Despre un barbat Scorpion, HELP

•  
    • 35 mesaje
    15 Apr 2006, 02:20
    0 0
    Buna fetelor!

Am si eu o problema cu un baiat Scorpin.. E poveste lunga si am nevoie de un sfat

Acum niste ani, baiatul asta era tare indragostit de mine. E foarte de treaba si imi indeplinea toate mofturile. Eu eram atrasa de el, dar nu indragostita.. deci nu ne-am combinat. Am fost doar amici (ne-am combinat de vreo cateva ori la caterinca, nimic serios).

Problema mea e ca, de-a lungul timpului, eu i-am indrugat o gramada de minciunele. Nimic care sa ii faca lui rau, doar aberatii. Si chestia e ca a aflat. Si s-a racit foarte tare prietenia noastra.. DAR, eu toamai mi-am dat seama ca e singurul baiat pe care l-am iubit din tot sufletul, pt care as fi facut ORICE. (Da, suna stupid, dar e chiar orice

El e acum indragostit de altcineva, are viata lui etc.. dar as vrea totusi sa-l fac sa ma ierte si sa ramanem macar prieteni, tin prea mult la el ca sa-l pierd de tot.

Intrebarea e: cum sa fac? sa il iau deoparte cand ne-om mai vedea si sa ii zic direct? sa il iau pe ocolite si sa-i vorbesc in metafore? (asta e specialitatea lui , eu sunt "din topor", zic ce am de zis).. Sa nu-i zic nimic? CUM SA FAC?

Stiu ca e foarte lung, dar.. as vrea si eu un sfat de la cineva care are legatura cu un scorpion sau de la o scorpioanca

Eu sunt Balanta, daca are vreo relevanta asta..
  •  
    • 2060 mesaje
    15 Apr 2006, 10:03
    0 0
    Uppsss....ai dat de belea, odata ce scorpionul te-a prins cu minciunica te poate ierta insa nu va uita, mai este ceva, s-ar putea ca daca a fost foarte indragostit de tine cum spui tu si a aflat ca il minteai (nu conteaza cu ce si cat de mici au fost!!!)sa ramana dezamagit, cu alte cuvinte o dezlegare de vraja produsa de indragosteala, pe de alta parte tu fiind balanta stii cum sa iei un om si sa-ti atingi scopul sau nu??? , eu te-as sfatui sa-i spui exact ceea ce simti, insa ai grija s anu ramana nici o urma de superficialitate, sa fii foarte sincera, si cel ami important sa te uiti in ochii lui cand ii spui asta! Dar tu doresti doar sa fiti amici sau ti-ai dori sa-l "furi" de la cealalta domnitza??? In orice caz spune-i ce ai de spus, fii foarte sincera si directa insa nu agresiva!
  •  
    • 35 mesaje
    15 Apr 2006, 10:44
    0 0
    Da, asa e, in general stiu ce si cum sa-i spun ca sa ma inteleaga.. dar acum parca e "in alerta" vorbesc cu el si il vad cum e dus de val cateva secunde si apoi se distanteaza brusc. Cred ca in mintea lui isi face calcule cam ce intentionez eu si se fereste in mod constient.

Si nu, nu vreau sa "il fur" de la cealalta.. nu cred ca ar fi imposibil, dar n-ar mai fi natural. Ar fi ceva gandit. Si asa ma omoara faza asta cu "cum sa-l fac sa ma ierte?" si am facut acum mai multe planuri despre cum sa ma port cu el decat in toti anii de cand ne cunoastem..

Multumesc mult pt raspuns, Aquamarina!
  •  
    • 2060 mesaje
    15 Apr 2006, 10:49
    0 0
    Se lasa dus de val pentru ca nu poate controla ceea ce simte, in momentul in care constientizeaza isi pune "masca" de distant!cel mai bine e sa fii deschisa cu el, sa ii spui clar ceea ce doresti!

cu placere !
  •  
    • 427 mesaje
    19 Apr 2006, 19:49
    0 0
    cred ca ar trebui sa te detasezi si sa mergi mai departe; un scorpion ranit mai ales in dragoste nu cred ca poate ierta sau uita foarte usor, mai ales daca e un scorpion cu principii.
  •  
    • 1450 mesaje
    21 Apr 2006, 08:46
    0 0
    si sa nu uitam ca un scorpion ranit in sentimente,are tendintza de a-si lua revansha.
    cel mai bun lucru ar fi sa-i ceri scuze,eventual sa-tzi justifici minciunelele,direct,fara prea multe inflorituri.Incredere ,oricum,nu va mai avea in tine,dar e mai bine sa faci pace cu el.
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Apr 2006, 20:02
    0 0
    cherry, inteleg ca de fapt constiinta iti face niste probleme - caz in care e foarte sanatos sa iti ceri scuze baiatului aluia (te vei simti mult mai bine dupa aceea). il poti suna, pur si simplu ca sa-i spui ca ai inteles ca ai gresit si ca ai simtit nevoia sa ii spui si lui lucrul asta.

nu stiu cat va conta pentru el chestia asta, dar pentru tine cred ca ar conta foarte mult - ar fi un gest matur de asumare a propriilor greseli, care (desi nu pare cine stie ce act de eroism) poate reprezenta o treapta importanta in viata ta.