Femeia gemeni

•  
    • 5148 mesaje
    3 Mai 2006, 18:34
    0 0
    De femeile din zodia gemeni nu s-a mai scris cam... de mult timp! Asa ca vorba unei Eve
    "bagati"!
  •  
    • 8901 mesaje
    3 Mai 2006, 21:38
    0 0
    Vaz ca n-a raspuns nimeni.De ce oare?Or fi asa groaznice astea din gemeni?
  •  
    • 5148 mesaje
    3 Mai 2006, 21:40
    0 0
    sau sunt foarte putine eve nascute in zodia gemeni...
  •  
    • 8901 mesaje
    3 Mai 2006, 21:44
    0 0
    Mda...Insa la cat de vorbarete-s unele in multe cazuri m-as indoi.
  •  
    • 371 mesaje
    4 Mai 2006, 10:45
    0 0
    E drept ca sunt putine.
    Femei gemeni = femei inteligente.
    Mai mult nu stiu.
  •  
    • 3548 mesaje
    4 Mai 2006, 11:18
    0 0
    Mariylin Monroe, Angelina Joli, Miss Univers 2005 -parca-... etc. etc. au fost GEMENI. frumoase, dom'le, frumoase. guralive, superficiale, labile, nestatornice, ganditoare -dar nu cred ca in profunzime. cam asta am observat eu la gemene. eu ma inteleg bine cu ele ca vorbim nu-stiu-cat dar nu pot sa le admir, neaparat. mi se pare interesant, insa, labilitatea lor. e foarte creativa si sexy si ceva care tine doar de ele.
  •  
    • 3548 mesaje
    4 Mai 2006, 11:18
    0 0
    Marilyn, pardon
  •  
    • 2198 mesaje
    4 Mai 2006, 12:41
    0 0
    O caraterizare bunicica ...Poate nestatornica , nu ..Mai degraba agitata si nerabdatoare ..ca-n iubire am fost destul de serioasa..
    Ma plictisesc extrem de repede , iar lucrul asta poate fi foarte deranjant pentru ceilalti ..
    Cu ganditul in profunzime , nu shtiu ce sa zic ..am momente si momente ..dar pentru "analize " iti trebuie rabdare ..iar eu stau cam haios la capitolul asta...
  •  
    • 8901 mesaje
    4 Mai 2006, 13:12
    0 0
    Apropo:voi cunoasteti femeie geaman implinita pe plan sentimental(cu familie,sot iubitor si copii)?Si daca da,ca mame cum se comporta?
  •  
    • 2198 mesaje
    4 Mai 2006, 15:47
    0 0
    Eu ma simt implinita ..Am familie , acelasi iubit de mai mult de 7 ani ...si probabil ca intr-un an , doi ne vom casatori ...
    Copii nu imi plac in mod deosebit , dar probabil ca pe al meu am sa-l ador..
  •  
    • 3548 mesaje
    4 Mai 2006, 20:24
    0 0
    adina236 verisoara mea e gemeni si se casatoreste in curand. tine la tipu' cu care e si stiu sigur ca d.p.d.v. material n-o v-a duce haios deloc! are o situatie ok, per total.

mnah... mai lucrati la superficialitate, ce pot sa zic .
  •  
    • 5148 mesaje
    5 Mai 2006, 09:15
    0 0

Sa ma pici cu ceara daca inteleg chestia asta cu "superficialitatea"!

E doar aparenta, oameni buni ! Oamenii chiar nu pot trece de aparente ?
    Se stie ca femeile "gemene" sunt studioase, ca prefera compania cartilor in locul altor companii, ca le place sa fie informate si nu se multumesc cu o singura sursa de informare (doar netul, spre exemplu) si ca pun pasiune in ceea ce fac. Cum se impaca asta cu eticheta de superficiale cu care sunt catalogate?

Sunt surprinsa...doar 2 Eve in zodia gemeni?
  •  
    • 1051 mesaje
    5 Mai 2006, 17:51
    0 0
    pt. Lupescu

"puncte tari: atractiv, convingator, activ mental
    puncte slabe: pripit, gata de autosacrificiu, neatent cu sine

Cei nascuti in aceasta zi au o capacitate deosebita de a-si transmite altora energia, emotiile si ideile. Desi felul lor de a fi este gratios, lejer si evanescent, atractia pe care o exercita e cat se poate de telurica. Ar fi greu sa ii ignori - se impun atentiei printr-o anumita calitate "iradianta", care seduce.

