vis ???
-
0 0stie cineva ce inseamna daca iti visezi propria nunta sau daca cineva apropiat (parinte, frate, prieten) te viseaza mireasa sau deja casatorita?
-
Imi pare rau...dar nu este bine absolut deloc. Incearca trei zile sa fi ffff.atenta la cum traversezi strada, cum manui cutitul si ce mai faci tu in general. Si persoana de langa tine sa faca la fel. Sau persoanele.
Asta inseamna moarte sau boala. Dar Doamne Fereste de asa ceva. Nu vreau sa te sperii, dar ai grija ce faci astea trei zile.
Mama mea are vise premonitive si ma baga in boale cu chestiile astea.
Deci, te rog ai grija. Pup -
se darama casnicia, daca esti maritata sau nu te vei marita prea repede. Iar chestia cu rudele, ele nu vor fi fericite ca nu te vei marita prea repede sau celalalt caz.
nu-mi place sa dau vesti proaste, asa ca asta este ultima oara cand raspund la chestiile astea. Nu vreau sa inceapa evele sa ma injure sau altceva.
Visele mi le interpreteaza mama si deobicei are dreptate.
Gata. Nu mai interpretez vise. -
cecs,
eu nu m.am visat mireasa! uite cum a fost: cam acum o saptamana mama a visat ca vorbea cu tata ca eu as fi casatorita. nu stiu cum... asa avea ea impresia in vis, ca eu m.am casatorit fara sa le spun lor si ei se gandeau sa se uite la mine in buletin sa vada daca e numele schimbat, ceva de genul asta.... dar nu m.a visat pe mine mireasa!
intrebarea am pus.o asa, deoarece o prietena mi.a spus ca prietenul ei a visat.o mireasa si m.am gandit sa intreb pt amandoua.
acum nu stiu... ce vroiai sa spui despre ceea ce s.ar putea intampla la viitoarea mea casatorie? ce.ai vrut sa zici? te rog, spune.mi! sau poti sa interpretezi visul pe care ti l.am explicat acum mai bine?
te rog raspunde.mi! -
angelikaebe visele sunt date de inconstient, dar nu intotdeauna. Crede-ma ca am visat destule chestii, si s-au intamplat mai tarziu. si-mi dadeam seama ca este visul. deci, nu intotdeauna sunt date de inconstient.
ilena_m, ti-as raspunde, dar acum am asa o inima grea....ca nu vreau sa-ti dau vesti rele.
M-a mancat undeva sa raspund. Imi pare rau de rabufnire, dar...este al in poienita de greu sa dai cuiva vesti proaste.
Bine. Hai sa o iau altfel. Te mariti? Cand? -
ilena_m las-o asa. e cel mai bine. de chestiile astea nu-ti dai seama acum, ci mai tarziu, adiKa ceva ani.
Ce-o vrea Cel de sus si gata.
angelikaebe mai ai o luna pana nasti?
Fruuuuumos. Ce este? fata sau baiat? Sper ca nu ai prins sentimente urate fata de mine, vis-a-vis de subiet.
pupici la voi. -
cecs nu am sentimente urate fata de tine, nici pe departe!
eu am avut o perioada cand ma luam dupa vise, si-ti spun sincer eram obsedata ca mi se intampla ceva, ca se intampla cu ai mei ceva, si dupa aceea m-am gandit, Doamne oricum nu pot impiedica cu ceva daca e sa se intample, ce rost are sa ma gandesc!
pe de alta parte, stiu ca ceva real sunt si in vise. exemple sunt multe chiar si in Biblie, cand Dumnezeu le trimite in vis anumitor arhangheli ce au de indeplinit!
o sa am o fetita!
multumesc pentru urari!
numai bine si fericire tuturor