l aducã în fata altarului, ochiul sãu va cãuta deja pe alta. Este inteligent, rational si deosebit de creator. Are predilectie pentru tot ceea ce este de calitate si costisitor. Va cãlãtori totdeauna cu clasa I, va cheltui banii fãrã a se gândi la ziua de mâine. Îsi va îmbrãca iubita cu cele mai scumpe daruri. Pentru cã este atât de influentabil preia cu usurintã conceptiile si tabieturile altora. Dacã sunt oameni simpatici va fi si el simpatic. Dacã sunt bãnuitori devine si el bãnuitor. Dacã soarele este dominant în semnul sãu astral vor precumpãni aspectele pozitive. El poate fi idealist, generos, sacrificându-se pentru altii, sarmant. Talentul sãu creator se poate valorifica în meseria de scriitor sau artist dar niciodatã în cea de om de afaceri. Acesta pentru cã munceste mult de unul singur, iar pe de altã parte nu suportã munca apãsãtoare. Va alege din instinct numai calea cea usoarã. Îi lipseste gândirea practicã, talentul organizatoric si dinamica oamenilor de succes. Postul cel mai potrivit pnetru el este acela în care poate activa creator sau acolo unde ideile sale sunt mai importante decât munca fizicã.Se pierde cu plãcere în reflexii si îsi amânã munca pânã la ultimul termen. Este un vorbitor bun dar sintetizeazã greu si de aceea foloseste aceastã usurintã tocmai pentru a ocoli expunerea clarã. Cei din jurul sãu nu-l pot intui niciodatã. Le scapã ca pestele alunecos. Cauza acestui fenomen: nu are convingeri proprii. ascultã cu mult interes, dar gândurile sale sunt cu totul altundeva, dar stie sã se prefacã atât de bine încât ai impresia cã te ascultã cu interes. În cazul unei proaste constelatii a semnului astral, coboarã pe cele mai joase trepte comportamentale, cãzând victima drogurilor si alcoolului. În fond îi lipseste încrederea în sine si are nevoie de sprijin ca de apa de izvor.
  •  
    • 3548 mesaje
    20 Mai 2006, 15:16
    2 0
    sunt cei mai buni amanti! asta in primu' rand. io-i miros ca fiind neloiali, asa ca stau departe de implicare emotionala prea adanca. ah, inca o data: sunt EXTRAORDINARI la pat! sunt putin ciudatei, foarte descurcareti, abili si aburitori -talent nativ; asa e firea lor, n-ai ce sa-i faci. multi traiesc undeva departe -meandrele sufletului lor cam greu de ghicit. pot deveni foarte profitori, egoisti, smecheri. depinde in ce ape se scalda. dar cel mai mult le plac lichidele seminale
  •  
    • 1025 mesaje
    20 Mai 2006, 15:39
    0 0
    primul meu prieten a fost peste...si am fost tare dezamagita
  •  
    • 3548 mesaje
    20 Mai 2006, 18:33
    2 0
    lolly, ati facut-o? -scuza-mi maniera directa, da', mnah; io am testat, dar tu?
  •  
    • 190 mesaje
    20 Mai 2006, 21:01
    0 0
    liquer dar cum te intalegi cu el ? e comunicativ ? eu cel putin ma atasez usor, dar intampin probleme la comunicare.. ceva sfaturi ? (sunt zodia Pesti)
  •  
    • 3548 mesaje
    20 Mai 2006, 22:46
    0 0
    tu esti pesti si el e pesti? pai... foloseste-ti intuitia proverbiala, mnah! cred ca fiecare zodie comunica in alt fel, asa ca daca ma intrebi pe mine cum comunic cu el nu e atat de relevant pt tine. gaseste-ti singura modul de comunicare cu el.
  •  
    • 31 mesaje
    20 Mai 2006, 23:13
    1 0
