Iesim din zodia ,,taur''

•  
    • 2825 mesaje
    18 Mai 2006, 22:28
    0 0
    iesim din zodia taur si vad ca n-ati vorbit deloc Care sunteti taur?Sau care aveti taurasi pe acasa?
  •  
    • 65 mesaje
    18 Mai 2006, 22:37
    0 0
    Eu mi-s tauroaica despre ce vrei sa vorbim, doremy?
  •  
    • 2825 mesaje
    18 Mai 2006, 22:40
    0 0
    despre cum sunt taurii.Sotul meu e taur si pana nu am studiat zodiacul ,nu l-am inteles.Am pus in aplicare unele sfaturi si relatia noastra s-a schimbat
  •  
    • 65 mesaje
    18 Mai 2006, 22:54
    0 0
    Dar nu stiu daca e valabil si pentru barbati, sau in ce masura. Ce pot sa-ti spun e ca femeile sunt foarte incapatanate, capoase rau cand isi propun ceva romantice, sensibile, fidelutze nu suporta minciuna deloc si nu stiu sa minta sau sa joace teatru, doar in cazuri de forta majora Putin vorbaretze, dar rotitele li se invart, mama-mama... Le place sa manance, orice, de aia tre sa dau ceva kg jos aku, ca se apropie vara Ma mai gandesc si-ti mai spun
  •  
    • 2825 mesaje
    18 Mai 2006, 22:58
    0 0
    am si o fetita taur, 10 mai, se ,,impunge'' cu taica-su, nu se inteleg
  •  
    • 1552 mesaje
    18 Mai 2006, 23:09
    0 0
    buna,prietenul meu e taur,am si o prietena taur care se indragosteste repede si mult timp,este fidela,plinuta.ma intereseaza mai mult cum sunt barbatii.
  •  
    • 65 mesaje
    18 Mai 2006, 23:09
    0 0
    Sa-ti traiasca amandoi
    Am si eu o pestoaica de 14 care imi scoate peri albi
  •  
    • 1280 mesaje
    19 Mai 2006, 09:06
    0 0
    taurii au niste pasiuni de baza: sexul si banii. Totul la ei se invarte in jurul astora.
  •  
    • 2825 mesaje
    19 Mai 2006, 13:15
    0 0
    Adevarat!Si le place sa fie laudati, mangaiati, pupaciti, alintati, sa fie ei sefii in casa, sa nu-i contrazici. De cand aplic metoda asta, o duc minunat.De retinut fetele care au prieteni taurasi!
  •  
    • 744 mesaje
    19 Mai 2006, 13:50
    0 0
    si eu sunt Taur-hihihi
  •  
    • 65 mesaje
    19 Mai 2006, 16:38
    0 0
    Da, rozzz... asa e. Dar sexul le place numai cu partenerul lor, cat incape de mult si le place sa faca bani si sa-i chiverniseasca cum trebuie, uneori poti spune ca sunt zgarciti, dar daca cineva le cere ajutor financiar nu se pune problema, ei au intotdeauna o rezerva pentru zile negre
  •  
    • 2938 mesaje
    19 Mai 2006, 18:32
    0 0
    Pe mine banii nu m-au stresat niciodata...sunt de opinia ca vin si trec, nu sunt esentiali pentru mine. Iar mancarea si sexul nici atat .

Dar, na, ascendentul conteaza si el .
  •  
    • 90 mesaje
    26 Mai 2006, 22:55
    0 0
    si eu..si eu !!! sunt taur..si ma regasesc in tot ce este descris la zodia taurului in general..
    si mi se pare cea mai super zodie..si nu neaparat pt ca eu sunt taru..ci pt ca sunt nite oameni super..din multe pct de vedere..si aici ma refer mai ales la barbati..
    va pup
  •  
    • 3548 mesaje
    27 Mai 2006, 19:45
    0 0
    is prea incapatanati -deh, zodie fixa... n-ai ce sa schimbi la astia - , cam vulgari, iar barbatii taur is afemeiati, nicidecum loiali bla bla bla. loialitate fatza de ideile lor prafuite, asta da , si le plac intr-adevar banii de mama-mama. oportunisti si egoisti. iar tipele cam c*rvishjtine. ah si la un moment dat devin foarte plictisitori.

nu prea respect zodia asta. bine ca s-a pricopsit cu audrey hepburn, da' la ea cre' ca a contat mai mult ascendentu' .
  •  
    • 2825 mesaje
    27 Mai 2006, 20:27
    0 0
    Intr-adevar, barbatii taur sunt cam afemeiati, dar daca stii cum sa te porti cu ei, nu mai pleaca de acasa.Barbatii taur sunt ca niste copilasi, vor iubiti, alntati, mangaiati, laudati....si tot asa.Daca aveti probleme cu taurasii, intrebati-ma pe mine.
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Mai 2006, 20:32
    0 0
    ai dreptate doremy! sotul meu este taur, so pot spune ca este ca un copilas.
    poate sunt afemeiati, inainte de a ne casatori, a avut f f fmulte prietene, dar acum, sincer, sunt sigura ca nu are pe altcineva, si nici macar nu-l intereseaza alte persoana.
    sunt persoane dificile, dar daca ajungi sa-i cunosti bine, si stii cum sa te porti cu ei, chiar sunt de treaba.
  •  
    • 39 mesaje
    28 Mai 2006, 20:39
    0 0
    ete na,s-a trezit liqueur sa cotcodaceasca
    apoi tu closca,lasa nu mai da atata din pene si-ti scutura creasta ca tot nu mai scapi de sub copita unui taur!
    curvustine,ai?da mai bine asa decat ca si tine care stai sa ti se faca panza de paianjen la puf
  •  
    • 1051 mesaje
    28 Mai 2006, 21:07
    0 0
    Shakespeare, Kant, Grigorescu, Blaga, Arghezi, Ludovic Spiess, Lia Manoliu, Karl Marx si Ion Tiriac sunt/au fost tauri...

taurii sunt incapatinati, dificili, greu de cucerit, dar daca ai reusit, iti ramin fideli pe viata.

iar despre "c*rvishjtine" sa avem pardon, "nu tot ce zboara se mananca"

ooops, i-am uitat tocmai pe : Socrate si Balzac taurasi nascuti in aceeasi zi cu mine.
  •  
    • 65 mesaje
    28 Mai 2006, 22:37
    0 0
    Da' pentru ce zodii ai matale respect, Liqueur???
    Loooooooooool metz & rosemary... bravooo bine i-ati zis-o...
  •  
    • 65 mesaje
    28 Mai 2006, 22:37
    0 0
    Da' pentru ce zodii ai matale respect, Liqueur??? Ai???
    Loooooooooool metz & rosemary... bravooo bine i-ati zis-o...