dar de barbatul varsator? :)
-
0 0ce ziceti de el, dragelor?
am o prietena buna "pierduta" in bratele unui varsator .. sau atrasa de nonconformismul lui?? nu stiu.. ea e gemeni..
eu nu am avut decat un singur prieten si ca amic, era ok. cam alerga dupa cai verzi, dar altfel dragutz si saritor ..
-
barbatul varsator este greu de "prins", dispare "cate doua saptamani" pentru ca apoi sa revina ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic; e rebel, nonconformist, conduce viteza si isi face varza masina, i se ia carnetul de "n" ori; te poate intui bine daca te pune sub observatie, pare ca te cunoaste; e foarte curios; e bun prieten (daca vrei doar atat); este bun in pat fara sa faca neaparat ceva special...
-
Frate-miu este varsator si taica-miu.
Dar o compatimesc pe tipa care il va lua de barbat. Este nebun rau, si le-a schimbat pana acum ca pe sosete murdare. Iar mie mi-au placut unele dintre ele sa le am ka cumnate. Se pare ca si-a gasit nasica. Vine cu logodnica in acest wk. si sunt fff. curioasa cum este. Sper ca macar cu ea sa ma inteleg, daca cu el am dat chix.
Taica-miu in schimb, destept, ma inteleg fff. bine cu el, frumusel si-mi place sa vb. cu el despre orice. -
Primul contact cu el trebuie sã aibã loc în domeniul spiritual. El vrea sã respecte femeia ca om si a apoi ca iubitã. Fãrã potrivire spiritualã poate ajunge greu la potrivire senzualã. Nu este un singuratic, este deschis si sociabil. Are multi prieteni. cautã întotdeauna solutii. Este un analitic pur. Îi trezim interesul când îi punem sub analizã o problemã proprie. Este deosebit de curios, gata sã ajute, inventiv. Din nastere putin timid si pasiv. El asteaptã pânã când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie sã ia initiativa, dar aceasta nu înseamnã cã este indiferent. Desi este inventiv, nu este ceea ce am putea numi muncitor. Din timp in timp trebuie stimulat, dar cu mult tact pentru cã nu suportã sã fie dominat. Nu-i place sã dea explicatii lungi iar o neîntelegere îl face sã fie depresiv. Nu trebuie sã pretindem de la el conformismul. Traditiile îl intereseazã numai pentru a nu le respecta, cãci numai asa existã progres dupã pãrerea lui. Este pierdere de timp sã vrei sã-l legi lângã tine. El vrea sã fie liber si independent. Îi plac si cãlãtoriile. Aceastã nestatornicie are si consecinte în cercul de prieteni. În societate este deosebit de agreabil si entuziasmat când poate face noi cunostinte. Vãrsãtorul îti scapã din mâini ca si pestii, în prietenie. Se simte repede plictisit si atunci se apropie de alti oameni. Dacã este provocat, rãspunde direct atât în meserie cât si în sport. Este talentat ca actor având un deosebit dar de a convinge. În dragoste reactioneazã cu subtilitate si se remarcã prin gingãsie, în problemele sexuale este plin de fantezie (o femeie frigidã nu rãmâne pentru multã vreme asa dacã l-a ales ca partener). Din pãcate se pierde de multe ori în reverii si lasã activitatea pe locul doi. Este fãrã astâmpãr în cãutarea partenerei perfecte. Se îndrãgosteste foarte repede dar amânã cãsãtoria cât poate. Cea care reuseste sã-l prindã îsi va da seama cã a avut noroc. Este istet, bun, expresiv, vesel si un bun cunoscãtor al oamenilor. Iubeste oamenii cu adevãrat si este iubit la rândul sãu. Desi iubeste noul se se simte atras de tot ceea ce este neobisnuit, în esentã este un credincios. Chiar dacã mai flirteazã ocazional, se întoarce întotdeauna acasã. Poate fi distractiv si excitant pentru femeia pe care o iubeste.
