CUM RECASTIGI UN LEU?!(EU VARSATOR)
-
0 0Fetelor,e penibil,dar dupa 2,3 luni de la despartire eu inca ma mai gandesc(aproape obsesiv)la el...
Am fost impreuna un an si jumatate,eu una am vrut o singura data sa ne despartim,iar el de vreo 3,4 ori...de fiecare data ne-am impacat dupa 2,3 zile.
Dupa ultima despartire insa am hotarat sa ramanem "doar" prieteni buni;teoretic am mai continuat ca "prieteni",dar practic eram in continuare un cuplu...
Mie mi-a convenit,sigura fiind ca totul era normal...dar el,sub acest apelativ de "prieteni" si-a facut dupa cateva luni o noua iubita,de care am descoperit intampator..
Desi era foarte umilitaore stuatia,devenisem atat de dependenta de el incat am continuat si asa cu el,iar lui nu i-a fost foarte greu..sa fie cu doua,iar eu speram ca e doar ceva trecator.
M-am complacut in situatie(desi devenisem cea de-a 2-a deja,ea nestiind de mine),sigura fiind ca isi va reveni si va fi totul ca inainte(fara ea)
Am avut si niste izbucniri in care i-am scris mesaje penibile legate de relatia el-ea-noi,dupa care ne-am impacat iar(ca prieteni-amanti)
Lucrurile au mers tot mai bine cu el timp de o luna,am crezut ca isi revenise si ca se despartise de ea,si totul era ca inainte-desi el nu imi spusese nimic in sensul asta.
dar de cateva zile am aflat ca nu...tipa mai face parte din viata lui inca..
Am intrat intr-o depresie,iar i-am dat mesaje penibile...el mi-a spus inca o data ca nu mai suntem ce am fost(
)...ca ii pare rau ca am mai continuat altfel decat amici,ca a gresit fata de mine,si ca vrea sa ramenem neaparat prieteni buni,sa ne mai vedem ,sa vorbim,bla bla..
I-am scris ca nu se poate asta,pt ca inca mai am sentimente fata d el,si e mult mai bine sa nu ne mai vedem deloc....
Dar il vreau inapoi!!
Vreau sa ne vedem si ca prieteni macar...
Mai sunt sanse sa fim impreuna "pe bune",sau imi va face mai mult rau faza cu prietenia?
Normal ca mi-am impus sa il uit definitiv,dar nu pot,sunt prea multe amintiri placute(cand nu era cu aea,bineinteles)...
de asta va cer sfatul...
eu varsator pe 14.02.1985
el leu pe 26.07.1984
::
-
alinutza.se pare ca mult trambitata independenta a varsatoarelor se manifesta oriunde dar nu in domeniul sentimental,si eu sunt varsatoare...oricum ,nu iti mai asuma singura locul II...el afost destul de clar,te vrea doar ca prietena iar tu nu poti asa.Incearca sa tai orice legatura cu el,nu raspunde la telefon,nu te uita pe e-mail,nu intra pe mess...
-
Vad fff mici diferentze de date de nastere: eu s pe 16.02, prietenul meu pe 27.07.
dar iti spun un lucru: daca a zis clar GATA, pai gata e. crede ma. Niciodata nu va mai fi cum a fost. Leii sunt foarte periculosi la faze din astea, iar fff multe " mini" despartziri duc in capul lor la rupere definitiva. -
Baby blue are dreptate alinutza. Daca a zis ca este gata, nu se mai intoarce. Totusi leii au o caracteristica ciudata: sunt in stare sa mentina o legatura, daca vor sau daca simt ca pot trage foloase din relatia respectiva. Deeh, mai au si ei momentele lor de singuratate, in care vor sa isi recapete energia pentru o noua cucerire, o noua prada sau un nou obiectiv. Atunci vor sa simta ca sunt apreciati si rasfatati desi de multe ori nu merita. Din propria mea experienta, daca te umilesti, pierzi. Nu te mai considera demna de o vanatoare pe cinste.
-
Stiu ca aveti dreptate,si va multumesc pentru mesaje...
O sa incerc sa fiu cat mai indiferenta cu el.
Dar,cred ca ati auzit si voi de cazuri in care unele fete spuneau ca s-au despartit de iubit dupa care acesta s-a intors la fosta...
Sunt constienta ca nu mi-ar face bine impacarea cu el..si apoi e imposibila..dar sunt si eu curioasa:cum reusesc unele tipe sa ii aduca inapoi pe "fosti",facandu-i sa se desprinda de relatia lor actuala???
E cam aiurea intrebarea,stiu,dar pe multe dintre noi,dupa o despartire,macar putin,cred ca ne-a batut gandul unei impacari.. -
Alinutza, cred ca vei citi tot ce-ti spunem, vei spune "da este corect ce spuneti" dar vei face ce consideri.Este o alta caracteristica a varsatorilor, dar lafel de bine stiu ca o sa gasesti forta sa te ridici.Aceasta obsesie a ta se datoreaza cumva mindriei ranite? Daca da, incearca sa iti aduci aminte ca nimic nu este intimplator si detaseazate de situatie incercind sa intelegi lectia de viata.Te cunosc doar din ce scrii si constat ca poti analiza foarte exact situatia.Cred ca ratiunea si bunul simt al varsatorilor va iesi invingator.
