barbatul scorpion

•  
    waz
    • 37 mesaje
    14 Mai 2006, 14:58
    0 0
    Ce parere aveti despre barbatii in zodia scorpionului? Am cunoscut acum cativa ani un baiat care la inceput se purta impecabil, credeam ca este perfect, ca apoi sa-i descopar o latura dominata de minciuni, egoism si planuri ascunse.
  •  
    • 344 mesaje
    14 Mai 2006, 17:47
    0 0
    Relativ adevarat ce spui.Sunt dominanti, posesivi, gelosi,razbunatori, daca ar creionash s-ar baga si in suflet.Dar au si latura pozitivaersonalitate puternica,perseverenti, daca au un scop si-l ating cu orce pret(ma refer la pozitiv),buni familisti, pasionali in pat auuuu, abili.Apropo si eu sunt scorpion si cind "ne apuca" e jale.Putem sa ne intelegem si f bine si f rau.In general cedam cind unul cind altul, depinde, in pat insa aprindem focul si sub apa.Daca n-ar mai fi gelozia asta ar fi mult mai bine, e gelos rau de tot.
  •  
    • 1025 mesaje
    16 Mai 2006, 00:09
    0 0
    exact asta mi s-a intamplat si mie...si ce indragostita eram de el!!
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Mai 2006, 14:42
    0 0
    Si eu sunt acum cu un scorpion... Poate imi puteti da un sfat! Eu sunt de felul meu o fire foarte rece...nu sunt pupacioasa, nu am nevoie de postludiu...dupa sex mie imi vine sa trag o tigara (nu sunt fumatoare) nu sa stam imbratisati! Eeeii...el e desprtit de 1 an de prietena cu care a stat 8...si m-am gandit ca ar avea nevoie de sustinere si afectiune. Atunci am fost foarte afectuasa cu el, il pup, il strang in brate...lucruri care nu le-asi face in mod normal, dar vreau sa se simta iubit. Lui i s-a cam uract la cap afeciunea asta a mea si se simte in postura de persoana dominanta...ceea ce este departe de adevar.. Nu vreau sa-l departez, dar vreau sa inteleaga ca nu e chiar asa cum crede el. Care e cea mai buna strategie? Stiu ca e mandru si ca nu lasa de la el prea usor, de aia nu vreau sa devin brusc rece i indiferenta (cum sunt eu de fapt) pt ca va crede ca joc un rol si se va raci si el excesiv. Astept un sfat!
  •  
    • 344 mesaje
    16 Mai 2006, 15:50
    0 0
    Boracha, iti spun un singur lucru, din moment ce un scorpion n-o sa aiba parte de aceasta caldura, afectiune, o s-o caute in alta parte.Barb scorpioni adora sa fie luati in seama, alintati, laudati.Daca o sa aiba aceasta "mica" atentie, o sa fie cei mai dulci.Dar depinde si de partenera.Bafta
  •  
    • 2209 mesaje
    16 Mai 2006, 21:10
    0 0
    Merci de raspuns..dar nu m-ai prea ajutat. Lucrurile astea le-am constatat deja singura...
  •  
    • 3548 mesaje
    20 Mai 2006, 01:20
    0 0
    Boracha, cu barbatii scorpio' e mai greu, intr-adevar; daca devii rece instant, devin si ei suspiciosi si se retrag in carapace sau pleaca definitiv, cine stie. iar raportul de forte dominant-dominat se stabileste foarte subtil cu un scorpio'. e ca si mersul pe sarma, da. eu cred ca la un moment dat oricum o sa ii arati adevarata ta fatza asa ca, de fapt, problema se pune daca sa fie mai devreme sau mai tarziu. deci eu pledez pentru sinceritate si sa-i arati cum esti, ca sa vedeti cu adevarat ce vreti unu' de la altu', cunoscandu-va. -mama ce beton sunt la sfaturi, ptiu!
  •  
    • 2209 mesaje
    1 Iun 2006, 16:49
    0 0
    Stii cum am rezolvat-o? I-am zis pe fatza ce ma doare si ca simt ca el se crede puternic... si am devenit foarte afectuasa. Sunt in reprize(asa cum simt, eu sunt mai ciudata asa de felul meu) - cand foarte afectuasa cand foarte rece. Mai si vad ca prinde de minune..