Cum va vedeti voi ?

•  
    • 65 mesaje
    24 Mar 2006, 00:28
    0 0
    da da! vorbim de zodii...cum vedem noi zodiile...

dar cum va vedeti voi ca zodii ?

eu-rac
    Fooooooooooooarte dragastoasa, iubesc iubirea cum ar veni, old-fanshioned, legata de familie si prieteni fara de care nu as rezista, imi place sa am grija de cineva, imi place sa arate totul bine, imi place sa fie apreciata, urasc oamenii parsivi si care poarta pica, urasc superficialitatea!

voi ?
  •  
    • 52 mesaje
    24 Mar 2006, 09:50
    0 0
    Eu sunt gemeni cu ascendent in capricorn (cred). Sunt foaaaarte imprastiata, zapacita si asta ma enerveaza mult la mine. Ma salveaza ambitia si faptul ca am stiut mai mereu ce vreau. Spre deosebire de majoritatea gemenilor, nu sunt prea vorbareata. Nu suport oamenii prefacuti, lingusitori. Ma inteleg bine cu oamenii in balanta. Prietenul meu e sagetator.
  •  
    • 655 mesaje
    24 Mar 2006, 10:07
    0 0
    Eu-leoaica.Mandra, egoista, geloasa, pasionala, tandra (cand vreau), dezordonata, puternica (aparent), exagerat de sincera, activa...si ma mai gandesc...
  •  
    • 744 mesaje
    24 Mar 2006, 10:49
    0 0
    eu sunt Taur-incapatanata,posesiva,putin geloasa.dar sunt copilaroasa atunci cand trebuie si cat trebuie,sunt loiala pana la sacrificiu,atat familiei cat si perechii mele.sunt gospodina,imi place sa muncesc mult pt.casa,sa am o casa primitoare si imi place sa ma ingrijesc de tot ce tine de partener ,ca sa iasa in lume asa cum trebuie.mai sunt...multe de zis
  •  
    • 1051 mesaje
    24 Mar 2006, 11:39
    0 0
    eu sunt taur...a zis cryssi esentialul, parca am fi identice
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Mar 2006, 12:27
    0 0
    taur cu ascendent scorpion.....plina de parti bune....dar ma trag in jos defectele de la scorpion....
  •  
    • 744 mesaje
    24 Mar 2006, 12:30
    0 0
    si eu am ascendentul in scorpion.nasoool.
  •  
    • 14 mesaje
    24 Mar 2006, 13:15
    0 0
    eu sunt scorpion si ma consider mandra, inteligenta, am voiinta, sunt realista, nu sunt vorbareata, sunt activa si iubesc copii foarte mult, sunt tandra si pasionala, intotdeauna in ceea ce fac ma gandesc sa nu fac rau!
  •  
    • 1094 mesaje
    24 Mar 2006, 17:39
    0 0
    Eu sunt Taur cu ascendent in Taur....va imaginati???

Mi as dorii sa fiu un pic superficiala ,putin mai zapacita, putin mai copilaroasa..putin mai nematerialista, mai putin geloasa, incapatanata, mai putin buna cu cei care nu merita...
  •  
    • 1450 mesaje
    24 Mar 2006, 19:30
    0 0
    rac cu ascendent in scorpion.Extrem de fidela in relatia cu familia si prietenii, posesiva cu partenerul,f.suspicioasa,de cele mai multe ori ma ghidez dupa instinct,si acest lucru nu m-a inselat decat rareori.Acord multa credibilitate oamenilor,fapt ce ma face sa par ushor naiva,dar scanez,observ detaliile si renuntz f.ushor la ceea ce e putred.
    ascendentul in scorpion,ma face sa nu uit nimic si sa-mi platesc politzele,la momentul potrivit,deci spre rushinea mea,putzin razbunatoare,dar numai cand sunt provocata!
    imi vad mereu de treaba mea,si nu ma doare de capra vecinului!
    cum ma vad eu??ca un umar pe care potzi sa plangi fara jena,cand ai necazuri,sotzie ,mama si prietena de cursa lunga!
    in rest,obtuza ,cand vine vorba de relatzii clandestine si promiscuitate.
  •  
    • 1260 mesaje
    24 Mar 2006, 19:47
    0 0
    berbec. foooaaaarte impulsiva si incapatzanata.
    gandire pragmatica, nu sunt visatoare deloc. sunt activa, muncesc mult, nu-mi place sa mi se spuna ce am de facut. nu-mi place minciuna si duplicitatea. sunt sincera, chiar lipsita de diplomatie as spune, si lucrul acesta imi atrage neplaceri cateodata.
    sunt foarte atasata de copii, practic viata mea se deruleaza prin prisma lor.
  •  
    • 8403 mesaje
    24 Mar 2006, 21:22
    0 0
    dusa de acasa
  •  
    • 886 mesaje
    24 Mar 2006, 23:12
    0 0
    balantza- foarte diplomata, sunt obsedata sa fie totul corect, sa nu nedreptatesc pe nimeni, tzin foarte mult la aparente, la eticheta, vreau sa ma placa toata lumea, sunt uneori superficiala si nehotarata, urasc sa raman singura si ma plictisesc la culme cand nu sunt oameni in jurul meu, am un simt artistic foarte dezvoltat, imi place sa flirtez, sa ma joc, dar numai pentru a-mi verifica "sarmul" , ma plictisesc repede cam de orice, sunt foarte curioasa si vreau sa am tot, aici si acum. nu am deloc rabdare.
  •  
    • 19 mesaje
    25 Mar 2006, 12:53
    0 0
    cam la fel.sunt tot o balanta zapacita
  •  
    • 217 mesaje
    25 Mar 2006, 17:41
    0 0
    gemeni cu ascendent in varsator - sunt calma, diplomata, imi place sa ajut lumea si din cauza asta mi-am luat-o destul de des fiindca ma implic foarte tare.Iubesc sincer,urasc minciuna si linguseala si pisicile sorry fetelor care iubesc pisicile