pling!
-
0 0tatal meu a murit dupa doi ani de chin! a murit in august ,dar eu pling mereu gindindu-m,a ca nu mi s-a dat diagnosticul asta inainte . el nu ne-a zis nimic in ultimile clipe ,s-au in ultimile zile ,ori spaima de moarte ori sa nu ne sperie pe noi.
eu merg des la mama la tara unde s-au mutat ei in ultimii ani ,dar stau 2-3 zile si vin la oras. nu sint invatata sa stau acolo si mama zice ca ii este urit sa stea singura.
eu pling mereu gindindu-ma de ce i s-a intimplat asta tatalui meu.
eu nu stiam inainte ca cuvintul tumoare inseamna cancer.... cind stiu cit a chhinuit.
stiu ca de acum trebuie sa imi vad mai departe de viata ,dar...
vreau sa imi caut de lucru ,dar mama zice sa stau cu ea...
am postat pt ca m-a luat iar o criza de plins . nu ma asteptam in nici un caz sa moara tatal meu asa de devreme (59 ani) . -
trebuie sa te imparti si in momente din astea trebuie sa fi ocupata,sa ai prieteni ,sa iesi ,sa-ti ocupi timpul si mai uiti.Sa te rogi pt,tine ,pt,voi si pt,el.Daca ti-ai putea gasi de munca langa mama ta sau intr-un oras mai aproape sa faci naveta ar fi ideal.Nu poti s-o lasi nici pe ea singura insa nici tu nu poti ramane mereu langa ea.Te inteleg perfect ,bunicul meu care mi-a fost ca un tata a murit de 1 an de zile,ii aprind in fiecare zi o lumanare si plang dupa el mai ales seara.Ziua sunt foarte ocupata si uit ,imi aduc aminte doar cand vad batrani care-i seamana.Ma gandesc ca asa trebuia sa fie si asa a vrut Dumnezeu.Cred ca tot ce mai pot face pt,el este sa ma rog pt,el si sa-i aprind lumanarea asta.Il visez in fiecare noapte dar stiu ca el este multumit.Decat sa se lupte cu boala mai bine asa.Gaseste-ti lucruri pe care sa le faci,ai grija de mama ta si mai ales gaseste-ti de munca si ai sa vezi ca in timp,incet o sa se mai duca din durerea ta.Suntem alaturi de tine si Dumnezeu sa-l ierte.
-
sincer, ma doare sufletul pentru tine! dar fii tare!
ar fi bine sa stai alaturi de mama ta o perioada, pana i-si revine, cred ca este distrusa dupa ce sa intamplat!
fii tare. toti odata si odata i-si pierd parintii! este o lege a firii pe care nu o putem impiedica.
e rau ca nu ai servici, asta te face sa te concentrezi la durerea pe care o ai in suflet.
sunt sigura ca-ti vei gasi de lucru si vei avea si o familie fericita.
cat despre prietene, nu spune ca nu ai! noi, evele suntem prietenele tale si suntem alaturi de tine