femeia scorpion

•  
    • 13 mesaje
    28 Apr 2006, 12:12
    0 0
    bagati!
  •  
    • 4359 mesaje
    28 Apr 2006, 17:12
    0 0
    ca merita, va spun eu yummy
  •  
    • 3548 mesaje
    28 Apr 2006, 18:18
    0 0
    mai, se zice ca e buna la pat . eu, cel putin, cand aud "scorpio`" la asta ma gandesc in 1-u' rand: la SEX. acum... SE ZICE.

am o prietena foarta buna care e scorpio' si nu e foarte... cuceritoare, ca sa zic asa. in schimb are o personalitate foarte puternica, e cateodata floricica si reactii aiurea , pot discuta cata-n luna si-n stele cu ea, un pic egoista si foarte capoasa. nu se lasa, dom'le. si nu recunoaste daca a gresit au ba. pe mine ma distreaza cand se-nfoaie asa. a! si imi place foarte mult cum discut cu ea pe teme legate de spiritualitate. ma simt bine in compania ei.

mai am o matusa. acum are vreo 67 de ani, cam asa, dar se tine bine. e mandra. casatorita de 2 ori, n-are copii. ma inteleg bine cu ea, iarasi. e cam manipulatoare nitzelushj, cam invarte lumea pe degete, dar asta doar daca ii dai nas. daca da de un caracter puternic, sta in banca ei. altfel, se cam intinde. alta chestie e ca tergiverseaza lucrurile. pana faci un lucru cu ea... de fapt, si cu prietena aia de care v-am spus... acum tre' sa inventez o strategie s-o conving de un lucru pe matusa asta a mea si nu stiu cum o fi mai bine. am observat ca tactica bagatului pe sub piele e cea mai buna la ea. ba chiar daca ii gadili un piculetz si ego-u' si o faci sa creada ca ii admiri sfaturile extraordinare, e cel mai bine.

dar a propos, cum conving o scorpioanca de o chestie? adica ce metoda e mai buna sa aplic, ei?
  •  
    • 2060 mesaje
    29 Apr 2006, 13:28
    0 0
    Nu prea poti convinge o scorpioanca de fapt un scorpion in genere...iar daca l-ai convins de ceva nu e decat un siretlic...ori era convins dar vroia "sa se joace" putin ori "ii convine" sa fie convins...scorpionii au un ego destul de "la vedere" asemeni leilor...fiind semn fix incapatatanarea e la ea acasa si nu renunta din principiu la propriile idei fie ele bune sau mai putin bune...scorpionii sunt in stare sa moara si sa "omoare" pentru orice ideologie de la cotidian pana in sfere filozofice doar pentru ca el crede in ea...e o chestiune irationala (specifica) a nu se uita ca scoprionul e semn de apa deci actioneaza in principal pe sfera emotionala restul fiind pe locuri ultime in top...restul...aici ma refer la ratiune...cam greutz aici cand ii apuca pandaliile...si cum ii apuca destul de des...ma intelegi...si eu stiu ce spun !
  •  
    • 4017 mesaje
    29 Apr 2006, 13:36
    0 0

Eu cu scorpioancele am o politica de la care nu ma abat niciodata: SA NU VREAU NIMIC DE LA ELE. Accept gratios orice sunt dispuse sa ofere in termeni de timp, servicii, comportament etc...si le ofer ceea ce imi cer explicit, fara sa ma astept la vreun qui pro quo.

Politica asta m-a scutit intotdeauna de nervi, stres, agitatie si anxietate absolut INUTILE. Plus, m-a scutit si de celebrele lor ranchiune si acte de razbunare.
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 16:19
    0 0
    mda, am actionat inspre scorpioanca de matusi-mea -sau sa-i spun scorpie? - si n-am obtinut nimic, intr-adevar...

ma gandesc sa ma razbun. stiu un secret de familie foarte bine pastrat si daca l-as da in vileag, mama mama ce se-alege de ea... ea nu stie ca eu stiu. pot s-o lovesc pe la spate si gata, ce ziceti? ca ma seaca rau de tot ca nu am obtinut ce am vrut de la ea!!!
  •  
    • 1280 mesaje
    29 Apr 2006, 18:23
    0 0
    iti vine si tie randul
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 19:54
    0 0
    rozzz la razbunarea ei sau la ce vreau sa obtin de la ea?
  •  
    • 1280 mesaje
    29 Apr 2006, 20:02
    0 0
    la razbunarea ei. Daca mai traieste inca 20 de ani, tot va veni o zi in care isi va lua revansa. Crede-ma ca nu o sa te uite daca o lovesti pe la spate sau in fata.
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 20:11
    0 0
    eu am planeta de domiciliu, scorpion, in pluta. mai vedem noi.

trebuie pedepsita, ca nici io n-am uitat multe. a fost foarte nedreapta, superficiala si ingrata. nu vorbesc ca mi-ar fi facut mie ceva, dar familiei mele, da. sunt destul de justificata sa dau curs unei razbunari si asa ma manancaaa ahhh!
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 20:12
    0 0
    n-am in pluta, ci in pluto!

si cred ca e mai corect invers: planeta mea de domiciliu este pluto si se afla in scorpion.

gata, asa mai merge.
  •  
    • 1280 mesaje
    29 Apr 2006, 20:20
    0 0
    Ce zodie esti tu?
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Apr 2006, 20:21
    0 0
    oitza
  •  
    • 8901 mesaje
    30 Apr 2006, 20:08
    0 0
    Sunt foarte calculate!Paziti-va pielea sa nu cumva sa intrati in ghiarele lor!Sunt ingrozitor de calculate!
  •  
    • 2060 mesaje
    30 Apr 2006, 23:51
    0 0
    Calculate eventual pe paliere de dorinta imediata sau de viitor apropiat...scorpioancele stiu ce vor dar nu se numara printre femeile cele mai calculate ale zodiacului...daca priviti viata lor e plina de ecuatii cu necunoscuta ramasa necunoscuta...si deci fara "calculul" rezolvat!
  •  
    • 1037 mesaje
    2 Mai 2006, 19:55
    0 0
    eu cate scorpioance am cunoscut...imi place stilul lor...cand fac urat.....ignora pur si simplu persoana respectiva.Cred ca mai mare si inteleapta razbunare ca asta...nu exista..adica...raceala,distanta si ignorare.