FOC si APA?

•  
    • 219 mesaje
    11 Mai 2006, 17:18
    0 0
    Merge combinatia asta?eu sunt sagetator,el e rac...va pup!
  •  
    • 844 mesaje
    11 Mai 2006, 17:23
    0 0
    am vazut aseara la OTV ....spunea Minerva ca semnele de apa sunt cu cele de pamant ....cele de foc cu cele de aer .....dar nu cred ca trebuie sa tii cont de asta...sunt multe cupluri(de ex. parintii mei) care nici nu stiau de zodii cand s-au casatorit..
  •  
    • 3548 mesaje
    11 Mai 2006, 23:07
    0 0
    antropa una e compatibilitatea si alta e atractia opusurilor. dupa mine e mai tare sa existe atractia asta; face viata mai incitanta si descoperi mereu ceva la celalalt. cel putin asa ar fi teoretic.

semne opus-compatibile:
    berbec-balanta + vice-versa
    taur-scorpion idem
    gemeni-sagetator idem
    rac-capricorn idem
    leu-varsator idem
    fecioara-pesti idem

semne OPUSE:
    berbec-pesti
    taur-varsator
    gemeni-capricorn
    rac-sagetator
    leu-scorpion
    fecioara-balanta

succes!
  •  
    • 219 mesaje
    13 Mai 2006, 19:16
    0 0
    liqueur,mersi de raspuns dar ma gandesc ca intr-o zi nu vom mai avea ce descoperi unul la altul si atunci ce ne ramane?
  •  
    • 939 mesaje
    14 Mai 2006, 14:41
    0 0
    Adica leu (eu) -varsator (el) e ok ?
  •  
    • 3548 mesaje
    15 Mai 2006, 03:01
    0 0
    antropa asta e o problema pentru toata lumea, indiferent de zodie si de teoria compatibilitatii. dar, a propos de ea, sunt sanse mai mare ca pentru 2 persoane din zodii opuse sa se descopere pe o perioada mai mare de timp, sa nu se plictiseasca asa usor. in rest, tu stii ce faci!

Laperla, that's right!
  •  
    • 219 mesaje
    15 Mai 2006, 11:17
    0 0
    da,liqueur,ai dreptate...dar ma gandeam totusi nu ar fi mai mare reusita intre zodii de acelasi element?Eu,sagetator,cu un leu sau berbec..Ideea e ca am fost cu un leu si ne-am inteles perfect o perioada,apoi a urmat un razboi
    Acum sunt cu un racutz si e destul de bine,sper sa aibe viitotr relatia asta,de aceea va ceream parerea
  •  
    • 3548 mesaje
    20 Mai 2006, 01:14
    0 0
    antropa, eu ti-am zis ce si cum, mai . cat priveste intelegerea dintre zodii de acelasi element... da, cum sa nu, numa' ca eu cred in opusurile care SE ATRAG, pasiune, alea alea, nu doar intelegere, intelegi?

bafta cu racutzu' tau!