Berbecule!!!

•  
    • 54 mesaje
    3 Nov 2002, 18:14
    0 0
    Chiar sunt cu coarne cei din yodia asta???
  •  
    • 19 mesaje
    6 Nov 2002, 01:41
    0 0
    chatonel, ramonel alias DWA intreba si anume daca li se pune coarne ca asa sunt ei, berbeci, sau fara motiv?
  •  
    • 939 mesaje
    8 Nov 2002, 20:29
    0 0
    E poveste lunga cu berbecii astia, ca, deh ! , nu degeaba li se spune asa...
    Mie imi plac ca sunt activi si nebunatici dar ma obosesc cu incapatanarea si orgoliul lor.
  •  
    • 5 mesaje
    10 Ian 2003, 18:40
    0 0
    In mai toate zodiacurile se spune ca capricornul nu se prea poate intelege cu berbecul.Eu nu sint de acord cu ceea ce se spune. Eu sint o capra care m-am indragostit de un berbec si..... si sincera sa fiu este tare bine.Ma simt minunat alaturi de el.Asa ca...soarta.Nu stiu ce sa cred ..poate nu este decit o atractie karmica.
  •  
    • 20 mesaje
    14 Ian 2003, 16:35
    0 0
    Iubitul meu este berbec si eu leoaica, iar relatia este fulminanta. Ies schintei. Unde mai pui ca este si gelos. Desigur atractia sexuala este puternica, dar suntem oameni de actiune.
  •  
    • 46 mesaje
    27 Feb 2003, 01:15
    0 0
    IUBITUL MEU ESTE IN BERBEC SI ESTE ATAT DE INCAPATANAT SI ORGOLIOS...DAR ESTE SUBLIM.MEREU IMI OFERA SURPRIZE PLACUTE SI DE LA EI NU STII DE LA CE SA TE ASTEPTI.SUNT MEREU SCHIMBATORI SI DORITORI DE DINAMISM.DACA STII SA-I DEZVALUI SUNT AI TAI CU DESAVARSIRE.AL MEU BERBEC ESTE EXACT CE-TI POTI DORI DE LA UN BARBAT:FIDEL, COMUNICATIV, DINAMIC, DISTRACTIV, IMAGINATIE SI IN INTIMITATE ESTE OK! ASA CA FETELOR,BERBECII NU AU COARNELE ASA DE LUNGI...PUPIC
  •  
    • 80 mesaje
    27 Feb 2003, 09:12
    0 0
    Tocmai asta e ca ma sperie pe mine cata imaginatie are si cat e e de direct in anumite privinte berbecutul. Intr-adevar, cum spui, death, berbecutiii sunt niste "berbeci "
  •  
    • 35 mesaje
    30 Mai 2003, 15:13
    0 0
    Pe mine m-a speriat teribil un barbat din acesta zodie. Pe cat de afectuos si cald a fost la prima vedere, pe atat de egoist, de orgolios si de haios crescut a fost cand s-a terminat relatia noastra. Nu poate uita unele detalii pe care le tot speculeaza si are tendinta sa arunce cu noroi atunci cand se simte atacat (si e foarte sensibil la atacuri, uneori false). Te arde cu focul ce se ascunde in el. Este lipsit de diplomatie si exagerat de pripit in unele decizii.
  •  
    • 35 mesaje
    30 Mai 2003, 15:17
    0 0
    erata: p r o s t crescut, am vrut sa zic.
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iun 2003, 14:57
    0 0
    chiar esti sigur de concluzia la care ai ajuns? poate ai cunoscut persoane nepotrivite si care au crescut in medii nefavorabile pt o educatie buna
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iun 2003, 14:59
    0 0
    nu chiar depinde de situatie un lucru este cert ca le place sa fie alintati si tinuti in palme si normal ca uneori le cresc cornite atunci cand sunt prea bagati n seama de altfel cred ca majoritatea suntem asa,nu?
