blestemul de mama.
-
1 0credeti in asa ceva?se spune ca e cel mai rau .dar cum poti combate asa ceva?sunt pe aici eve care stiu cate ceva despre asta?daca ai o mama f rea si nu faci mereu cum vrea ea,te poti gandi ca te poate blestema.cum poti sa preantampini?
-
cunosc un caz...o mama si-a blestemat baiatul pentru ca era..oaia neagra a familiei,adica nu ajuta cu nimic in casa,nu s-a tinut de facultate,facea numai prostii.si baiatul are 40 de ani si a ramas neinsurat...si de cate ori incepe o relatie,pur si simplu nu tine.si acum mama lui merge pe la preoti si biserici si se roaga ca sa ridice blestemul.acum nu stiu...poate nu e blestem,ci soarta...
-
eu nu cred ca e adevarat cu blestemul!
ceea ce i se intampla fiecaruia din noi este vointa Domnului!
ce zice ca fiecare primeste ceea ce merita!
si chiar cand sunt probleme, acestea exista inevitabil in viata fiecarui om, orice drum are urcusuri si coborisuri!
e bine sa nu credem in asa ceva, sa credem in Dumnezeu si puterea lui! -
E adevarat sa crezi in Dumnezeu sa fii puternic , sa nu doresti raul nimanui ,de fapt este puterea gindului .Eu cred in blesteme . Si legat de asta vreau sa va impartasesc o intimplare a bunicii mele da la tara. Femeie saraca cu 5 copii, doua fete si trei baieti . Ultimul copil mai tinar mult fata de ceilalti si mai puturos nu-i ca-am placea sa faca nimic , nu-i placea sa mearga cu caprele de loc. Si la tara daca nu muncesti nu prea ai ce sa maninci . In tr-o zi nenea ion sa fii avut 10-12 ani a suparat-o rau de tot pe mama lui cu nesupusenia lui de a merge cu caprele incit ia zis aceste vorbe :
noua mari si noua tari sa pleci si sa nu te mei intorci ca rau ai mai facut si ma rog probabil si alte vorbe ce i le-a ziz . Intimplarea este ca el intradevar a plecat dupa o perioada de timp 2-3 ani si a ajuns la Constanta si cu ajutorul unor cunostinte a ajuns ucenic pe o nava . Intimplarea petrecindu-se dupa 1944 ,nava a plecat sa aduca grine de la Turci ca era foamete . Comandantul navei a deturnat nava si in loc sa ajunga la turci a ajuns la Oslo in Norvegia , iar baiatul de 16 ani nu a mai venit niciodata in tara si nu si-a mai vazut mama si nici fratii .Bunica mea , respectiv mama lui mi-a marturisit aceasta intimplare si ma rugat sa nu gindesc niciodata sa,nu blestem niciodata pe nimeni . Ea nu stia de puterea gindului dar simtea ca e pedepsita ca nu trebuia sa zica acele cuvinte fiului ei . -
blestemul de mama este foarte rau.si eu stiu 2 povesti de genul acesta si asa a fost.pe una a blestemat-o tatal ei sa nu ajunga la inmormantarea lui si oricat s-a chinuit ea sa ajunga in acel moment dureros nu a reusit.in familia celeilate blestemul de mama a fost sa nu i se casatoreasca cei 5 fii.5 barbati de peste 30 de ani ,nici unul casatorit ,nici macar nu au pritene.
eu cred ca ,Dumnezeu este milostiv,cu multa rugaciune ,post si slujbe totul se poate dezlega