...

sfat: Aveti ceva mai multa grija de dumneavoastra. Nu va doriti in mod exagerat sa fiti placut de altii."
  •  
    • 1051 mesaje
    5 Mai 2006, 18:05
    0 0
    era sa uit, tu esti persoana de cuspida ca si mine.
    Cuspida Taur-Gemeni

"Aceste pers. se definesc printr-un anumit grad de conflictualitate interioara, din cauza influentelor celor doua semne adiacente diferite...."
  •  
    • 5148 mesaje
    5 Mai 2006, 21:23
    0 0
    Metz
    multumesc.

stii, ce mi-ai scris tu deasupra sunt lucruri noi pentru mine!
    te pup, eva draga
  •  
    • 92 mesaje
    6 Mai 2006, 09:21
    0 0
    eu cred ca femeia gemeni este cea mai inteligenta, este superficiala cu cei ce sunt superficiali, este la zi cu tot ce este nou, nu vrea sa imbataneasa si stie sa vorbeasca atunci cand toti tac si nu au nimic de spus ea stie sa detensioneze admosfera. este o mica vedeta, pe care alti pentru ca nu pot fi ca ea o urasc sau o invidiaza.
  •  
    • 5148 mesaje
    6 Mai 2006, 13:28
    0 0

parca ne-au murit laudatorii!
  •  
    • 186 mesaje
    6 Mai 2006, 16:35
    0 0
    Buna, Sunt geaman si sunt mandra de asta. Superficiala? N-as prea crede...Sunt casatorita cu un taur (fost coleg de liceu) de....18 ani si 4 luni !!!!!Avem impreuna 2 copii, o fata de 16 ani si 10 luni si un baiat de 10 ani (pe 26 mai,deci geaman).Si nu a fost nici-o greseala...al doilea copil atunci l-am dorit, adica am luptat 2 ani sa raman din nou insarcinata...Imi iubesc copiii ca pe ochii din cap..fac orice sacrificiu ptr ei pana la extrem (nu ca alte femei nu ar face asta), Sunt patimasa cand e vorba de familie, vreau tot ce e mai bun ptr noi, dar stiu sa ofer si libertatea necesara fiecaruia...sotului, mie dar si copiilor. Vorbesc mult, analizez mult, imi recunosc greselile,citesc, studiez mult (si acum studiez),imi place sa am multi prieteni, sa ofer tot ce e mai bun in mine,darrrr vreau sa mi se raspunda la fel...Eh!..Am si calitati dar si defecte ca orice om...Cam atat...daca mai gasesc ceva va spun...Va pup, Elly
  •  
    • 217 mesaje
    6 Mai 2006, 19:07
    0 0
    Sunt gemeni si sunt mandra
    Superficialitatea tine mai ales de mediul in care cresti si de viata pe care o duci...
    Eu nu ma vad superficiala si cine ma cunoaste stie ca se poate baza pe mine.
    Am un simt al raspunderii ce ma scoate si pe mine din sarite

Vorba unei eve...ne-au murit laudatorii,muhahahahah

•  
    • 1051 mesaje
    6 Mai 2006, 22:38
    1 0
    "Femeia din zodia Gemeni

Desi ca fizic pare fragilã femeia Gemeni este ambitioasã, tenace si foarte rezistentã. Nativa este genul de femeie pe care o cunosti fãrã a o cunoaste de fapt niciodatã. Atrage bãrbatii prin veselia debordantã si cunostintele pe care le etaleazã, conversatia cu ea fiind o plãcere, dar nu va apartine în întregime unui singur bãrbat, tocmai pentru cã vrea sã fie singurul ei stãpân.
    Firea contradictorie a Gemenilor se manifestã si în cazul ei: desi despre ea nu poti sã afli mai nimic, în schimb îti va povesti cu lux de amãnunte vietile celorlalti, care se pare cã o preocupã îndeosebi. Nu este o bunã gospodinã, dar compenseazã acest defect prin cultura pe care o are.
    Are nevoie de un sot foarte rãbdãtor cu o personalitate puternicã...."

asta am gasit pe net...iar laudatorii sigur nu au murit ci va admira de pe margine