Gemeni si Rac ???
-
0 0Eu gemeni si el rac...cam cate sanse sunt sa ne intelegem?

Apropo..Racii mint bine sau mai exact mint de obicei? -
ma, ma faceti sa repet...
racii MINT si INSEALA. sunt oameni ca toti oamenii. daca ar fi sa ma iau dupa racii pe care i-am cunoscut, ar trebui sa evit orice persoana rac
un exemplu de rac nashpa e socrul meu: l-a batut pe fi-su de i-au sarit capacele, pe nevasta-sa a batut-o si a si inselat-o la greu, de scandaluri cu urlete si jigniri nu mai zic... pe soacra-mea a parasit-o acum vreo 10-15 ani fara sa divorteze si s-a mutat in acelasi bloc cu amanta, care era casatorita. nu a venit la nunta lui fiu-su. sa va mai spun ca eu nu l-am intalnit nici o singura data in 8-9 ani de zile, ca in perioada asta sotul meu s-a intalnit cu el o singura data, dupa ce s-a rugat de el luni de zile (a obtinut o juma' de ora, pe teren neutru, la carciuma), ca de atunci nu-i mai raspunde la telefon, ca nu-l suna nici macar de ziua lui sa-i arunce un "la multi ani, fiule"??? naiba stie pe unde mai e si ce face - oricum, e evident ca nu vrea sa se recasatoreasca, din moment ce nu are de gand sa divorteze de soacra-mea...
...si cam atat despre tandretea, fidelitatea si spiritul familist al racilor - povesti urate despre raci mai am cu sacul, dar mi-e lehamite sa le insir...
-
GEMENI-RAC
Este o relatie putin ciudata. Sensibilul si emotivul Rac va avea probleme in a comunica cu claritate; in schimb, comunicarea logica si simpla este definitorie pentru Gemeni. Ironia Gemenilor va determina Racul sa iasa din carapacea lui mai repede decat si-ar dori acesta; Racul, pe de alta parte, poate invata Gemenii sa fie precauti in aprecierea lucrurilor, lucru pe care freneticii Gemeni nu il fac de obicei. Vor aparea probleme in cazul in care Gemenii vor ignora sau nu vor acorda atentie suficienta Racului si nevoilor acestuia. Aceste doua semne au o viziune diferita asupra vietii, fiindu-le greu sa inteleaga si sa accepte parerile celuilalt.
Rac este zodia casei si a inimii, in timp ce Gemenii sunt zodia gandirii. Gemenii se pot transforma cu usurinta in cavalerii aparatori ai Racului; Racul raspunde prin aceeasi dorinta de a proteja pe cei care le sunt dragi. Calitatea vietii de familie este foarte importanta pentru Rac iar Gemenii vor fi rasfatati de partener. Racul are o intuitie puternica si are o relatie foarte stransa cu partenerul, insa tinde a fi posesiv.
Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur, a comunicarii, iar Racul de Luna, reprezentand sentimentele. Racul are tendinta de a-si interioriza sentimentele, avand dificultati in a le exprima. Invidiaza Gemenii pentru comunicativitatea lor. Gemenii, in schimb, pot beneficia de pe urma abordarii logice cu care Racii trateaza lucrurile si situatiile, atat de diferita de superficialitatea specifica primilor mentionati. Racul poate invata Gemenii lectia importanta a cumpatarii, politica opusa modului in care Gemenii inteleg sa treaca prin viata.
Gemenii sunt un semn de Aer iar Racul un semn de Apa. Daca aceste semne se vor intelege atunci vor forma o echipa de neinvins; oricum, cele mai bune decizii se fac atunci cand luam in calcul atat factorii logici, rationali, cat si cei emotionali. Cea mai mare problema ramane insa cooperarea celor doi. Au puncte de vedere intr-atat de diferite incat uneori ai impresia ca nu au nimic in comun. Profund si emotiv, Racul taie de multe ori elanul Gemenilor care, la randul lor, jignesc sensibilul Rac. Echilibrul poate fi atins doar prin comunicare.
Cel mai bun aspect al relatiei este: alianta puternica pe care o formeaza si competitivitatea echipei lor. Gemenii sunt orientati catre viitor iar Racul il sustine din spatele scenei. Abilitatea de a se completa reciproc este esentiala atingerii succesului. -
La noi e invers: eu rac, el gemeni. Suntem de un an jumate impreuna si ne este foarte bine, desi orice horoscop ne da sanse minime.
Si tatal meu e rac si pentru mine a fost intotdeuna exemplu perfect de barbat, tata, sot! E un om minunat, ne iubeste, ne rasfata si munceste enorm ca sa ne fie noua bine!