Iesim din zodia ,,taur''
-
0 0iesim din zodia taur si vad ca n-ati vorbit deloc Care sunteti taur?Sau care aveti taurasi pe acasa?
-
Dar nu stiu daca e valabil si pentru barbati, sau in ce masura. Ce pot sa-ti spun e ca femeile sunt foarte incapatanate, capoase rau cand isi propun ceva
romantice, sensibile, fidelutze
nu suporta minciuna deloc si nu stiu sa minta sau sa joace teatru, doar in cazuri de forta majora
Putin vorbaretze, dar rotitele li se invart, mama-mama... Le place sa manance, orice, de aia tre sa dau ceva kg jos aku, ca se apropie vara
Ma mai gandesc si-ti mai spun
-
is prea incapatanati -deh, zodie fixa... n-ai ce sa schimbi la astia
- , cam vulgari, iar barbatii taur is afemeiati, nicidecum loiali bla bla bla. loialitate fatza de ideile lor prafuite, asta da
, si le plac intr-adevar banii de mama-mama. oportunisti si egoisti. iar tipele cam c*rvishjtine. ah si la un moment dat devin foarte plictisitori.
nu prea respect zodia asta. bine ca s-a pricopsit cu audrey hepburn, da' la ea cre' ca a contat mai mult ascendentu'
. -
ai dreptate doremy! sotul meu este taur, so pot spune ca este ca un copilas.
poate sunt afemeiati, inainte de a ne casatori, a avut f f fmulte prietene, dar acum, sincer, sunt sigura ca nu are pe altcineva, si nici macar nu-l intereseaza alte persoana.
sunt persoane dificile, dar daca ajungi sa-i cunosti bine, si stii cum sa te porti cu ei, chiar sunt de treaba. -
Shakespeare, Kant, Grigorescu, Blaga, Arghezi, Ludovic Spiess, Lia Manoliu, Karl Marx si Ion Tiriac sunt/au fost tauri...
taurii sunt incapatinati, dificili, greu de cucerit, dar daca ai reusit, iti ramin fideli pe viata.
iar despre "c*rvishjtine" sa avem pardon, "nu tot ce zboara se mananca"
ooops, i-am uitat tocmai pe : Socrate si Balzac
taurasi nascuti in aceeasi zi cu mine.