FEMEIA TAUR

•  
    • 1372 mesaje
    4 Apr 2006, 20:12
    0 0
    Ce parere aveti de femeia taur?Eu cred k este ambitioasa,muncitoare si incapatanata.Dar de barbatul balanta si relatia dintre ei?
  •  
    • 2825 mesaje
    4 Apr 2006, 20:35
    0 0
    Fetita mea cea mica este taur. Frumoasa si talentata.
  •  
    • 332 mesaje
    6 Apr 2006, 13:09
    0 0
    eu sunt gemeni, dar mi-ar fi placut sa ma nasc ceva mai devreme ca sa fiu tauroaica! sunt super destepte, frumoase, talentate in special dpdv muzical. Din cate stiu eu se inteleg bine cu fecioarele si sagetatorii. Balanta si taurul au acelasi "patron", pe Venus, si poate ca se inteleg bine din cauza asta.
  •  
    • 1094 mesaje
    6 Apr 2006, 13:56
    0 0
    Eu sunt Taur si cea mai mai pasionala si frumoasa relatie am avut o cu un tip balanta.Dar ...s a terminat, fiind diferenta mare de varsta intre noi.
  •  
    • 361 mesaje
    8 Apr 2006, 18:27
    0 0
    Eu sunt taur si ma regasesc in descrierile facute de voi mai sus (sunt si modesta).Am avut prieten din balanta dar nu a mers.Noi suntem fidele,geloase,posesive,vrem relatii de lunga durata.Balantele sunt semn de aer si sunt mai libertini
  •  
    • 287 mesaje
    10 Apr 2006, 00:23
    0 0
    sunt in zodia taurlui si nu as schimba-o cu alta.
  •  
    • 1372 mesaje
    10 Apr 2006, 10:59
    0 0
    Da mai fetelor!Credeam k numai eu ma cred speciala! Intr-adevar,suntem cele ai frumoase,cele mai fermecatoare,cele mai muncitoare si cele mai puternice. Yupiiiiiiiiiii
  •  
    Kit
    • 6 mesaje
    10 Apr 2006, 13:16
    0 0
    nevasta mea..taur.....daca nu e atenta cu mancatul....cam pune kg repede(taurii au tendinta de ingrasare).Vede lucrurile doar in alb si negru....foarte bun psiholog(cum mi-a cunoscut un prieten,cum a stiut sa zica:asta o sa-si insele nevasta...si din pacate asa a fost.Este de un calm inabordabil....daca nu simte ea ca trebuie sa ia actiune...atunci nu o pot urni din loc.Face urat la schimbari
  •  
    Kit
    • 6 mesaje
    10 Apr 2006, 13:26
    0 0
    ....si cred ca sint mame foarte bune.....dar..acum vreau sa va intreb pe voi ..taurinelor.....a mea nu vrea copii....cam care ar putea fi motivul?..ce se intimpla cu femeia taur cind da inapoi?poate voi puteti sa ma descalciti...
  •  
    • 332 mesaje
    10 Apr 2006, 14:30
    0 0
    Pai chiar tu ai spus-o: e un bun psiholog. Simte ea daca ceva e in neregula si poate nu crede ca esti taticul potrivit, deocamdata, sau nu este ea pragatita pentru pasul asta important. Tu ce zodie esti?
  •  
    Kit
    • 6 mesaje
    10 Apr 2006, 14:40
    0 0
    gemeni...si ne intelegem bine...si chiar n-am simtit nici un semnal din partea ei...ca n-as fi un tata bun
  •  
    • 332 mesaje
    10 Apr 2006, 14:58
    0 0
    Zice lumea ca gemenii si taurii nu sunt tocmai compatibili. Si eu sunt gemeni si am avut o relatie cu un taur pe care cred ca si acum o regreta tipul. in sensul rau..
  •  
    • 744 mesaje
    10 Apr 2006, 15:39
    0 0
    si eu sunt Taur si al meu e Gemeni.ne intelegem perfect,fara exagerare.
  •  
    • 1051 mesaje
    10 Apr 2006, 16:28
    1 0
    exact cum ai zis tu Kit: se teme de schimbare... sau nu se simte sigura d.p.d.v. material!
    femeile taur sunt dependente, fidele, incapatanate, si au nevoie de siguranta materiala si afectiva.
    daca vrei sa obtii ceva de la ea trebuie sa o iei incet si cu rabdare multa.
    daca o iei repede vede rosu si scoate coarnele.
    partile pozitive nu le spun, ca nu vreau sa ma laud