Barbatii varsator

•  
    • 210 mesaje
    31 Mar 2006, 16:07
    1 0
    fetelor, trebuie neaparat sa aflu cat mai multe despre ei. am pus ochii pe unul..si nu stiu, parca mi-a luat Dumnezeu mintile. Macar sa stiu la ce sa ma astept de la un asemenea exemplar. e adevarat ca sunt foarte ciudati si egoisti?
  •  
    • 1450 mesaje
    31 Mar 2006, 17:17
    0 0
    egoist,n-ash spune,ciudat,e prea putzin!daca ai nervii tari,mergi inainte,daca nu,fugi cat mai potzi!
    cauta in arhiva!
    e cel mai independent semn al zodiacului!tu ce zodie esti?
  •  
    • 3548 mesaje
    31 Mar 2006, 21:15
    0 0
    sunt faini, da' depinde de zodie, are dreptate northstar.
    sunt foarte interesanti, dar intr-un mod mai aparte asa. le place sa vorbeasca dar acum depinde de tine ce palmares al ideilor -ca sa zic asa - ai. au idei foarte interesante despre viata, despre viata lor dar tin mult (prea mult!) la ideile lor. oricum, un pas foarte mare al tau de apropiere inspre tipul varsator de care ne spuneai ar fi sa iti spuna cum gandeste el; care-i filosofia lui de viata.
    sunt, de asemenea, destul de imprevizibili. au o logica anume dupa care isi ghideaza viata, dar, in acelasi timp, au si aceasta latura imprevizibila.
    in general sunt foarte buni la pat.
    faini oameni, oricum. printre preferatii mei.
  •  
    • 210 mesaje
    1 Apr 2006, 20:14
    0 0
    Liqueur, tu ce zodie esti?
    Eu sunt balantza, stiu ca ma potrivesc cu varsatorii, dar asta e asa..ciudat Adica ba e foarte distant, ba flirteaza rau cu mine, ba ma vrea ba ma lasa..deci le place sa vorbeasca despre ei insisi?
  •  
    • 1450 mesaje
    1 Apr 2006, 22:02
    0 0
    persoana lor,e primordiala in viatza lor!chiar daca esti balantza,io zic sa-tzi faci de pe acum provizie de servetzele!
  •  
    • 210 mesaje
    1 Apr 2006, 23:55
    0 0
    ma cam sperie ce spui tu..sincer adica o sa plang mult. da, sunt eu destul de sensibila si asa..dar si el a fost ranit de cineva, ma gandesc ca poate nu ar rani la randul lui..
  •  
    • 3548 mesaje
    2 Apr 2006, 17:53
    0 0
    aaa, daca esti balanta e bine. eu sunt berbec. eu zic ca s-ar putea sa fie ceva placut intre voi. succes!
  •  
    • 93 mesaje
    20 Apr 2006, 15:42
    0 0
    Alba-ca-zapada,am vazut o asemenea relatie si nu mi-a placut.Ea a vrut stabilitate ,calm si tandrete, el nu putea sta locului si nu-si putea exterioriza sentimentele.La inceput a fost bine.Nu-ti face planuri cu el si fugi cit mai poti altfel o sa suferi.Imi pare rau dar varsatorii sint buni doar ca amanti sau prieteni.
  •  
    • 44 mesaje
    20 Apr 2006, 17:00
    0 1
    sunt mai reci, intr-adevar, dar cand iubesc , iubesc cu pasiune. sunt si foarte gelosi, daca le dai motive, desigur.
    o spun din experienta.
    de cinci ani jumatate.
    eu sunt fecioara.
  •  
    • 1450 mesaje
    20 Apr 2006, 21:00
    0 0
    hehehe,si ca amantzi ...tot pe fuga sunt!
  •  
    • 939 mesaje
    1 Mai 2006, 14:10
    0 0
    Eu sunt Leoaica si de 2 ani de zile imi e tare bine cu un Varsator alaturi (in fine, relatie la distanta deci poate ar trebui sa pun ghilimele cuvantului "alaturi").
    Cum l-as descrie ? Independent dar consecvent in idei, vise, dragoste, altruist si nebunatic,ametit...fooooarte ametit uneori.Si tare aventuros, sporturi deosebite, experiente deosebite.

•  
    • 5531 mesaje
    1 Mai 2006, 16:26
    0 0
    Aoleu, dar ia sa stai langa el ....

Pe dinafara vopsit gardu', inauntru leopardu'..stiti voi...

