Cum sa cuceresc un peste???
-
0 0Am cunoscut cu ceva timp in urma un barbat peste.Am fost un timp iubiti.Ne-am despartit pentru ca nu ne intelegeam deloc decit in pat.Acum ne-am reintilnit si incearca sa se apropie dinou de mine,dar dupa citeva discuti la telefon am reusit sa-l supar iar.Eu sint varsatoare.Va rog mult datimi si mie un sfat!!!Va pup!
-
Sa vedem: e romantic, e nesigur pe el, traieste intr-o lume foarte diferita de realitate!
concluzie: fi romantica, ofera-i siguranta si nu-l fa gelos niciodata ca'l pierzi, aminteste-i zilnic ca e special si ca tin la el si ca esti norocoasa sa ii fi partenera si nu in ultimul rand impartaseste-i viziunea lui idilica asupa lumii si nu i-o innabusi ! -
Buna fetelor!Mersi p.t. raspunsuri!As vrea sa-l las in pace dar nu pot p.t. ca ma inebuneste!!!!!M-am simtit excelent cu el in pat!A facut dragoste cu mine asa cum nu a mai facuto nimeni niciodata!!!Nu stiu exact ce simtea p.t. ca nu mi-a spus niciodata dar dadea impresia ca ma iubeste la nebunie.As vreasa retraiesc dinou aceleasi senzatii.Si daca ma cautat dupa 2 ani voi ce credeti?Mentionez ca ne-am despartit int-un mod foarte urit si timp de 2 ani si ceva daca ne intilneam intimplator pe strada nici macar nu ne salutam.Si acum este dispus sa ne intilnim chiar si la ora 7 dimineata.Ce parere aveti?
-
Liqueur,
la ei am observat o mare nesimtire ,asociata cu o aparenta indiferenta.aparenta,pt ca absolut totul ii intereseaza ,dar nu lasa sa se vada ca sa nu se creada ca le pasa.si se baga unde nu le fierbe oala,sunt mereu nemultumiti,mereu le tuna si fulgera.si...mai sunt.dar nu vreau sa mai spun ca incep sa ma irit,scuze. -
viitoarea mea soacra e f previzibila.acum stiu cum reactioneaza si stiu chiar si cand e pe cale sa o faca.poate pt ca sunt Taur si am o mare intuitie.oricum,cu mine a pus-o.nu ma va scoate prea usor din calmul meu proverbial.ai dreptate,in fata te alinta,pe la spate insa,te blesteama.eu asa patesc oricum.
-
Haideti fetelor mai spuneti ca devine din ce in ce mai interesant!De exemplu saptamina trecuta i-am spus domnului peste ca nu mai vreau sa ma intilnesc cu el iar acum i-am dat mesaj si i-am zis ca vreau sa ma intilnesc cu el miine si daca il intereseaza sa ma sune pina miine la ora 2 cel tirziu.Ce credeti ma va suna??????Abia astept sa vad!!Va voi tine la curent.Va pup pe toate!!!