    Fetelor eu iubesc un peste de vreo 4 ani dar pentru mine este un total mister.Oricit am incercat sa-l inteleg nu reusesc deloc!!!SI MOR!!!DE EX : sa va povestesc:face dragoste cu mine de parca m-ar iubi la nebunie dar habar nu am ce simte pentru mine!Stie ca il iubesc dar nu-mi spune nici ca il intereseaza nici ca nu il intereseaza.Ii dau mesajesi ii spun ca il iubesc si nu-mi raspunde in nici un fel desi cu doar o saptamina in urma am facut dragoste ca nebuni!Nu sintem iubiti oficial dar nici nu am putea sa rezistam daca am fi singuri intr-o camera fara sa sarim unul pe altul intr-un fel de parca s-ar sfirsi lumea1Doar el a reusit sa ma faca sa ma simt unica si sa-mi deschid sufletul sa-i spun tot ce simt1Si dupa toate astea pare ca nu-i pasa.Dar nici nu incearca sa ma opreasca sa-l iubesc si sa sper,dar nici sperante nu-mi da.Nu mai stiu ce sa mai cred!Eu sint o varsatoare tare temperamentala si care am nevoie de certitudini iar Domnul peste imi face impresia ca se joaca cu mine.INEBUNESC!!!!!!!!
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 00:05
    0 0
    Liqueur - nam facuto cu el - norocul meu
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 03:28
    0 0
    crede-ma...ghinionul tau...nu stii ce-i aia pasiune daca nu iti este servita cu meniu pescaresc
    lissa...vrei cumva sa-ti spun cum sa-l cuceresti?...dar ai grija...e extrem de greu pt ca e foarte pretentios...si nu ma refer la fizic ci la felul tau de-a fi...eu sper sa nu fie ca mine ca daca ar fi...atunci as avea o veste foarte p.roasta pt tine
  •  
    • 31 mesaje
    21 Mai 2006, 10:35
    1 1
    Da m-ar interesa foarte mult sa stiu cum sa-l cuceresc!Multumesc anticipat tuturor celor care vreti sa ma ajutati cu un sfat!!
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 13:45
    0 0
    BitterDevil - pt mine metoda nu e de ajuns...atata timp cat e aburitor si se crede buricul pamantului n-are nici un farmec asupra mea...in schimb berbecul - DA
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 13:48
    0 0
    lissa..pe un peste e foarte greu sa-l cuceresti...pt asta trebuie sa incepi sa-i citesti gandurile...fi atenta la el...invata-i tabieturile, cauta sa fi tot timpul cu un pas inaintea lui, sa ghicesti ce vrea inainte sa-ti ceara lucrul ala...daca tu vezi ca are fixul sa bea cafea cand se uita la serialul (pun pariu ca e sf) preferat, data aviatoare cand se aseaza la tv tu vino cu cafeaua...nu astepta sa iti ceara sau sa-si faca.....si plus de asta nu-i nevoie sa faci asta tot timpul...de multe ori doar un gest sau faptul ca stie ca tu ai face chestia aia ii este deajuns...el vrea sa stie ca tu ai fi in stare sa faci orice pt el, nu te va pune sa faci asta dar asta isi doreste sa stie...ca intentia exista...la fel si in pat...invata-i placerile pt ca de obicei pestilor nu le place sa-ti spuna ce si-ar dori sa-i faci....ce sa-ti mai zic...joaca-te cu el, sedu-l, fi o "vulpita", cauta sa-l bati la jocul lui preferat: "manipularea"... nush ce sa-ti mai zic acum...incearca chestiile astea si zi-mi dupa ce efect au avut...
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 13:58
    0 0
    lali...tu ce zodie esti?
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 14:02
    0 0
    varsator
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 14:05
    0 0
    ideea e ca te va face pe tine sa te simti buricul pamantului si asta vei fi pt el
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 14:15
    0 0
    probabil...probabil ca aici depinde si de varsta pe care o are...
  •  
    • 5148 mesaje
    21 Mai 2006, 16:54
    1 0
    Cum se cucereste barbatul din Pesti:

