cum sa invingi un barbat gemeni??
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
18 Mar 2006, 13:580 0Colegul meu de gemeni; am fost anuntati ca la sfarsitul anului unul dintre noi doi va fi directorul de productie la noi in companie; foarte bine pana aici,tot ce vreau e sa fie o atmosfera sanatoasa de lucru dar el nu!!Si-a schimbat complet atitudinea, imi da sfaturi numai de fata cu directorul general, il pupa mereu in c..., ia competitia in serios.. nu mi-e frica de el si nici de competitie dar a inceput sa ma calce pe nervi cu atitudinea lui.Daca o tine asa tot anul cred ca-l bat
Aveti vreo sugestie cum sa-l potolesc? Si sa-l inving? -
18 Mar 2006, 14:10zodie de aer,nu prea ai shanse!ori te dai dupa el,ori iasa razboi,si atunci tre sa fi f.tare ,ca astia au o ambitzie si o versatilitate ieshita din comun!mai bine,astupa-tzi urechile si lasa-l sa linga si sa faca ce vrea!
nu de altceva,dar sigur nu el va fi invinsul in meciul asta! -
18 Mar 2006, 16:35Nu stiu cum as putea sa te sfatuiesc, dar stiu ca gemenii, in special barbatii au 2 fete, asa cum ai vazut pe pielea ta si sa te astepti de ce-i mai rau din partea lui.Incearca sa nu gresesti in ceea ce faci, ca sa nu aiba motiv sa te critice si spune-i ca daca are ceva de comentat sa o faca cand esti doar tu cu el...daca continua asa, eu as face la fel adica as avea grija sa fie si directorul de fata cand ii spun ca nu a facut bine....e adevarat ca el, ca om pierde, dar nu cred ca vrei sa pierzi locul de munca sau sa-l vezi pe el seful tau...peste tot sunt lichele, ca sa ma exprim frumos.....bafta multa!
-
18 Mar 2006, 17:27gemenii ca sefi sint cam paranoici..atata-s de convinsi ca ce fac ei e bine...de nimeni nu le mai scoate ideea asta din capul lor aerian...
Înapoi la: Forum » Astrologie