pentru bijou sau cine poate da in tarot

•  
    • 95 mesaje
    19 Mai 2006, 22:57
    0 0
    buna!sunt noua pe aici si forumul e super! as avea si eu o intrebare!imi place mult de cineva si as vrea sa stiu ce simte el pentru mine si daca vom fi impreuna.eu sunt monica.mersi mult!
  •  
    • 165 mesaje
    20 Mai 2006, 12:46
    0 0
    e dragut ca ai deschis inca un topic cu acest subiect, dar incearca sa intri pe cel pe care am mai scris: 'tarot'. ca sa pot sa-ti raspund, imi trebuie numele persoanelor in cauza si o intrebare concreta. Bafta!
  •  
    • 119 mesaje
    27 Feb 2008, 10:53
    0 0
    ghicesc in orice cu maxima acuratetze
  •  
    • 379 mesaje
    27 Feb 2008, 11:12
    0 0
    atunci ghiceste unde e nevasta-mea.
  •  
    27 Feb 2008, 11:45
    0 0
  •  
    • 379 mesaje
    27 Feb 2008, 11:47
    0 0
    ii simti rasuflarea in spate lui retard, nevasta?
  •  
    • 22 mesaje
    21 Mar 2008, 14:46
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 41 mesaje
    6 Apr 2008, 14:15
    0 0
    ptr cele interesate: cunosc eu o tipa care are o experientza de 6 in tarot si carti normale,ea are alta meserie dar chestia asta o practica in timpul liber,este testata,fetelor daca vreti scrieti-mi la:jasmine_gheg@yahoo.com si va dau detaliile pe care nu le pot da aici.ciaoooo eveloor!!!
  •  
    • 8 mesaje
    4 Mai 2010, 02:46
    0 0
    Numele meu este Cristina sunt aici sa va citesc cartile. Va pot ajuta sa faceti schimbarile care sunt potrivite. Fac preziceri detaliate pentru viitor. Raspund intrebarilor, telul meu este sa luminez si sa inspir. Cu totii suntem familiarizati cu ideea ca exista si altceva dincolo de realitatea simturilor si instinctiv ne luptam sa ajungem dincolo de aceste limitari. Cateodata ne agatam inimile de o anumita persoana, slujba, situatie si devenim captivi ai mintii pentru ca refuzam sa acceptam ca un anumit lucru nu se va intampla niciodata si continuam sa speram si sa pierdem timp pretios din viata, luni sau chiar ani, pana devenim cinstiti cu noi insine si acceptam adevarul situatiei noastre. Iar atunci, tarotul poate deveni folositor.
    Pt. mai multe detalii va rog sa intrati pe site-ul http://tarotkitty.webs.com/
  •  
    • 1030 mesaje
    4 Mai 2010, 22:29
    0 0
    Buna.Poti sa mi citesti si mie te rog,daca voi avea o relatie,de fapt daca voi avea un viitor cu Daniel..eu ma numesc Laura
  •  
    • 4 mesaje
    17 Mai 2010, 18:37
    0 0
    Buna ,sincer cu mana pe inima pot spune ca am gasit pe internet o clarvazatoare buna si in acelasi timp si ghicitoare se numeste Cristina, are un har deosebit , datorita ei mi-am clarificat problemele la care eu nu le gaseam rezolvarea si totodata mi-am recapatat speranta. Mi-a oferit raspunsuri care m-au uimit cu precizia ei . Pe mine m-a ajutat si ma ajuta enorm sa trec de o situatie grea din viata mea. Imi da liniste si incredere. Este o adevarata profesionista in tot ce face. O recomand oricand cu toata increderea. Eu va las adresa mea de email rosa_ta2009@yahoo.com