Cum sa cuceresc un peste???

•  
    • 36 mesaje
    23 Apr 2006, 22:46
    0 0
    Am cunoscut cu ceva timp in urma un barbat peste.Am fost un timp iubiti.Ne-am despartit pentru ca nu ne intelegeam deloc decit in pat.Acum ne-am reintilnit si incearca sa se apropie dinou de mine,dar dupa citeva discuti la telefon am reusit sa-l supar iar.Eu sint varsatoare.Va rog mult datimi si mie un sfat!!!Va pup!
  •  
    • 65 mesaje
    24 Apr 2006, 10:53
    0 0
    Sa vedem: e romantic, e nesigur pe el, traieste intr-o lume foarte diferita de realitate!

concluzie: fi romantica, ofera-i siguranta si nu-l fa gelos niciodata ca'l pierzi, aminteste-i zilnic ca e special si ca tin la el si ca esti norocoasa sa ii fi partenera si nu in ultimul rand impartaseste-i viziunea lui idilica asupa lumii si nu i-o innabusi !
  •  
    • 36 mesaje
    24 Apr 2006, 12:02
    0 1
    Mersi p.t. raspuns!MAI ASTEPT RASPUNSURI FETELOR!!!Va pup pe toate!
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 09:05
    0 0
    sincer,cu riscul de a supara pe careva pe aici,lasa-l necucerit si cauta altul.preferabil,din alta zodie.
  •  
    • 3548 mesaje
    25 Apr 2006, 09:36
    0 0
    hahahha cryssi, da' de ce spui asta? ce experiente naspa ai avut cu pestii? adevaru' e ca sunt super alunecaosi si nu stii niciodata ce si cum.
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 10:07
    0 0
    viitoare mea soacra e Peste si cred ca asta spune totul.si am mai cunoscut si altii.deci,vb din experienta.din pacate.
  •  
    • 3548 mesaje
    25 Apr 2006, 10:14
    0 0
    si ce-ai observat la ei?
  •  
    • 36 mesaje
    25 Apr 2006, 11:05
    0 0
    Buna fetelor!Mersi p.t. raspunsuri!As vrea sa-l las in pace dar nu pot p.t. ca ma inebuneste!!!!!M-am simtit excelent cu el in pat!A facut dragoste cu mine asa cum nu a mai facuto nimeni niciodata!!!Nu stiu exact ce simtea p.t. ca nu mi-a spus niciodata dar dadea impresia ca ma iubeste la nebunie.As vreasa retraiesc dinou aceleasi senzatii.Si daca ma cautat dupa 2 ani voi ce credeti?Mentionez ca ne-am despartit int-un mod foarte urit si timp de 2 ani si ceva daca ne intilneam intimplator pe strada nici macar nu ne salutam.Si acum este dispus sa ne intilnim chiar si la ora 7 dimineata.Ce parere aveti?
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 11:15
    0 0
    o parere proasta!lasa-l!si,oricum,daca doar in pat te simteai bine cu el....crezi ca asa trebuie?cauta un barbat cu care sa te simti bine si in afara patului.
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 11:18
    0 0
    Liqueur,
    la ei am observat o mare nesimtire ,asociata cu o aparenta indiferenta.aparenta,pt ca absolut totul ii intereseaza ,dar nu lasa sa se vada ca sa nu se creada ca le pasa.si se baga unde nu le fierbe oala,sunt mereu nemultumiti,mereu le tuna si fulgera.si...mai sunt.dar nu vreau sa mai spun ca incep sa ma irit,scuze.
  •  
    • 3548 mesaje
    25 Apr 2006, 11:23
    0 0
    dar de faptul ca mereu se strecoara, ezita si evita un subiect, ca stiu sa alunece printre degete chiar sub ochii tai ce zici, cryssi? -sper sa nu te iriti prea mult, desi cam astia sunt...
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 11:34
    0 0
    viitoarea mea soacra e f previzibila.acum stiu cum reactioneaza si stiu chiar si cand e pe cale sa o faca.poate pt ca sunt Taur si am o mare intuitie.oricum,cu mine a pus-o.nu ma va scoate prea usor din calmul meu proverbial.ai dreptate,in fata te alinta,pe la spate insa,te blesteama.eu asa patesc oricum.
  •  
    • 1364 mesaje
    25 Apr 2006, 11:39
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3548 mesaje
    25 Apr 2006, 11:57
    0 0
    celiajones, tu ai prezentat latura pozitiva a lor. dar sa nu uitam ca fiecare zodie are si bune si rele. noi am prezentat jumatatea goala a paharului, dar asta nu anuleaza existenta jumatatii pline. exista amandoua si gata.
  •  
    • 1364 mesaje
    25 Apr 2006, 12:23
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 744 mesaje
    25 Apr 2006, 17:23
    0 0
    depinde la cine se raporteaza.daca e vb de sot sau mama-tata,da,te face sa te simti cea mai cea.dar o soacra nu te va face niciodata sa te simti asa.stiu ca sunt soacre rele si in alte zodii,dar cred ca nici una nu-i asa perfida ca una din Pesti.parere personala.
  •  
    • 36 mesaje
    25 Apr 2006, 20:29
    0 0
    Haideti fetelor mai spuneti ca devine din ce in ce mai interesant!De exemplu saptamina trecuta i-am spus domnului peste ca nu mai vreau sa ma intilnesc cu el iar acum i-am dat mesaj si i-am zis ca vreau sa ma intilnesc cu el miine si daca il intereseaza sa ma sune pina miine la ora 2 cel tirziu.Ce credeti ma va suna??????Abia astept sa vad!!Va voi tine la curent.Va pup pe toate!!!
  •  
    • 36 mesaje
    25 Apr 2006, 21:06
    0 0
    Haideti fetelor chiar ma-ti parasit?Va ROG AM MARE NEVOIE DE PARERILE VOASTRE1 VA PUP!
  •  
    • 48 mesaje
    25 Apr 2006, 21:16
    0 0
    draga varsatoare, peshtii mai devreme sau mai tz tot insheala...crede ma pe cuvant...cunosc familii de peste 10 ani in care el e peshte si calca stamb, am prietene care s cuplate cu peshti si sufera enorm dupa nesimtzirea lor
  •  
    • 8901 mesaje
    25 Apr 2006, 21:18
    0 0
    Din cati pesti am cunoscut eu,toti,dar absolut toti,nu se lasa influentati decat de ce le spune lor sufletelul.Cred ca degeaba incerci sa-l seduci,ca daca el nu e inamorat de tine o sa-ti creasca barba alba si n-o sa-l cuceresti!Dar daca vrei sa incerci,spor la treaba!