Am nevoie de ajutor :(
-
0 0Nu stiu in care rubrica sa postez mesajul acesta si dc cumva va incurc treburile scuzati-ma va rog!
Intrebarea mea este cum iti dai seama ca ti-a facut cineva farmece ? Credeti in farmece ?
Va zic ptr ca sunt intr-o situatie tare nasoala! Ma simt tare tare ciudat de vreo 2-3 ani incoace, totul merge pe dos, toate visele mele se spulbera in fata! Am momente cand imi vine sa plec fara o destinatie anume, am momente cand ma simt tare nasol! Analizele sunt foarte bune, totul e in regula, in biserica pot sa intru ! ce ma frapeaza e ca aceste stari au inceput asa dintr-o data !
Va rog ajutati-ma cu un sfat !
Se poate sa fiu eu bolnava psihic ??? -
Eu zic ca n-ai probleme psihice.....e doar fluctuatia asta ordinara a vietii...cind mai bine...cind mai rau...si unii avem impresia ca avem doar ghinion...ori ca am fost blestemati..ori farmece...prostii.....Ai rabdare ca roata se invirte.....chiar si dupa ploaie iese soarele...nu poate ploua continuu
-
Apropos, am devenit asa mai sceptica ptr ca totul a cam inceput de cand m-am mutat in apartamentul asta nou...din cate am inteles ex-proprietara se ocupa cu magia neagra aici ! am facut festanii am facut masluri (masle?!) si nimik! plus ca acum cativa ani am avut probleme cu o mostenire la care se asteptau toti sa renunt...mai ales cei batrani!
-
daca mai continui cu ideile acestea,logic ca ti se vor intampla niste chestiuni"interesante"pe baza autosugestiei..da-le pe toate la spate si gandeste-te ca exista un Dumnezeu deasupra capului tau si ca te protejeaza.trebuie doar sa fii sigura in credinta ta! atat.
nu te mai gandi la toate prostiile
-
Cum au spus si celelalte:muta-te!
Si eu am avut o perioada din viata foarte grea, cand stateam cu chirie si ma tot mutam, iar la un moment dat am crezut ca m-a blestemat cineva...la mine 'luna neagra' a durat dupa mine, vreo 7 ani! dupa acesti ani am simtit o imbunatatire clara, parca totul s-a luminat! -
1. Cine ti-a spus ca fosta proprietareasa se ocupa de magie neagra? Vreo tzatza Maritza, de profesie paranoica si bagatoare de strambe? Vreo invidioasa pe care o mananca pizma ca ti-ai luat apartament si te stie mai superstitioasa, asa ca ce si-a zis: "ia sa-i bag strambe lu' bleaga asta, sa-i stea in gat apartamentul, sa nu doarma linistita..."

2. Intareste-ti credinta in Dumnezeu: nimeni si nimic nu-ti va putea face rau.
3. Omul sfinteste locul. Arunca tot ce iti aminteste de fosta proprietareasa, renoveaza etc etc, astfel incat nimic sa nu te mai apese pe creieri.
Si zau, nu mai sta sa te uiti in gura tuturor... ca uite si tu, ajungi sa te imbolnavesti de nervi de la atata frica, pentru ca ai crezut niste vorbe aruncate aiurea de cine stie ce tembel. -
Problema daca ii sa-i spun asa nu se trage exclusiv de la locul in care stau
1. Bunicii meu nu ai vrut-o niciodata pe mama mea...a cautat sa-i faca rau de cand se stie. Ca sa nu zic ca i-au disparut bluze sau gasea bluzele taiate sau alte chestii.
2. A avut o scorpie la servici care nu o suporta nicum si nicum
3. A avut, din pacate, o relatie cu un barbat casatorit vreme de mai multi ani. Pe noi nu ne deranja vroiam sa o vedem fericita. Dar sotia acelui individ nu a stat cu mainile in san...
stiti cum se zice ? cand iti doreste cineva raul pica pe ce ti-e mai drag, resp pe copii
Dar am rtecut peste toate astea cu slujbe si rugaciuni dar inca simt ca nu am liniste in casa asta deloc! deloc! -
DA EXISTA FARMECE CUM EXISTA DUMNEZEU ASA EXISTA SI DIAVOLUL EU SANT UNA DINTRE ACELE PERSOANE CARE MA LUPT CU ELE SI VEI SCAPA DE ELE PRIN FOARTE MULTE RUGACIUNI SI POSTURI DACA AS STI EXACT CE ANUME TE CHINUIE AS PUTEASA TE AJUT ADICA SA TE INVAT CUM SA TE INARMEZI IN FATA LOR EU ERAM SA INEBUNESC DIN CAUZA LOR DACA VREI POTI SA IMI SPUI IN PRIVAT