Care este cea mai dificila zodie?
-
0 0Care este zodia cea mai greu de inteles si de ce? mie mi se pare ca fecioara(expectante nerealiste, foarte idealisti,perfectionisti pana la exasperare, puritate care te innebuneste), varsatorul(complecsi, foarte independenti, idealisti si greu de inteles) si pestii(idealisti, foarte visatori, de nedescifrat, fara simtul realitatii, traiesc mai mult in imaginar decat in viata reala) atat la femei cat si la barbati!voi ce credeti?
-
ok-persoanele din ambele zodii sunt cicalitoare,enervante,nu prezinta incredere,vor ca toate sa se faca doar asa cum vor ele si,logic,toti sa faca doar asa cum spun ele,si...ar mai fi.cunosc multe persoane din ambele zodii,f apropiate chiar.tinand cont ca soacra mea e in Pesti...cred ca am spus tot.dar e doar parerea mea.normal ca exista si exceptii.doar ca eu nu cunosc nici una.te pup.
-
cryssi puiule, pestoaicele sunt cand foarte visatoare cand extrem de perfide si de rele, cunosc pestoiace care nu se dau inapoi de la nimic cand isi propun ceva! fecioarele e greu cu ele, ele cauta perfectiunea si cum traim intr o lume plina de imprefectiuni iti poti imagina ce treaba frumoasa!...pupici
-
Nu vreau sa creez disensiuni sau sa jignesc pe cineva, dar toti Gemenii pe care i-am cunoscut sint de cosmar si toti cu care am discutat mi-au spus ca se inteleg super naspa cu un Geaman, pentru ca: azi ma iubesc, miine nu au chef, poiimiine vor ceva ciudat ... sint super sensibili, foarte pasionali, agitati, impulsivi, agresivi chiar uneori, foarte egoisti si razbunatori.. cu figuri, fite, pretentii.. si care se plictisesc repde de cineva sau de un lucru si au mereu nevoie de ceva nou, de a fi stimulati, adulati, gidilati in orgoliu si toata lumea sa le faca pe plac... si nu stiu citi rezista unei astfel de persoane si unui astfel de ritm, mereu in schimbare si alergare.
-
nu e simplu cu gemenii ce i drept...apropos pe la infidelitati i am cam vazut pe primul loc...cryssi conteaza mai multe aspecte, odata ca trebuie facuyta o astrograma si avuta in vedere toata harta astrala la momentul nasterii lui + educatia + mediul in care acrescut etc..., pe de alta parte dorin tu in ce zodie esti?
-
draga mea, eu sint un mic, dulce si nevinovat Capricorn.. si am doua cornite mici si dragute, dar cu care nu impung pe nimeni..

S-ar putea ca Taurii sa reziste la nebunia Gemenilor, desi ei sint o zodie de Pamint, la fel ca si Capricornii.. si din experienta mea, reactioneaza la fel de dur, cind e vorba de persoane foarte schimbatoare, oscilante, nehotarite (gen Pesti, Balanta, Gemeni). Insa o relatie Capricorn-Taur este una din cele mai solide si mai pline de pasiune si de nebunii, de emotii si clipe de tandrete si daruire, dar care beneficiaza si de judecata si de logica foarte profunda a lor, de devotamentul si de daruirea amindurora, de entuziasmul si creativitatea lor in tot ce fac. -
Nu se poate generaliza. Uite, eu sunt peste. Nu sunt cicalitoare, dimpotriva sunt toleranta si intelegatoare. Perfida ? Notiunea mi-e necunoscuta...da' caut in dex. Rea ? N-am facut niciodata cuiva, voit, vre-un rau. Ca nu sunt capabila. Sunt haioasa de buna, mi-as da si sufletul....ca mi-e si ciuda pe mine, cateodata....
Nu cred ca exista cea mai rea, perfida, s.a.m.d. zodie, exista doar compatibilitati si incompatibilitati intre zodii. -
Mai,Digital...nu sunt de acord cu tine.Taur-Capricorn?Brrrr!am avut un partener care era in Capricorn si crede-ma...nu as vrea sa mai cunosc unul.Era egoist,ingamfat,nepasator,mandru.si muuuuuulte altele.deci,inca o dovada ca nu conteaza doar Zodia,ci si caracterul si educatia.Nivelul social nu mai spun.