•  
    • 365 mesaje
    2 Mai 2006, 10:00
    0 1
    Sunt 2 tipuri de barbat varsator, si au caracteristici diferite.Ori sunt foarte activi, ciudati, tin mult la independenta lor si le place lor sa abordeze o femeie!
    Ori sunt mai linistiti, ciudati oricum, prostuti si ingrozitor de plicticosi!
    Daca ai parte de unul mai inventiv , sa nu faci tu primul pas!le place vanatoarea!

Fratele meu e varsator, sotia lui balanta!Se inteleg bine!
  •  
    • 122 mesaje
    2 Mai 2006, 11:26
    0 0
    Da-mi te rog voie sa iti spun cum am cunoscut eu un Varsator: secretos, egoist, glumet tare, poate prea glumet pentru gustul meu(zicea ca nu ar trebui sa-l iau tot timpul in serios, doar "Caragiale era varsator"), ii placea sa ma caute si apoi sa dispara cand era sigur ca e in gandurile mele, ma lasa sa sufar o saptamana si apoi imi oferea o dupa-amiaza de vis.... Mai "lucra" si pe alte fronturi, imi explica uneori ca "sunt prea buna pentru el", au trecut 9 luni de atunci, vrea sa ramanem prieteni,
    il calca pe nervi ca nu ii permit sa ma vada, ca am mereu o scuza pregatita sa nu-l intalnesc.... Mai mult, i-am spus ca urmeaza sa ma casatoresc si nu iti poti inchipui ce tragedie a fost... Eu cred ca e ca si un copil care isi doreste o jucarie, cand e a lui o abandoneaza intr-un colt, cand altcineva i-o ia, intra in crize de nervi.... Sper ca al tau sa fie altfel, sa iti ofere exact ceea ce iti doresti... Oricum cred ca cel mai potrivit barbat pentru fiecare zodie in parte e cel INDRAGOSTIT.... Daca te iubeste restul sunt, vorba cuiva, "date tehnice"....
  •  
    • 275 mesaje
    2 Mai 2006, 15:08
    0 0
    evelor sunt in postura sa va spun ca merita sa acceptati provocarea facuta de un varsator. eu sunt fecioara el varsator si in ciuda faptului ca din start, nimeni nu ne-a acordat credit, avem 18 ani de casnicie cu un copil reusit de care suntem mandri.
    este intr-adevar mai dificil insa atunci cand il descoperi totul este fain.
    asa ca nu pot decat sa va spun: nu va mai luati dupa aparente, daca inima va spune ca este cel ales, luati-l indiferent de faptul ca zodiacul prezice lucruri bune sau mai putin bune.
    voi sunteti cei care dati sens si forma vietii.
  •  
    • 210 mesaje
    2 Mai 2006, 15:16
    0 0
    da..ii regasesc bine trasaturile in cele ce ati spus voi aici. e ciudat, se joaca, vrea libertate, ba vrea relatie ba nu, dar tocmai asta ma fascineaza la el. e greu pentru mine, pentru ca l-as vrea langa mine dar mi-e si teama. ar merita sa risc, dar ma simt prea vulnerabila acum. e foarte egoist, vorbeste numai despre el, pe mine nu ma intreaba niciodata nimic, dar tot nu ma las. si daca o sa imi ia ani sa il fac sa se indragosteasca de mine, nu voi renunta.
  •  
    • 939 mesaje
    2 Mai 2006, 21:06
    0 0
    DubiosPoem,
    sa stii ca si tatal meu tot Varsator e si vad si eu cu ce e in stare sa o scoata din sarite pe mama.Insa calitatile lui de necontestat raman calmul si simtul umorului, f importante de altfel.
    Si vorba ei - "ma amagea in tinerete cu planuri aventuroase si cadouri deosebite si uite cum m-a pacalit si acum imi vine sa-l arunc pe fereastra"

Mylady

sa stii ca iti dau maaaare dreptate.Am avut relatii cu ambele "tipuri" de Varsator - bineinteles, ca Leoaica fiind, relatia a murit...de plictiseala.
    Acum am parte de Varsatorul aventuros si nebunatic si super-indragostit de mine....It works for me !
    Va pup
  •  
    • 12 mesaje
    31 Mai 2006, 00:58
    0 0
    Eu sunt leu el e varsator

Persoane foaret dificileeeeeeeeeeee !!!

5 minute te iuebsc la nebunie urmataorele 5 minute cele mai reci persoane !!!

e greu ... sfatul meu ... fugi ... cat inca potzi .. ca odata ce te cucereste iti va fi foarte greu sa renuntzi la el !

EU nuami pot sa renuntz la el .. chiar daca plang si ma consum enorm ... !

THINK TWICE !