FEMEIA TAUR
-
0 0Ce parere aveti de femeia taur?Eu cred k este ambitioasa,muncitoare si incapatanata.Dar de barbatul balanta si relatia dintre ei?
-
eu sunt gemeni, dar mi-ar fi placut sa ma nasc ceva mai devreme ca sa fiu tauroaica! sunt super destepte, frumoase, talentate in special dpdv muzical. Din cate stiu eu se inteleg bine cu fecioarele si sagetatorii. Balanta si taurul au acelasi "patron", pe Venus, si poate ca se inteleg bine din cauza asta.
-
nevasta mea..taur.....daca nu e atenta cu mancatul....cam pune kg repede(taurii au tendinta de ingrasare).Vede lucrurile doar in alb si negru....foarte bun psiholog(cum mi-a cunoscut un prieten,cum a stiut sa zica:asta o sa-si insele nevasta...si din pacate asa a fost.Este de un calm inabordabil....daca nu simte ea ca trebuie sa ia actiune...atunci nu o pot urni din loc.Face urat la schimbari
-
exact cum ai zis tu Kit: se teme de schimbare... sau nu se simte sigura d.p.d.v. material!
femeile taur sunt dependente, fidele, incapatanate, si au nevoie de siguranta materiala si afectiva.
daca vrei sa obtii ceva de la ea trebuie sa o iei incet si cu rabdare multa.
daca o iei repede vede rosu si scoate coarnele.
partile pozitive nu le spun, ca nu vreau sa ma laud