pareri despre fecioare

•  
    • 7 mesaje
    30 Apr 2006, 15:20
    1 0
    fetelor as vrea sa stiu voi ce credeti despre aceasta zodie ca pe mine una ma baga total in ceata, nu ii pot intelege ce fel de comportament au si unul nu am intalnit sincer, atat exemplar masculin cat si feminin, chiar toti mint, culmea indifernt de statut social, cultural, profesional, au pretentii de adus soarele de pe cer dar mint de sting, nu sunt loiali, au lumea lor si tot felul de reactii, nu pot pricepe, voi ce stiti, aberez eu?
  •  
    • 3548 mesaje
    30 Apr 2006, 18:02
    0 0
    is de treaba, te poti baza pe ei -in general- numa' ca la un moment dat iti vine sa dai cu ei de pamant de la cati nervi iti fac!
  •  
    • 1272 mesaje
    30 Apr 2006, 18:27
    0 0
    toate persoanele pec are le cunosc din zodia fecioarei sunt materialiste!
    scopul lor este sa-si atinga interesele, chiar calcand si pe cadavre!
  •  
    • 8901 mesaje
    30 Apr 2006, 20:05
    0 0
    Au lumea lor!Si daca nu esti destul de compatibila sa o intelegi asa cum o vad ei,si sa te adaptezi,mai bine o lasi balta!Sunt oameni buni cu intentii bune in general,insa trebuie sa-i cunosti indeaproape ca sa-i pricepi.
  •  
    • 3548 mesaje
    30 Apr 2006, 21:44
    0 0
    mda... acuma mai ramane sa-ti raspunzi la intrebarea: oare merita sa incerc sa inteleg o fecioara? e, asta asa, ca sa fiu un picutz acida .

numai bine, fetelor! v-am pupat!
  •  
    • 1280 mesaje
    30 Apr 2006, 23:40
    0 0
    "mint de sting" Eu fac asta doar ca sa ma apar
  •  
    • 2060 mesaje
    30 Apr 2006, 23:56
    0 0
    fetelor v-am mai spus...nu "judecati" strictamente dupa zodie singular...e o harta acolo...desi lucrurile generale se cam verifica la fiecare zodie...
    fecioarele..ehhh...greu...e o zodie care nu e facil de inteles...trebuie sa faci ceva eforturi ca sa intri in lumea lor dar mie mi se pare ca efortul atinge cote maxime atunci cand esti primit "acolo". Am intalnit printre fecioare cei mai mari visatori care "baga in buzunar" orice peste (se transmite, de fapt, unele fecioare capata accente de la zodia opusa care e pestele si invers!)e o zodie "grea" si eu am avut mereu senzatia ca ei nu isi dezvaluie niciodata cu adevarat sufletul...sunt insa carismatici, au un farmec aparte si majoritatea sunt extrem de inteligenti...
  •  
    • 43 mesaje
    1 Mai 2006, 07:58
    0 0
    capricorn fiind, mi-s dragi fecioarele.nu sunt materialisti, ci doar foarte pragmatici.Nu dau pe-afara de sentimentalisme, n-ai sa prea vezi prin sufletul lor.Sunt atenti la detalii,chiar nesuferiti cu mania ordinii, curateniei.
    Barbatii fecioara sunt atenti,dar...."subdezvoltati"...adica, cred ca burlacia e genetica la ei.Raman infantili la acest aspect.Chiar si dupa o anumita varsta,ei nu vad casatoria ca pe ceva stabil.Am cunoscut ceva fecioare.Toti au oroarea de casatorie.De ce? Pentru ca, fiind imaturi in acest aspect, pentru ei casatoria e tot timpul departe, departe.Isi spun ca maaaaai eeee pana atunci.Si uite-asa,multi dintre ei sunt burlaci.
  •  
    • 371 mesaje
    3 Mai 2006, 14:15
    0 0
    ieri am cunoscut un mascul din zodia asta.
    Mi s-a parut interesant de studiat, mai ales ca avea maini de femeie si unghii mari.
    Mi s-a parut f tacut; banuiesc ca am reusit sa-l sperii.
  •  
    • 7 mesaje
    5 Mai 2006, 15:19
    0 1
    Mai femeie fecioarele sunt cea mai haioasa zodie de maritis sau insuratoare, indiferent de horoscoape personale si mai stiu eu ce, e o zodie cu care nu se poate convietui decat daca iti razi tu parul ca sa nu cada singur!si culmea foarte multe persoane care au avut de-a face cu specimenele astea imi dau dreptate!
  •  
    • 1025 mesaje
    5 Mai 2006, 15:42
    0 0
    maicamea si bunicumeu is fecioare: nu ma prea inteleg cu ei. singurul od in care ma pot intelege cu ei e acela de a fi tot timpu de acord cu ei ceea ce e super enervant cateodata...fecioarele sunt perfectioniste, nu stau locului o clipa, si is foarte incapatanati. nu respecta faptul ca altii ar putea avea pareri diferite de ale lor..
  •  
    • 7 mesaje
    5 Mai 2006, 15:51
    0 0
    Amin!