Iti place teatrul in viata?.....Acestia sint lei!
Iti tin pumnii. -
Ma va mai cauta...dar ca prieteni si atat,pentru ca acum deja a intervenit a 3-a persoana.Ne-am mai despartit cand i se parea lui ca nu merge...si peste 3 zile era din nou la mine,dar acum situatia s-a schimbat
Cora,adica sora ta se considera inferioara tie si de aceea te pune pe locul 2 ?!?
Nu stiu,dar la faza cu orgoliul leii stau foarte bine.Nu si-ar calca niciodata pe demnitate,cum am facut eu de atatea ori in relatia asta.
Am iesit cu mandria sifonata rau de tot.. -
Da.Lei se vor "cei mai..."si de aceea au o mare problema cu varsatorii care demonstreaza ca pot asta fara sa o trimbiteze si atunci intervine frustrarea leilor.Daca nu faci totul teatral, ei considera ca pentru tine este simplu si usor atunci cind ei trebuie sa munceasca pentru a face acelas lucru.Si stim cit de drag le este sa munceasca....
Sa inteleg ca mindria ta nu spune nimic?Nu esti oare o varsatoare?Stai de vorba cu tine, mai analizeaza odata privind detasat si cred ca o sa constati ca este timpul sa spui "GATA SI-A RIS DESTUL DE MINE".
El a vrut sa aiba ce nu poate (dezinvoltura si rapiditatea ta in gindire) si sa-ti arate ca este mai bun.Trezeste-te, pentru ca esti mai puternica decit crezi!!!!
Astept vesti bune. -
Iti mai da un sfat:nu te lasa impresionata de ceea ce-ti spune!
Stii ca leii,pt a-si savura prada,trebuie sa depuna efort penrtu a o dobori si a o avea.Altfel i se pare ca a dobandit-o fara prea mult efort.Asa e si cu "leii" din viata noastra.Eu am observat asta pe pielea mea.
Cand ii picam la picioare ma trata penibil,ca pe o servitoare,m-a umilit.
In momentul in care m-am desteptat,nu i-am mai permis nici cea mai mica legatura cu mine,nu raspundeam la telefon dar lasam impresia ca mi-e foarte bine fara el.Stii cum s-a schimbat?La 180 grade,ma suna non-stop si facea de toate pt a ma recuceri.Dar eu,care am indurat atatea si numai eu stiu prin ce am tracut,l-am refuzat si bine-mi pare.Era ingrozitor de mincinos,parsiv,egoist si am mai si aflat intre timp ca ma insela cu o fata renumita pt faptul ca e parasuta
Asa ca eu te sfatuiesc sa-l dai uitarii,nu meriti sa se poarte asa cu tine,tu nu trebuie sa stai la cheremul lui! -
bai, nu puteti generaliza in privinta leilor....eu sunt o varsatoare, si in contradictie cu ceea ce posta alta varsatoare de aici, eu sunt foarte timida, fara incredere in fortele proprii, ce mai de tot rahatu...iar cand apare un leu in fata mea, are talentul de a ma face sa ma simt ca un zero, numai printro privire
nasol rau de tot -
leul a fost una din marile mele iubiri. eu sagetator. A fost foc...ori ne intelegeam, ori eram in razboi. Ori eu dupa el, ori el dupa mine. A fost furtunoasa relatia, plina de pasiune, de momente tensionate, de amintiri frumoase, totul dus la extrem
. Au trecut ceva ani de atunci. Inca mai tinem legatura, ca amici, pe internet si vorbim la Paste si la Craciun. Acum pot spune ca am trecut peste .. el. El intre timp s-a casatorit si a divortat. Eu m-am casatorit si am o familie fericita. Avem amintiri frumoase impreuna si ma bucur ca am reusit sa ramenem amici. Credca a ajutat si faptul ca timp de 1 an nu ne-am vorbit deloc. Ma rog.. poveste lunga
-
Sambadi,exact asa a fost si relatia mea
ba ne intelegeam din priviri,ne iubeam exagerat,ba ne certam si ne uram.Eu dupa el,el dupa mine...iar ne certam,iar ne-mpacam.A tinut asa o perioada lunga insa dupa un timp am cedat amandoi.Poveste lunga si aici...El a avut o relatie lunga apoi cu o alta fata,tot leu ca el,dar s-au despartit.Intre timp eu mi-am gasit un racutz pe care-l iubesc mult si totul e bine.Insa ma apuca groaza cand imi aduc aminte cat am suferit din cauza leului,pe mine ma juca pe degete cum vroia el.Cat regret acum ca m-am umilit asa...
Acum el ma cauta(inca,dupa 2 ani de la despartire)dar eu il evit
-
Leul daca iubeste face orice sa fie cu persoana respectiva. Nu mai accepta sa faceti doar sex, fiti prieteni, dar fii independenta.Nu iti garantez succes, dar daca te va vrea, va striga sus si tare, daca nu, iti va fi un bun prieten. Asta cu conditia SA NU FACETI SEX IN CONTINUARE.Prietenii nu fac sex intre ei, ok? Sper ca intelegi unde bat, pt el e incitant sa faceti doar sex.Daca il tai de la portie, isi va da seama daca ii lipsesti sau nu.