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iun 2003, 15:01
    0 0
    Dracoshi in sensul bun,nu? pt ca atunci cand isi propun sa faca ceva nu renunta si lupta ca cei din jur sa faca asa cum vrea el
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iun 2003, 15:03
    0 0
    ce e drept se nasc cu,cornite dar se poate renunta asta numai in cazul in care el vrea....dar daca e bagat in seama si alintat uneori au cornite enorme)
  •  
    • 1 mesaje
    1 Iun 2003, 22:56
    0 0
    draga Maria_ ,poti sa-mi spui mai multe despre relatia dintre un berbec si un capricorn? si eu sunt o capricoarna indragostita de un berbec, dar nu stiu ce sa fac. stiu ca ma doreste fizic ,dar nu stiu cum sa-i ajung la inima. incerc sa-l cunosc mai bine, dar am impresia ca ma lovesc de un zid.
  •  
    • 291 mesaje
    2 Iun 2003, 10:25
    0 0
    Sint berbec si e greu,nu pentru mine ,pentru cei de linga mine.Dar e fascinant.Linga noi berbecii rezista doar acei care au o mare putere fizica si spirituala,sintem mereu in competitie cu noi,ceea ce duce doar la lucruri bune.Despre defecte ar fi prea multe de spus.Concluzia:IUBITI-NE.
  •  
    • 8 mesaje
    31 Iul 2003, 14:26
    0 0
    Si eu sunt berbec si cand nu am foarte mult de pierdut din cauza defectelor (incapatanare, egoism, impulsivitate), sunt chiar mandra ca sunt berbec...recunosc ca sunt dificila, dar daca ai rabdare cu un berbec si ajungi sa-l cunosti, iti dai seama ca nu face nimic din rautate, ci mai degraba din nesiguranta si din dorinta de a fi primul in tot ce face. Berbecii sunt copiii zodiacului si ca urmare trebuiesc tratati ca niste copii...nu e tocmai usor, dar eu zic ca merita efortul...
  •  
    • 80 mesaje
    31 Iul 2003, 17:14
    0 0
    Hi hi hi Cristy, esti cumva din Iasi? S-ar putea sa vorbim despre acelasi berbec.... . Faptul ca un berbec, citez "doreste dar nu iubeste" e normal... sunt total imaturi si vor doar sa traiasca clipa... daca vad o femeie care arata bine nu ezita sa o agate desi pe multi ii asteapta acasa iubita sau nevasta. Si mai si spun ca ei sunt cei care iubesc mai mult decat celalat... poate pe mai multe... hi hi hi. Imi cer scuze, stiu ca nu toti berbecii sunt la fel si nici nu prea cred in zodii dar relatia capricorn -berbec e o catastrofa pentru ca berbecul e ingrozitor de pasional, pripit si nerabdator iar capricornul e sobru, calculat, conservator, etc. Asta e!
  •  
    • 85 mesaje
    31 Iul 2003, 18:47
    0 0
    Buna fetelor,
    Am fost casatorita 8 ani cu un berbec, eu fiind rac. Va spun ca mariajul meu a fost un esec total. Pentru mine, aceasta zodie este cea mai imatura, mai instabila, sa nu spun labila, cea mai viciata, egoista, incapatanata...etc. Nu-mi ajung ivectivele si "epitetele"...Asta nu o spun doar referindu-ma la fostul meu sot, cand vedeam un afemeiat, un alcoolic, un neserios, nici nu era nevoie sa-mi spuna zodia, o ghiceam imediat si sa stiti ca 90% era cea intuita de mine, berbec. Nu va suparati este trist, dar real. Am vazut si eu o singura persoana berbec, nascut in an de taur, care era familist convins, gospodar, nealcoolic, in rest...toti o apa si-un pamant. Intr-adevar cu nativii din leu au o compatibilitate 100/%, desi asa cum am vazut ca este zodia leului ma intreb cum de-i suporta??? Dar in rest nu am vazut cupluri fericite. Influienta mare o are anul in care sunt nascuti, dar daca sunt si in an si in luna de berbec...sunt irecuperabili. Femeile nu sunt chiar la fel, am avut prietene berbeci, m-am inteles bine, dar le-am luat asa cum sunt...-D In general sunt fete bune, sufletiste, mamoase, restul il stiti singure...
    Cu cei din scorpion se inteleg bine la pat...dar altfel sar scantei..., in general fiind o zodie de foc, se inteleg bine cu cei din aer si foc, cu pamantul si apa...NU!
    Daca te numeri printre cei compatibili, s-ar putea sa sa fie bine, eu nu vreau sa aud de aceasta zodie!!!