Astazi e ziua mea!
-
0 0Astazi e ziua mea si sunt foarte fericita.Daca mai e nascut cineva in aceasta zi ii urez la multi ani si o petrecere mareeeeeee si reusita .Iar am inebunit.Ma plictiseam si am zis sa intru sa va stresez pe voi cu faptul ca e ziua mea daca inca nu au inceput mesajele si telefoanele de la cunoscuti.hihiih hai ca am aberat destul va pup pe toate
-
Iti doresc bucuria de a avea mereu pe cineva cu care sa imparti totul.Iti doresc ca uneori, macar uneori, sa iti poti permite ceea ce-ti doresti , si nu ceea ce "merge". Iti doresc sa ai suficiente amintiri frumoase care sa te ajute in clipele grele. Iti doresc fericirea iubirii care nu se schimba cand intalneste schimbarea, iti doresc sa vezi cum se lumineaza chipul cuiva la vederea ta, sa stii ca e nevoie de tine, sa gasesti prezentul perfect.... Sa ai o inima iubitoare si o minte agera. Fie ca mereu sa ai cuvinte potrivite pentru a pune la respect pe cei agresivi- si genunchi tari pentru a te indeparta cu demnitate.... Sper sa ai intotdeauna loc in viata ta pentru inca un prieten...