ea-sagetator,el-rac
-
0 0oare e buna combinatia asta?
-
Experienta mea personala, spune ca mai bine nu...dar depinde f mult de persoanele in cauza...eu am dat peste unul afemeiat, mincinos si profitor in esenta...dar la suprafata era un mielusel, si l-am crezut pana la proba contrarie. Dar asta nu inseamna ca tre sa dezarmezi...depinde de relatia voastra.
-
buna,
nu stiu cum e in cuplu dar eu sunt sagetatoare si 2 dintre prietenele mele f bune sunt in rac care la randul lor se mai inteleg bine si cu alti sagetatori...dar asta e pe partea de "prietenie"
acum depinde cate din trasaturile racului are el si cate din sagetator se regasesc la tine , exceptii exista peste tot -
uite ce-am gasit!
Compatibilitatea erotica dintre femeia sagetator si barbatul rac:
"Cu barbatul din zodia Racului ea simte nevoia sa preia conducerea mult prea des. A initia si a seduce este usor pentru ea, dar daca barbatul din zodia Rac este stangaci si prevazator ea poate deveni frustrata din punct de vedere sexual si va ravni dupa un iubit mai infocat. Daca el se poate deschide fata de spontaneitatea ei salbatica, el poate incepe sa se simta in siguranta cu atitudinea ei de libertate si de relaxare. Deoarece nativul Rac este extrem de posesiv, ea va vrea sa fuga de o prea mare dependenta emotionala asupra experientei lor erotice"