Barbatii Balanta
-
0 0Mesaj şters de administrator
-
NU! cei pe care ii cunosc nu sunt fustangii de loc, chiar sunt fideli sotiilor...dar au un caracter tare nasol...
si fratele meu este genul care vede doar o singura femeie in fata...dar este nehotarat, se inclina ca o balanta cand stanga cand dreapta...el zice sa nu ii dai mai mult de 2 optiuni sa aleaga "ca se pierde"... -
Celiajones, nu stiu ce sa spun. Eu am o balanta acasa si n-as da-o pt. nimic in lume. Contrar la tot ce se spune despre ei, al meu e destept, harnic, generos si f.atent. Imi face ceaiul si pachetul in fiecare dimineata. Este usor sa-l influentezi sa faca ceva daca ii demonstrezi ca asa e cel mai bine pt. toti. Am mare incredere in el, nu se uita cu adevarat la alte femei. De fapt cred ca este mandru de mine si n-are nevoie.
Inainte am avut destule relatii, cu baieti ok (pt. ca sunt a naibi de pretentioasa) dar nimic nu se compara cu asta. Cred ca este jumatatea mea si de aceea toate sunt perfecte. Daca este asa, probabil sunt subiectiva. Culmea este ca suntem zodii care n-ar trebui sa fie compatibile, de unde si concluzia ca toata chestia cu zodiile este o tampenie si n-ar trebui sa ne cramponam prea tare de ea (parerea mea).
Dar am colegi si colege balanta care au un caracter f. frumos. Eu am numai cuvinte de lauda pt. aceasta zodie, dar nici n-am avut experiente rele cu ei. Probabil ca au si ei uscaturile lor, ca orice padure. -
barbatii din aceasta zodie sint fff imprevizibili,sint perioade cind crezi ca-s perfecti,insa e doar o aparenta.Sunt nehotariti,de fapt nu stiu ce vor de la viata,referitor la faptul ca-s afemeiati depinde de persoana,dar de regula da, si nu este doar parerea mea.O sa te dezamagesti,crede-ma,o relatie cu ei nu are viitor.
-
Unii sunt oameni de nimic!Posesivi gelosi insa cateva luni sunt painea lui D-zeu pana se asigura ei ca au pus gheara pe tine!Sa ma fereasaca Sfantul D-zeu sa mai pic in plasa vreunuei balante,ca data trecuta abia am iesit intreaga din relatie.Nici nu stiu de ce s-a inventat zodia asta!?Glumesc!Eu am cunoscut multe balante dar nici una capabila sa ofere un dram de libertate partenerei!Vezi ca initial dau senzatia ca barbati ca ei nu mai exista!
-
draga celiajones, esti femeie deci posezi intuitie!!
daca ceva nu te lasa sa te atasezi de el fara rezerve, inseammna ca subconstientul tau stie de ce! (pe mine de obicei intuitia nu ma insala)
FII ATENTA!
in ce priveste balanta de fratemeu
, pot spune ca este fidel 100%, se dedica orbeste femeii de langa el si nu ii vede defectele, risca totul pt. ea.
si e mult prea moral fata de societatea in care traieste.