"Fii cat se poate de amabila. Este foarte suspicios, se supara imediat, o fraza glumeata, care pe oricare altul l-ar distra, el o poate considera o jignire mortala. Scoate-i in evidenta calitatile in mod continuu, este plin de complexe, lauda-l in tot ce face, pentru ca nu este un intreprinzator, ci dimpotriva, e mai curand lenes si fatalist. El nu crede pentru nimic in lume ca se poate obtine ceva in viata fortand destinul. Asadar va trebui sa-l fortezi tu, sa iei initiativa, sa-l faca sa inteleaga in mod clar ca este indragostita de el, sa-i ceri tu prima intalnire. Daca nu fuge imediat, ai castigat.

Aminteste-ti ca alaturi de el timpul este aliatul tau, pentru ca de nimic nu se ataseaza Pestele decat de obiceiurile sale. O obisnuinta, un hobby al sau, este sa manance si sa bea bine. O accentuata tendinta la melancolie il face sa se prabuseasca si te sfatuiesc sa nu te scandalizezi daca dupa o invitatie la cina nu mai este capabil sa conduca. El este tolerant, nu critica pe nimeni, dar tocmai din acest motiv nu accepta sa fie judecat. Nu-ti exprima niciodata opinia asupra a ceea ce face, nu ar folosi la nimic, el este legat de obisnintele sale, de traumele sale, de nevozele sale.

Orice Peste are nebunia lui, specifica, o nebunie care se declanseaza atunci cand va asteptati mai putin. Una dintre trasaturile sale specifice este sa dispara pentru o anumita perioada de timp si sa reapara singur, sigur ca este primit cu acelasi entuziasm de alta data. Nu exista Peste care sa nu adopte acest sistem in viata sa amoroasa. Nu se stie care este motivul care il determina sa se comporte astfel, poate acel strop de nebunie vesnic latenta in el sau poate o inconstienta autoaparare, tentativa de a se salva de la o eventuala casatorie, deoarece stie ca o data casatorit devine victima sotiei."
  •  
    • 5148 mesaje
    21 Mai 2006, 16:59
    0 1
    continuare:
    "S-a demonstrat statistic ca procentajul cel mai mare de divorturi este in cazul casatoriei cu un Peste. De fapt, el nu are nevoie sa se casatoresca, este vesnic rasfatat de cate o femeie, are un fel al sau de a fi dulce, un convingator, este etern preocupat de starea prietenelor sale, in general are mai multe pritene decat prieteni si chiar daca nu este foarte generos, nu este lipsit de mici atentii, buchetelul de violete, cutia de ciocolata, etc. Trezeste in femei instinctul matern, deoarece pare vesnic neajutorat. Asadar, toate il rasfata, camerista, secretara, prietena intelectuala, prietena aproape logodita cu altul sau propria logodnica.

Tine seama ca pentru a-l cucerii definitiv, trebuie sa fi mai interesanta decat intreaga armata de femei de care el s-a atasat si trebuie sa fi sigura ca daca ii lipsesti de la o intalnire te a inlocui imediat din numeroasele sale confidente. Inutil sa fi geloasa, el detesta femeile geloase si este convins ca nu face nimic rau, el este confidentul tuturor. Inspira incredere, nu este un muncitor indirjit si nici ambitios, apartine deci putinilor care mai au timpul si seninatatea spirituala necesara pentru a asculta o femeie. Isi va dedica mult din timpul sau, pentru el este aproape tot timpul liber, el reusind sa gaseasca munci care nu sunt excesiv de angajante. Iti va duce cainele la plimbare, va merge cu tine dupa-amiaza la film si-ti va asculta lamentarile.

Este important sa fi instarita, pentru ca de obicei el nu este. Are multe idei, face numeroase afaceri, imaginatia lui functioneaza neincetat in jurul modalitatilor de a face bani rapid si cu putina truda. Deci, el este numai cu imaginatia, e bine ca tu sa ai bani, nu se stie niciodata, in schimb el isi va da "buna companie" si nu e va face niciodata sa simti greutatea singuratatii. "
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 17:37
    1 2
    of lupescule...sunt atatea balarii in ce ai scris de zici ca ai luat-o din libertatea )))