Fecioara
-
0 0mai mai vad ca cineva si-a insusit zodia asta a Fecioarei...Dar de fapt cum vedeti voi o femeie din zodia Fecioara?
eu sunt in zodia asta si...am auzit multe multe si de bine si de rauu..
-
Nokkia, draga si eu sunt fecioara.Mare avantaj ar zice unii, fecioara ne ia, fecioara ne lasa!
Pai cum sa fim, analizam tot, suntem meticuloase, stim sa ne daruim 100% celui care merita( consideram noi)
ne dorim sa fim utile si sa avem realizari, facem din casa locul cel mai placut si confortabil, destul de comode dar cu o deosebita atentie pentru noi ca femei,iubim natura, lectura si muzica. Mizam mai degraba pe rabdare si perseverenta decât pe aventura si speculatie.
Cele mai mari defecte: spirit critic exagerat, planificam tot si nu ne place sa fim contrazise.
Asta din propria experienta! -
eu sunt tot in zodia asta. Multa vreme am regretat. Simteam ca este zodia ghinionului si ca nu am noroc. Acum m-am obisnuit si mi-e indiferent. Pur si simplu aveam senzatia ca nu am niciodata noroc.
Dupa 30 de ani intervine ascendentul care la mine este in scorpion si parca a mai imbunatatit situatia.
Cand am aflat ca urma sa il nasc si pe fiul meu in zodia ghinionului, asa cum o numeam, am fost f stresata. Noroc ca s-a nascut prematur si l-am facut leu, asa cum mi-am dorit. -
fecioarele cred in adevarul absolut, sunt persoane critice si isi leaga prietenii pt o viata. Nu stiu sa ierte, si daca se ataseaza de cineva sunt dispuse la sacrificii foarte mari. E o zodie buna, dar in relatia cu fecioara trebuie sa ai mare rabdare si sa-ti accepti defectele pt ca oricum ti le va spune in fata. Nu e o zodie usor de tolerat si in general e ghinionista si nici foarte tandra nu e(barbatii). E zodia care critica cel mai tare si cea care tine dusmanie...fara suparare!!! Vreti o combinatie groaznica?gemeni cu ascendent in fecioara!!!sau fecioara cu ascendent in gemeni!!pup toate fecioarele!!!
-
adina_art vad ca ne cunosti. Intr-adevar eu sunt super ranchiunoasa. Cine imi face bine imi cumpara sufletul cu toata bunatatea si grija care pot sa le ofer si niciodata nu uit, cine imi face rau are parte de toata ura posibila si ii pastrez o amintire vesnica. Sunt fecioara-scorpion.
Niciodata nu uit binele sau raul si tin sa platesc cu aceiasi moneda. -
fecioarele,indiferent de sex,mi-au trezit intotdeauna respect,deoarece sunt persoane extrem de verticale.Nu le pot citi gandurile,ciudat,deoarece eu sunt rac,si mi-a iesit de multe ori faza asta,dar deshi par simpli,fecioarele au o profunzime la fel ca cele mai adancuri lacuri!tatal meu e un astfel de exemplu ,si am zis-o,cand el nu va mai fi,lumea va deveni mai pustie!daca toate fecioarele sunt asemeni lui,sunt datoare sa ii aduc un omagiu!un om care a daruit f.mult ,fara a cere nimic!un om care nu a fost perfect,dar caruia i-am simtzit dragostea din gesturi!am o prietena la fel,nu vorbeste mult,dar prin gesturile ei ma face sa-mi plec capul cu respect!multzi ii considera reci,nu e adevarat,ei asteapta,in tacere,ei judeca si muncesc,f.meticuloshi,inovatori si creativi,fara a ieshi in fatza,modesti,genii ce nu cauta o recunoastere!va iubesc din tot sufletul,modestele mele fecioare!voi facetzi ca lucrurile sa mearga,lasatzi urme nepieritoare pe unde trecetzi!