-
Ca sa te accepte alaturi trebuie sa fii pe accasi lungime de unda cu ei.Daca constata ca pentru tine tivul de la fusta este mai important decit problemele umanitatii te va baga in seama doar daca este designer, si asta doar pentru putin timp.Prefera femeia care iubeste tehnica uneia careia ii place sa gatreasca.Nu sunt usor de suportat daca ai nevoie de cineva pe care sa-l tii sub papuc.Trebuie sa ai o plasa fina in jurul lor dar sa nu o simta.
Nu sint o superfemeie pentru ca suntem de atita timp impreuna, sunt doar o varsatoare care a incercat sa-l inteleaga si am avut atuul de a fi lafel in multe privinte.
Cinstit, fetei mele nu-i doresc un sot varsator.Nu te plictisesti cu ei dar nici usor nu este. -
Hm...
) sa ti-l descriu ?
) barbatul varsator
am citit acum parerile si la evele de mai sus
credeam ca eu sunt nebuna
Sunt cu un tip de 6 luni de zile ... eu leu , el varsator ... cea mai dificila persoana ... 5 minute esti persoana cea mai importanata pe luema asta pentru el si iti arat aca te iubeste ... urmataorele 5 minute poate sa fie la fel ca un strain lanaga tine ( foarte rece ) ... e o persoana .. dificila ... dar ce pot sa iti spun ... desi si ep mien m astreseaza ... si ma enervez ... IL IUBESC ENORM !!!! ...
si nu pot sa renuntz la el ... tot el ma face fericita ! -
si eu sunt leoica si el varsator si ne intelegem bine de 4 ani de cand suntem imppreuna!ca sa comunici trebuie sa ai subiecte pe limba lui caci altfel vorbesti singura!da ma iubeste mult si ma respecta si_mi da libertate atat cat eu regina junglei am nevoie si tot el singurel a reusit sa_ma imblanzeasca cum nimeni n-a reusit!barbatul varsator poate face exceptii de la regula!
-
Asilia ,am gasit pe un site citeva informatii pentru prietena ta
...Barbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. El seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.
Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o întreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o gândire foarte originala, este curios, îi plac experientele, are oroare de constrângeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea în întregul ei si vrea sa o vada progresând... aici si acum!
Unul dintre paradoxurile d-lui Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încapatânare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte.
Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oricând sa-ti sara în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate.
Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte stânjenit când e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru el, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun dupa tine" sau chiar "Te urasc" sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca nicodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi adânc, dar n-o va arata prea des si, în nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale atât de placute, cu toate ca e înstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale.
Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca îi este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste încântatoare. Cea mai buna solutie pentru el este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona în spiritul deplinei libertati mutuale.
Barbatul Varsator nu este prea priceput în a face curte unei femei si nici nu este vestit pentru romantismul lui. Îsi priveste partenera mai mult ca pe o camarada, iar cu camarazii nu te lansezi în efuziuni sentimentale, nu?
Totusi, barbatul Varsator nu e deloc indiferent la farmecul sexului frumos. Admira femeile independente, dornice sa se instruiasca si care emana optimism si "joie de vivre". Primele întâlniri trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual, asadar ai grija sa citesti cât mai mult, sa urmaresti rubricile de politica externa, sa fii la curent cu ultimele descoperiri ale stiintei.
Barbatul Varsator iubeste petrecerile si reuniunile, în mijlocul carora se remarca întotdeauna, deci va primi cu entuziasm invitatia ta la un party. Comporta-te degajat, nu sta tot timpul lipita de el, converseaza amabil cu toata lumea, nu te îmbufna daca vezi ca acorda atentie si altor femei - lui i se pare atât de firesc încât nici nu va întelege de ce te-ai suparat.
Arata-te foarte interesata de idealurile, proiectele si fiecare dintre actiunile lui. Fii sincera cu el întotdeauna, barbatul Varsator pune foarte mare pret pe adevar. Si nu te necaji daca neglijeaza câteodata sa sublinieze ocaziile importante pe plan sentimental, el are zeci de alte modalitati originale de a-si compensa micile rataciri.