Eu varsatoare-el peste.Merge?

•  
    • 31 mesaje
    20 Mai 2006, 00:06
    0 0
    Eu varsatoare el peste,oare are vreo sansa?Teoretic daca ar fi sa ne luam dupa zodiac aceste 2 zodi nu au nimic in comun dar este oare chiar asa?Eu nu am cunoscut nici un cuplu varsator-peste.Voi?Va pup!
  •  
    • 1025 mesaje
    20 Mai 2006, 15:55
    0 0
    primul meu prieten a fost pesti si am fost cam dezamgita...am impresia ca le ia mult timp pana se hotarasc sa ramana cu o singura persoana si sa nu mai zboare din cuib in cuib...si au impresia ca pot aburi foarte usor fetele, ceea ce cu mine nu prea i-a mers, a reusit doar sa ma plictiseasca prin discursurile sale lungi si aburitoare..in fine, uite ce am gasit:
    Acesti parteneri sunt idealisti. Pestii sunt visatori, iar Varsatorii sunt foarte inventivi. Sunt tot timpul in cautarea adevarului si a dreptatii pentru rezolvarea problemelor care apar. Ambii tind sa fie introvertiti. Varsatorul ii judeca pe cei ce nu ii impartasesc ideile, in timp ce Pestii sunt intelegatori, uneori chiar si cu cei care nu merita asta.

Varsatorul si Pestii sunt atat iubiti, cat si buni prieteni. Probleme apar rar in acest cuplu. Uneori, insa, Pestele isi poate considera partenerul prea rational si plictisitor, iar Varsatorul il va acuza ca este prea usor influentabil. Reactiile diferite in fata unei anumite situatii pot duce la aparitia conflictelor in cuplu. Insa, ambii iarta si uita usor.

Uranus si Saturn guverneaza Varsatorul, iar Jupiter si Neptun – Pestii. Jupiter inseamna filosofie si intelegere, iar Neptun – spiritualitate. De aceea, Pestii doresc sa-si cunoasca partenerul cu adevarat. Varsatorul si Pestele sunt personalitati complementare, relatia bazandu-se pe resursele intelectuale si emotionale ale partenerilor.
  •  
    • 2209 mesaje
    20 Mai 2006, 16:33
    0 0
    De la relatiile intime se ajunge rapid la discutie. Pestii cer mereu dovezi de iubire. Legatura începe promitãtor dar esueazã
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 17:40
    0 0
    pana acum ce am auzit de pesti e ca nu sunt in stare sa stea intr-un loc...dar nu va ganditi ca voi nu puteti sa-i faceti sa ramana langa voi??
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 18:25
    0 0
    nici el n-a putut sa ma faca sa raman langa el
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 18:28
    0 0
    stai putin...primul...cati ani aveati amandoi???
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 18:58
    0 0
    eu aveam 14, iar el 18...cam copilaros baiatul...dar imi place cand imi amintesc felul in care l-am parasit hehe
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 19:09
    0 0
    hai ma lali...ne iei la misto...pai tu asemenea exemple dai?...nici io nu m-am inteles cu prima prietena...si aveam eu 12 si ea 14
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 19:17
    0 0
    daca-i singuru peste cu care am fost hehe
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 19:22
    0 0
    pai si oricum nu-l poti folosi ca exemplu ca nu se pune
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Mai 2006, 20:46
    0 0
    ok...dar am exemple si-n familie si stiu c-o fost "cuminti" la vremea lor--nah...
  •  
    • 8667 mesaje
    21 Mai 2006, 20:48
    0 0
    mai...noi pestii cerem multe...dar oferim si mai multe nu e vina voastra ca voi aveti retineri nefondate
  •  
    • 1025 mesaje
    22 Mai 2006, 00:24
    0 0
    mai eu ce vreau sa zic e ca nu-mi plac aburelile, nu-mi place cand face pe seducatorul (pt ca fix deaia nu-i reuseste), si nu plac cei ce zboara din floare in floare (in acelasi timp cu mai multe)...mie imi plac tipii sinceri, care nu incearca sa para altceva decat sunt, carora nu le e frica sa-si recunoasca defectele, pt ca in felul asta ma ajuta si pe mine sa ma simt libera si....inca ceva pt care nu gasesc cuvantul la momentul actual...si imi place cand cineva ma trateaza de la egal la egal si cand putem discuta si chestii serioase...seductia se poate aplica si prin seriozitate...la mine nu merge atitudinea de macho, sau de poet visator...
  •  
    • 8667 mesaje
    22 Mai 2006, 00:48
    0 0
    poate ai dat peste un peste care era prea arogant...
  •  
    • 427 mesaje
    25 Mai 2006, 21:08
    0 0
    Bitter, tu de citi ani esti peste ?