barbatul scorpion
-
0 0Ce parere aveti despre barbatii in zodia scorpionului? Am cunoscut acum cativa ani un baiat care la inceput se purta impecabil, credeam ca este perfect, ca apoi sa-i descopar o latura dominata de minciuni, egoism si planuri ascunse.
-
Relativ adevarat ce spui.Sunt dominanti, posesivi, gelosi,razbunatori, daca ar creionash s-ar baga si in suflet.Dar au si latura pozitiva
ersonalitate puternica,perseverenti, daca au un scop si-l ating cu orce pret(ma refer la pozitiv),buni familisti, pasionali in pat auuuu, abili.Apropo si eu sunt scorpion si cind "ne apuca" e jale.Putem sa ne intelegem si f bine si f rau.In general cedam cind unul cind altul, depinde, in pat insa aprindem focul si sub apa.Daca n-ar mai fi gelozia asta ar fi mult mai bine, e gelos rau de tot. -
Si eu sunt acum cu un scorpion... Poate imi puteti da un sfat! Eu sunt de felul meu o fire foarte rece...nu sunt pupacioasa, nu am nevoie de postludiu...dupa sex mie imi vine sa trag o tigara (nu sunt fumatoare) nu sa stam imbratisati! Eeeii...el e desprtit de 1 an de prietena cu care a stat 8...si m-am gandit ca ar avea nevoie de sustinere si afectiune. Atunci am fost foarte afectuasa cu el, il pup, il strang in brate...lucruri care nu le-asi face in mod normal, dar vreau sa se simta iubit. Lui i s-a cam uract la cap afeciunea asta a mea si se simte in postura de persoana dominanta...ceea ce este departe de adevar.. Nu vreau sa-l departez, dar vreau sa inteleaga ca nu e chiar asa cum crede el. Care e cea mai buna strategie? Stiu ca e mandru si ca nu lasa de la el prea usor, de aia nu vreau sa devin brusc rece i indiferenta (cum sunt eu de fapt) pt ca va crede ca joc un rol si se va raci si el excesiv. Astept un sfat!
-
Boracha, cu barbatii scorpio' e mai greu, intr-adevar; daca devii rece instant, devin si ei suspiciosi si se retrag in carapace sau pleaca definitiv, cine stie. iar raportul de forte dominant-dominat se stabileste foarte subtil cu un scorpio'. e ca si mersul pe sarma, da. eu cred ca la un moment dat oricum o sa ii arati adevarata ta fatza asa ca, de fapt, problema se pune daca sa fie mai devreme sau mai tarziu. deci eu pledez pentru sinceritate si sa-i arati cum esti, ca sa vedeti cu adevarat ce vreti unu' de la altu', cunoscandu-va. -mama ce beton sunt la sfaturi, ptiu!