taur cu ascendent in gemeni
-
0 0poate cineva sa imi dea mai multe informatii despre un taur cu ascendent in gemeni?Am auzit ca in general se casatoresc mai tarziu si vroiam sa stiu daca este adevarat.(ma roade tare
-
Eu sunt pe 6 mai.Pentru ca este semn fix de pamant taurii sunt in general fideli au relatii de lunga durata...Cu casatoria nu stiu ce sa iti zic...Eu una nu am de gand sa ma marit prea curand,am 22 de ani;daca ar fi dupa mine as mai astepta vreo 5 ani pana sa ma casatoresc
dar cine stie ce-mi rezerva viitorul... -
Sotul meu e taur, cu ascendent in gemeni sau taur, nu sunt sigura fiindca ma-sa nu-si aduce aminte bine ora, 6 sau 7 dimineata.Eu as vrea sa fie ascendentul taur.Ce sa-ti spun, s-a casatorit la 22 si e barbatul ideal pentru casatorie.Tandru, grijuliu cu mine si cu copii, de casa , se spune ca-si iubeste mult sotia si nu o paraseste niciodata, cu toate ca mai calca stramb, nu se implica decat sexual.E ca un copil mare, ii place sa fie iubit, mangaiat, alintat, sa-l lasi pe el sa fie seful.Ce sa-ti mai spun, din felul cum e sotul meu, nu din zodiace. Intreaba-ma
-
Pozitia lui Junona in zodie si in casa da mai multe informatii despre casatorie. Zodia iti spune tipul de personalitate pe care il ai si ceea ce tu trebuie sa folosesti in viata. Iti arata energiile (calitatile) zodiei pe care le ai la dispozitie. Daca simti ca ai o viata neimplinita asta arata ca nu folosesti calitatile native ale zodiei - pe care practic le ai la dispozitie. Ascendentul iti da directia prin care actionezi in viata. El isi face simtita "prezenta" dupa varsta de 30 de ani. Actionezi intr-un fel ca si cum ai fi in acea zodie unde ai ascendentul.
Dar pentru a folosi aceste informatii trebuie sa-ti cunosti bine harta astrala si sa cunosti si celelalte planete care au influentele lor si iti poti forma gresit pareri daca nu stii aceste influente. Poti sa consideri ca este o carenta a zodiei tale cand poat fi influenta altui astru ... sau alt aplanete intr-o anumit aconjunctura sa accentueze sau sa diminueze o energie (calitate sau defect).