Femeia ideala in ce zodie?

•  
    • 562 mesaje
    19 Mar 2006, 19:09
    1 0
    Daca am vorbit de femeia parsiva haideti sa cautam femeia ideala sau pe aproape.Eu am cunoscut femei bune gospodine, mai putin barfitoare, serioase, de casa in zodia sagetator voi ce parere aveti?
  •  
    • 1450 mesaje
    19 Mar 2006, 21:43
    0 0
    sagetatoare n-am cunoscut ,nu pot spune nimic,dar dau un vot ptr.racoaice,ca mame si sotzii,caci asta le caracterizeaza,maternitatea si vatra,familia,a,si capricoarnele,mey!
  •  
    • 93 mesaje
    19 Mar 2006, 21:51
    0 0
    sagetatoarele nu-mi plac!!!dar nota 10 pt femeile din rac, taur si pesti!!
  •  
    • 744 mesaje
    20 Mar 2006, 10:04
    0 0
    in taur sunt cele mai bine cotate gospodine si femei de casa.plus ,bune mame.
  •  
    • 1051 mesaje
    20 Mar 2006, 11:00
    0 0
    asa e cryssi!!
  •  
    • 655 mesaje
    20 Mar 2006, 15:12
    0 0
    Acum depinde care e pt voi femeia ideala... Ca daca e gospodina si iubitoare cu copii si are gura mare, nu stie sa isi traiasca viata si sa ii faca si pe cei din jur sa se simta bine, e barfitoare si afurisita...mai ziceti ca e ideala? Eu inteleg prin femeia ideala: suflet bun, harnica, sincera, placuta de cei din jur, ingrijita, cu respect de sine, etc. Iar la tauri, scorpioni - suflet bun mai rara, pestoaicele - alunecoase si cu gura mare. Femeia rac - prea linistita. As da un vot sagetatoarelor, gemenilor si chiar daca vi se pare ciudat - leoaicelor (cand au o familie lupta pt ea, sunt sociabile, mai greu cu harnicia - la capitolul ala mai lasa de dorit )
  •  
    • 1077 mesaje
    20 Mar 2006, 15:42
    0 0
    Sagetatoare, capricoarne si leoaice - DA! - Sunt, gospodine, curate, primitoare....
    Tauroaice si pestoaice- Nu, nu, nu! Tauroaicele par gospodine, dar e numai impresia artistica, iar pestoaicele - neglijente, inclusiv in vestimentatie! Nu zic, fiecare din ele au si calitati dar femei ideale?!
  •  
    • 275 mesaje
    20 Mar 2006, 16:04
    0 0
    Fecioareloooooooooooooooooooooor unde sunteti?Hai sa laudam si noi!Va sarut pe toate indiferent de zodie .Toate stim sa fim feminine, amabile, iubitoare si devotate.Rele, binevoitoare, gospodine.
    Mame si sotii.Amante si prietene.
    Iubite si dusmance.

Sau nu?
  •  
    • 8403 mesaje
    20 Mar 2006, 16:57
    1 0
    cele mai bune?taur,fecioara si capricorn.

cele mai rele -racul si pestii
  •  
    • 886 mesaje
    20 Mar 2006, 17:17
    1 0
    se stie ca sotiile ideale sunt Balantzele
  •  
    • 1260 mesaje
    21 Mar 2006, 00:28
    1 0
    eu sunt berbec.
    casnicia mea e un mare rahat, si recunosc ca am si eu partea mea de vina, dar copiii sunt sufletul meu. fac orice pentru ei, nu mai am viata personala (asta si datorita sotului, care considera ca e numai datoria femeii sa fie stilata si sa faca entertainment).
    sunt dedicata si profesiei. in rest, nu am cine stie ce hobby-uri, adevarul este ca nici nu am timp sa ma mai gandesc si la asa ceva.
    va pup pe toate, si nu uitati ca femeia ideala se afla in fiecare din noi, indiferent de zodie.
  •  
    • 318 mesaje
    21 Mar 2006, 02:32
    0 1
    Femeia ideala? Nu putem face decat statistici printre cunostintele noastre, femei pe care le stimam si care merita votul in acest caz.
    Eu o sa fac un alt fel de ideal, urmeaza sa le adunam la urma

1.mama ideala - RAC, PESTI, Capricorn

2.sotia ideala - TAUR,Scorpion

3.amanta perfecta - LEU, Scorpion

4.gospodina perfecta - fecioara, rac, taur, scorpion

5.intelectuala - fecioara, sagetator, gemeni, capricorn, balanta, varsator, pesti, berbec, taur, pesti, leu,scorpion - aleator scrise

6.gateste excelent: fecioara, balanta,varsatoarea

7.petrecareata - varsator, gemeni, balanta, berbec

8.cea mai joviala - gemeni

9.cea mai fragila - rac

10. cea mai independenta - varsator, berbec

11.cea mai orgolioasa - scorpion

12. afectuoasa - rac

13. linistita - capricorn

Si ma opresc aici, sunt o gramada, ce am scris mai sus este o concluzie in urma analizei diferitelor fete/femei/mame pe care le cunosc.
  •  
    • 318 mesaje
    21 Mar 2006, 02:36
    0 0
    Am uitat sa mentionez sagetatoarele, adevarul e ca nu prea am cunoscut, sunt cateva dar sunt foarte diferite intre ele, una e gospodina perfecta iar cealalta schimba barbatii ca pe sosete...