tipa balanta- tipul capricorn

•  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2006, 16:42
    0 0
    Care sunt sansele sa se inchege o relatie misto intre o balanta zapacita dar constienta si prinsa in realitate si un capricorn ambitios?
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Apr 2006, 18:08
    0 0
    darling, ca o balanta ce ma aflu, casatorita cu un capricorn, iti spun sincer ca formula magica nu exista

dar poti incerca sa il incurajezi, apreciind cu voce tare ceea ce face bine si sa-l impingi delicat de la spate atunci cand tinde spre inertie

mai poti, de asemenea, sa ai grija sa ai mai mereu o atitudine demna - mai ales in public , iar cand sunteti intre 4 ochi sa initiezi tu momentele de tandrete (un pupic, o mangaiere) pt ca in general capricornii (de fapt, toti barbatii...) nu prea se pricep sa faca treaba asta cu naturaletea cu care o facem noi.
  •  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2006, 18:56
    0 0
    Uau...in sfarsit vad ceva palpabil si incurajator.Pana acum doar din carti,reviste,site-uri am primit informatii despre aceasta formula.Peste tot mugurasul meu de speranta primea suturi.Mi-ai transmis o briza de optimism care de data asta chiar nu o sa ma mai intoarca din drum...imi incerc norocul!Mersi muuult si iti doresc o viata cat mai senina si implinita impreuna cu capricornul tau drag. :