Ea- varsator, el -leu! Cat %?

•  
    • 48 mesaje
    25 Apr 2006, 23:18
    0 0
    Sunt o varsatoare(16 feb 84)destul de energica, fff copilaroasa si din pacate prea increzatoare in oameni.Am o relatzie de 2 ani cu un leu(27.07.82)
    si merge destul de bine, zic eu. Sunt curioasa daca mai exista astfel de situatzii pe forum si care e rezultatul.Merge, nu merge? sunt curioasa.
  •  
    • 655 mesaje
    26 Apr 2006, 09:14
    0 0
  •  
    • 65 mesaje
    26 Apr 2006, 10:40
    0 0
    Mamica nu te lua dupa zodii daca ai nevoie de siguranta! si nici dupa ascendent! ia du-te tu si vorbeste cu leul tau (care apropo e tare staornic) si vezi incotro merge totul.

zodiile sunt o tendinta generala dar conteaza foarte multe, foarte foarte multe si efortul de a adeslusi toate acele foarte multe e prea mare zic eu...in timpul asta bucura-te de ce ai ptr ca nici un zodiac si nici o astrograma si nici o vrajitoare nu iti spune cu adevarat! du-te la leutzu tau si lasa prostiile!

plus, ia gandeste-te ca o discutie mai altfel te poate lamuri, exista tot felul de chichitze si jocuri ca sa vezi cum vede celalalt situatia...joaca-te mamica un pic...teatru nu strica ci te ajuta, va ajuta !

cine iti garanteaza ca ce i s-a intamplat unui cuplu ti se intampla si tie ? fi cuminte si traieste-ti viata cu inima nu cu zodiacele la piept!
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 13:35
    0 0
    Multzumesc Anna_J! Frumoase cuvinte!
    Asa e...dar sunt curioasa, pt ca am vazut multe coincidentze, si vreau sa stiu daca leutzii astia sunt de cuvant sau nu...
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 13:39
    0 0
    "Mama si tata: 32 de ani impreuna, nu au ganduri de despartire... "

Si totul a fost bine in tot acest timp?
  •  
    • 655 mesaje
    26 Apr 2006, 14:53
    0 0
    Se ciondanesc destul de des, dar certuri minore, insa se iubesc mult. Pe varsator (mama), il cam supara uneori egoismul si comoditatea leului, iar pe leu, faptul ca varsatorul "se crede cel mai tare". In rest, nimicuri... Leul e devotat si gaseste in varsator persoana care il aduce pe linia de plutire, leul fiind mai cu capul in nori..
  •  
    • 48 mesaje
    26 Apr 2006, 15:46
    0 0
    la noi e invers...eu s cu capul in nori....si el are grija de mine
  •  
    • 48 mesaje
    27 Apr 2006, 18:08
    0 0
    Nu mai stie nimeni exemple? :-}